Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Casting Saç Boyası 730 Bal Köpüğü

merhaba arkadaşlar,
benim saçlarım şuanda tek renk sarı, bende saçlarımı loreal casting bal köpüğüne boyamak istiyorum
acaba hidennisko arkadaşımızın saçları gibi güzel bir sonuç alabilirmiyim?
ÖZELLİKLE SARI SAÇ üzerine bu bu boyayı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

bence bu kesınlıkle fake bı kac sıtede bı kac kısı bu resmı koymus boyadım dıe
ya aynı kısı bılemıcem ama ınanmadım ben bende boyadım bal kopugu hıc de bole olmuo ustelık aynen rofle ustune boyadım once karamele sonra balkopugune

bence bu kesınlıkle fake bı kac sıtede bı kac kısı bu resmı koymus boyadım dıe
ya aynı kısı bılemıcem ama ınanmadım ben bende boyadım bal kopugu hıc de bole olmuo ustelık aynen rofle ustune boyadım once karamele sonra balkopugune

merhaba arkadaşlar,
benim saçlarım şuanda tek renk sarı, bende saçlarımı loreal casting bal köpüğüne boyamak istiyorum
acaba hidennisko arkadaşımızın saçları gibi güzel bir sonuç alabilirmiyim?
ÖZELLİKLE SARI SAÇ üzerine bu bu boyayı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

evet süper duruo:)

güzel yorum yapanlara teşekkürler,bayadır girmiyordum siteye
fakat şu fake make işi çok garibime gitti doğrusu
neden kuaförde boyattım demeyeyim de kendim boyadım diyeyim
tövbe tövbe, her yerde işi karıştırmaya çalışan birileri çıkıyor..
herkesin saçı ayrıdır kiminin tutar kiminin tutmaz
bazısının açık olur bazısının koyu
benim saçımın nasıl oldugunu bilen beni tanıyan bir sürü insan var bu sitede isteyen araştırsın sorsun yani

gerçekten merak eden arkadaşlar var..
malesef benim bu boya tutkum ve sık renk değiştirmemden dolayı simdi saçlarım neredeyse küt
en alt saçım sapsarıydı benim kuaför kızıllı kahveli birşeye boyadı
çok fazla aktı o renk altta sarı olunca
sonra ben casting bal köpügü ile boyayınca bu sonuç oldu
fakat ben gene maymun iştahlılık yapıp küllü kumrala boyadım ve sonra daha bi sürü bi sürü renk
simdi gene castinge boyamayı düşünüyorum
eger boyarsam öncesi sonrası resim koyarım

slm kızlar... ben yaklaşık 6 ay önce saçlarımı siyaha boyamıştım kızıldan sonra kendi saçımda siyah olduğu için aslıma dönmek istemiştim.. uzun zamandırda açtırmayı düşünüyodum ve dün sonunda gittim kuaföre açtırdım.. koyu karamel tonlarında oldu saçlarım ve neredeyse hiç yıpranma olmadı belkide kalın telli olduğu için.. şimdi 15 gün içinde bu boya akacak sonrasında kendin boyayabilirsin istediğin renge dedi... bikaç ton daha açılırsa çok mutlu olcam :(( sizde lorealin bal köpüğü rengine boyasam biraz daha açılıp açık kahve tonlarına dönermi saç rengim.. fikirleriniz benim için çok önemli çünkü ben fazla boyadan anlamıyorum pek yapmadığım için:(:59:

benim saçımı açtıktan sonra çikolata kahveyi ve karamel rengini karıştırarak boyadı kuaför ve şu andada koyu kahve karamel arası bi renk oldu.. aslında profilime ekledim resmini saçımın ama daha yüklenmedi galiba.. sence nasıl bi renk elde ederim canım ya çok kararsızım 15 gün sonra tekrar boyuycam bu daha akıp açılacakmış galiba alttada oryal olduğu için..

Son düzenleme:
merhabalar ben yenı uyeyımde hıdennısko sac rengıne bayıldım.Gercı yorumu yazdıgın cok uzun sure olmus.ben bısı sorcaktım kızlar bende aldımda bu boyadan haftaya fln boyucam ama uzerınde 20dk bekleyın yazıyo bana cok az geldı sen o kdr mı bekledınız??

lorealın bal köçpüğü rengini denemek istiyorum.sacımı bıcok renge boyadım .çagla skelde grdm bal rengını ten rengı olrk aynı esmr tnlıyım yakısırmı bal kopugu..

canım bu saç rengi bal köpügümü ama ben kesinlikle kızıllık turunculuk istemiyorum kahve dursun yani yardımmmm

ya kızlar bende saç rengimi açmak ve bal köpüne boyamak istiyorum saçlarım siyah açtıktan sonra bal köpüğüne boyasam nasıl olur kii çok karasızım çok bide bet bişi olursa???:((

bende siyahtan dönmek istiyoruım çokk sıkıldım 2 senedir siyah kulllanıyorumm offf çok kararsızım açarsam çok yıpranacak onuda biliom ama yinede bilmiomm ne yapacağımı biriiiii bana yardım etsinnnnnn amaaaaaaaaaa

bugün bende bal köpüğüne boyuyacam ama kızıllık var diye bende içine açık küllü ekleyeceğim çünkü boya çok koyu geldi gözüme yaptığım araştırmalardada çok koyu olduğunu gözlemledim

ben de sarı saçtan karamele dönmek isterken kızıl bakır oldum çıktım
sizce ne yapabilirimde bal köpügü karamel rengine dönebilirim

işte şimdiki saç rengim
kızıllıktan nasıl kurtulacağım ben yaaa

bnce CASTING CRÈME GLOSS
834 Amber Sarı ile bal köpüğünü karıştır saçını boya ilk boyamada saçın tam açılmaz ama git gide boyuya boyuya istediğin rengi elde edersn hem snra istediğin rengede rahat boyatabilirsn :):49:

merhaba kızlar ben saçlarımı casting serisi bal köpügüne boyadım ve bence sonuç çok güzel
evet bariz bir değişiklik olmadı belki ama turunculuk gitti ve çok tatlı bir renk oldu
2-3 kez daha boyayınca oturacağına eminim
ayrıca bu boya harika
hiç yıpranma olmadı aksine saçlarım daha da yumuşadı

bu saca nasıl ulaştınız cok yakışmış benım saclarım koyu kumral

arkadaşlar bende 834 amber sarıya boyamak istiyorum saçlarımı ama bir türlü bulamıyorum sanırım türkiyede satılmıyo sizin bildiğiniz bir site varmı satan

canım bu boyayı direkt siyah saçın üzerine boyamıcam, siyah saçı önce açcam sonra bununla boyuycam o zaman kapaktaki gibi olur mu demek istemiştim yerimseniben

cnm palette yogun açıcı ile ben açtım koyu saçlarımdan kurtuldum bende bal köpügü yapacam gelişmeleri yazarım şuan saçlarım kızıl tonlarında 1 hafta beklicem sertleşti ve kurudu saçlarım resim koyarım begenirsen yaparsın :34:

Back
X