Lokal anestezi ile burun ameliyatı olan varmı?Yada olmayı düşünen?

ben 11 gun önce lokalle burunucu amelıyatı oldum cok da rahat gectı hiç acı hissetmedim doktorumun eli cok hafifti zaten ben tavsiye ederim tabi herkesin bünyesi farklı ben acıya agrıya cok dayanıklıyımdır..

jivaluna henüz özelden msj yazamıyorum burun ucuestetiğiyle ilgili bilgi almak ve varsa fotolarını görmek isterim.

ben 7 sene önce yaptırdım lokal anesteziyle çok rahattım
ama ameliyattan önce kalçadan 2 tane iğne vurdu hemşireler bu ne için dedim
cesaret iğnesiymiş
iğneyi vurduktan 15dk sonra gözün zaten hiçbişeyi görmüyo gelin kesin beni ikiye bölüm gibi bişe oluyo ameliyat anındada konuştum sohbet ettim
ha sesleri duyuyomusun evet ama yok ben duymak istemiyorum diyosan mp3 çalar veriyolar görmekte istemiyorum diyosan gözlerini kapatıyolar ben hem görüp hem duydum inan korkulacak bişe yok bak bi dolgum 4 sene önce düştü hala gitmiyorum dişçiye bendede dişçi fobisi car :D

Ben 10 dk lık bir düzeltme işlemi için lokal olmuştum.Ne iğne vurdular ne bir cesaret hapı verdiler.Ve o günki o 10 dk sanki 10 saatti.Herkesin kaldırabileceği bir şey değil lokal bence.Burnumdaki bütün aletlerle beraber kalkıp gitmek istemiştim o nedenle şayet lokal olacaksanız mutlaka öncesinde bir sakinleştirici iğne veya birşey yaptırın.Tabi herkeste aynı etkiyi yapmayabilir fakat benim düşüncem ameliyatsa genel aneztezi küçük revizyon işlemleri için lokal olabilir.Geçmiş olsun herkese.

ben 7 sene önce yaptırdım lokal anesteziyle çok rahattım
ama ameliyattan önce kalçadan 2 tane iğne vurdu hemşireler bu ne için dedim
cesaret iğnesiymiş
iğneyi vurduktan 15dk sonra gözün zaten hiçbişeyi görmüyo gelin kesin beni ikiye bölüm gibi bişe oluyo ameliyat anındada konuştum sohbet ettim
ha sesleri duyuyomusun evet ama yok ben duymak istemiyorum diyosan mp3 çalar veriyolar görmekte istemiyorum diyosan gözlerini kapatıyolar ben hem görüp hem duydum inan korkulacak bişe yok bak bi dolgum 4 sene önce düştü hala gitmiyorum dişçiye bendede dişçi fobisi car :D

caım kaç saat sürdü ameliyatın? bide memnunmusun dr.un kimdi ben lokal yaparım diyen bi dr. bulamadım henüz =)

Ben yaklaşık 20 sene önce lokalle alnımdan başlayıp burunda biten bir ameliyat geçirdim. Hiç acı vs hissetmedim ama bütün kırma, kesme, biçme seslerini duydum tabii. Benim yanlış kaynamış kemikler kırılıp tekrar yerine oturtuldu, maalesef ses beyninin içinden geliyormuş gibi oluyor. Kemik kırılmayacaksa bu olmaz tabii. Ameliyat yada acı beni pek korkutmaz, o yüzden ben ameliyatım için çok rahat geçti diyorum ama bu konuda hassas olanlar için rahatsızlık verici bir durum olabilir. Benim ameliyatımı kuzenim yapmıştı, o yüzden sohbet muhabbet arada iki güm güm çıt çıt geçmişti. Tekrar olsam ben yine lokal tercih ederim ama yine de bu kişinin yaklaşımına bağlı. Eğer korkup panik olacaksan genel ol, zaten lokal sırasında hasta iyi hissetmezse çaktırmadan da uyutabiliyor doktorlar :)

Öncelikle geçmiş olsun, mesajını şaka gibi algıladım okumaya başlayınca ama ciddi olduğunu gördüm sonra. El ayak bağlama, burun deliğine gazlı bez, genzine akan korku filmi gibi, ilk defa bir ameliyatta böyle şeyler duyuyorum. Bana 2 iğne yapıldı, beynime kadar uyuştum valla.

valla ben septum deviasyonu ameliyatı oldum 2 kez lokal anesteziyle.önce ellerini ayaklarını bağlıyolar.sonra gazlı bezle burnunun deliklerine sokup çıkartıyor dr böylelikle uyuşuyo burnun.hatta burnunun içinden genzine akıyo yutuyosun onu.damağın kuruyor.ben kendimi aciz hissettim şahsen.hiçç tavsiye etmem.takur tukur sesler.resmen çekiçle vuruyo gibi,benim başım kımıldıyodu hatta yüzümü yarcak heralde dedim... yani bence olma lokal..tavsiye etmemm

kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 2 yıldır sırf şu korku denen şey yüzünden erteliyorum kırık var nefes alamıyorm ve görüntüsüde çok kötü burnumun.. haberlerdede genel anesteziden ölen kızın haberini gördükten sonra dahada korktum çünkü annem beni doğururken sezrynde narkozluyken uyanmış şimdi olursam lokalle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı can kopalı düşünüyorum ufuk bilkaya bi tanıdığım oldu hem sonuçtan memnun değil ve ameliyat sonrası çok acı çekti tabi kötü bi dr değildir bende onu düşünüyodum ama bizzat şahit olunca vazgeçtim :S fazla pimpirikli biriyim lokal anesteziyle olan varsa şu ameliyatı ameliyt sırasında yaşadıkları nedr ne değildir bi bilgilendirse çok iyi olur yardım elinizi uzatınn kızlar banaa

canim ben 5 gun once lokal anesteziyle oldum uyusturmak icin igne yaparken biraz canin yaniyor ama dayanilmicak bir sey dwgil koluna yapilan igneyle ayni; zaten gerisini hissetmiyorsun bile sadece sesleri duyuyorsun korkacak birsey yok ama genel anesteziyi tavsiye ederim.

ameliyatımın kaç saat sürdüğü sorulmuş

yaklaşık bir saat sürdü ama estetik değildi sadece nefes alamama ve içtende kemik eğriliği vardı hepsi birden yapıldı

ben 2006 senesinde mersinde cüneyt bozkuta yaptırdım

hastanede değil doktorun muaynanesinde hemde

rahat olun korkulacak bişe yok ha canım tatlı dayanamam ben diyosanız cesaret ve gevşeme iğnesini muhakkak yaptırın detay için özelden mesaj atarsın daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilirim

kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 2 yıldır sırf şu korku denen şey yüzünden erteliyorum kırık var nefes alamıyorm ve görüntüsüde çok kötü burnumun.. haberlerdede genel anesteziden ölen kızın haberini gördükten sonra dahada korktum çünkü annem beni doğururken sezrynde narkozluyken uyanmış şimdi olursam lokalle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı can kopalı düşünüyorum ufuk bilkaya bi tanıdığım oldu hem sonuçtan memnun değil ve ameliyat sonrası çok acı çekti tabi kötü bi dr değildir bende onu düşünüyodum ama bizzat şahit olunca vazgeçtim :S fazla pimpirikli biriyim lokal anesteziyle olan varsa şu ameliyatı ameliyt sırasında yaşadıkları nedr ne değildir bi bilgilendirse çok iyi olur yardım elinizi uzatınn kızlar banaa

ben de dediğin haberleri okuyunca anesteziden korkmuştum..lokal olmak istiyordum ama araştırmalarımda kesinlikle bayılmanın daha doğru olacağı yazıyordu..bu yüzden anestezi ile uyanamama korkusuyla 6 ay önce ameliyat oldum..korkacak bişey yokmuş aslında ben çok abartmışım. hiç bir şey hissetmeden olmak daha mantıklı kesinlikle..uyuyup uyanıyorsun, ama o sırada sana neler neler yapıyorlar? bence duymak istemezsin:))

Back
X