Lokman hekim hastanesinde kadın doğum doktoru önerisi

leongirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
173
57
13
30
Kızlar etlik lokman hekim hastanesinde irade hocaya takipliyim fakat anlaşamıyoruz doktor değişme hakkım var fakat 2 seçeneğim var ya hatice hoca yada nimet hoca lütfen deneyimi tecrübesi olan yazabilirmi cok kararsızım

Merhaba bende o doktora gitmeyi düşünüyodum da hatta haftasonu doğum paketini almaya gidecektim. Özel değilse neden anlaşamadınız acaba

Merhaba bende o doktora gitmeyi düşünüyodum da hatta haftasonu doğum paketini almaya gidecektim. Özel değilse neden anlaşamadınız acaba
İnşallah ondan almamışsınızdır paketi ilgi alaka sıfır mesela uzakta oturuyorum basit bi idrar vermem gerekiyo sen bulunduğun yerde ver sonucu bana at diyo sonucu atıncada ben bakmak zorunda değilim diyo mesela normal bisey sormak istiyosun tamam şu ilacı keselim senden diyo ama ben öyle bir ilaç kullanmıyorum bunlar sadece bir örnek coook yoğun bir doktor hastalarinı tanımıyo kesinlikle anlasamadım nimet hocaya gectim 1 ay oluyo çok güler yüzlü sevecen bir doktor memnunum

Peki nimet hanımı biri mi önerdi size yoksa mecbur olduğunuz için mi seçtiniz? Birde aynı fiyat mı nimet hanım da

Peki nimet hanımı biri mi önerdi size yoksa mecbur olduğunuz için mi seçtiniz? Birde aynı fiyat mı nimet hanım da
Yok öneri değilde doktoru degışmeden kendisiyle uzun uzadıya sohbet ettik baktım kafam yattı ilgili güler yüzlü hemen geçtim nimet hocaya memnunum soru sorduğumda cevap veriyo ilgili bi doktor

Merhabalar dogum paketi ne kadar ve neleri kapsiyor?
Şuan ne kadar bilmiyorum ben 30 temmuzda 70 bin verdim 10 muayne 10 kontrol hakkın oluyo 1 kere muayneye gittiginde 10 gün boyunca dosyan açık oluyo istesigin gibi muayne olabiliyosun normal veya sezaryan dogum 2li 3'lü 4'lü tarama testi detaylı ultrason 1 kardiyolaji 1 piskolog muaynesi diyetisyen birde fotograf çekimi var

Baya kapsamliymis tesekkur ederimm ben akay şubesini dusunuyorum da etlik uzak kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…