LOKMAN HEKIM SINCANDA DOĞUM YAPANLAR BAKAR MISINIZ??

happymood

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
473
246
23
33
Selam kızlar 3 aylık hamileyim hala doktor arayisindayim sorunum şu mecbur kalınmadığı sürece sezeryan olmak istemiyorum yani doktor bu yuzden çok onemli benim için. her şeyde bu sorun olur sezeryana alalım demesini istemiyorum.. lokman hekimde 2 doktorun adını duydum pakize hanım ve bahar hanım ..bu iki doktor hanim hakkında bilgisi olan doğumu gerçekleşen bilgi verirse çok memnun olurum.. yardımlarınızı bekliyorum

Canım benim arkadaşım orda yaptı doğumu. Normal oldu ve kolay da geçti ailecek gittiler doğuma yakınları da sancı odasında yanındaydı doğumu da izlemişlerr.
Canım cevap için çok teşekkür ederim tam ümidi kesmişken gelecek cevaptan .. senden rica etsem acaba hangi doktor doğum yaptırmış öğrenme şansın var mı?

Canım benim arkadaşım orda yaptı doğumu. Normal oldu ve kolay da geçti ailecek gittiler doğuma yakınları da sancı odasında yanındaydı doğumu da izlemişlerr.
Tatlim merhaba bir şey soracağım doğumuda izlemişler dedin ya eşi girebiliyor yani dmi doğuma öyle anladım. Ben anlaşma yaptım gecenin 4 u aklıma takıldı acaba giremez derler mi diye

Yani bnm.hep öyle olur plan yaparım tam tersi olur herşey :))
Çok haklısın aynı bende öyleyim kafamda kurarım planlarım aksilikler pesimi bırakmaz:D neyse konuştuk eşimde fotoğrafçıda eğer normal doğum olursa girecek inşallah sezeryan olmak gerekmez o anı yasamam görmek istiyorum bakalım hayırlısı:)

Back
X