Lokal anestezi ile burun törpüleme işlemi yaptıran var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.351
708
53
merhaba rinoplasti olup burun sırtında düzensiz kemerli görüntüden sonra törpüleme yaptiran var mı sonuçtan memnun kaldınız mı

Bende sadece kendim görebildiğim bir minicik yükselme vardı. Farklı sebeple revizyon oldum doktorum onu da törpüledi ama lokal değil. Hala atel var nasıl oldu bilmiyorum.

Bende sadece kendim görebildiğim bir minicik yükselme vardı. Farklı sebeple revizyon oldum doktorum onu da törpüledi ama lokal değil. Hala atel var nasıl oldu bilmiyorum.
Revizyon için ücret ödediniz mi yani bu doktor hatası mıdır anotomik bir şey midir çözemedim :( benimde tam orta kisimdan aşağıya doğru yükseklik var hacimli duruyor maaleseff umarım iyi sonuç alirsiniz

Revizyon için ücret ödediniz mi yani bu doktor hatası mıdır anotomik bir şey midir çözemedim :KK43: benimde tam orta kisimdan aşağıya doğru yükseklik var hacimli duruyor maaleseff umarım iyi sonuç alirsiniz
Doktor bey ücret almadı yalnızca hastane ücreti ödedim. Benimki doktor hatası değildi fazla iyileşme dokusu üretimi olmuş, sırttaki kemikti. Supratip bölgede de vardı böyle bir problemim. Yumuşak doku gaga burun oldu ama çok minimaldi. Kendim de çok araştırdım doktor istediği kadar önlem alsın yatkınlık varsa oluşabilen bir durummuş. Yani benim revizyondan sonra da oluşabilecek bir durum maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X