Löp bacak yardımmmmmm!!!:)

rebel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
8
0
86
İstanbul
Slm arkadaşlar. 21 yaşında olmam rağmen benm derdim şu.Yıllarca çok fzla kilo alıp verdiğim için kaslarım öldü ve hem bacaklarım hem popom bildiğin löp et.:)Kilom normal ama benm derdim sıkılaşma.Spora da gttm iş işten geçtiği için pek bir şey olmadı.Aranızda iç bacak gerdirme ameliyatı olan var mı?Özellkle bacağımın görüntüsü yukarı doğru çok fena.İç baldır denilen kısımı geriyorlarmış diye okudum.LÜTFEN
YARDIMCI OLUN..

aman canım öyle germe felan ne kadar dikiş atıyorlar kim bilir, bacaklarını sıkılaştırman gerekli en iyisi biraz plates, bol yürüyüş ve biraz kondinyon bisikletine binmen işe yarayacaktır.

bencede bıçak altına yatacagına platesi düşün bi arkadaşım altı ayda 12 cm inceldi tabi her gün düzenli olarak yapıyordu ve beslenmesine de dikkat ediyordu (spor salonuna yazıldı ) şahsen onu gördükten sonra bende platesi düşünmeye başladım özellikle karın bölgesini çok sıkılaştırmıştı onun çok hoş görünüyodu ama incecik :)
ablamda doğum sonrası sarkan kiloları için platese gidiyo şimdi zamanla baya sıkılaşma gösteriyomuş düzenli olarak yapıldıgında, bende düşünüyorum şimdi yazılsammı diye ...Sende bacak sıkılaştırma hareketlerini sıklıkla yapar biraz da beslenmene dikkat edersen çok iyi sonuç alabilrsin bence opuyorumnanaktan

platees gerçekten bu kadar etkilimi özelikle göbek sıkılaştırma konusnda:) bende denemek istiyoruum sezaryandan kaldı gitmio bi türlü ya mafoldumben

İmkanın varsa sadece sıkılaşma için radyofrekans+powerplate eğer kilo kaybıda istiyorsan önce kavitasyon sonra radyofrekans+powerplate...Alacağın sonuçtan memnun kalıp motive olacağın için daha sonrasında pilates yapabilirsin...1 ay içinde kendini tanıyamayabilirsin :)

Back
X