• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar loreal pudra mı yoksa maybelline mi?

yelizi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
14
0
86
Edirne
bu iki marka arasında kararsız kaldım bu markaların pudralarını deneyenler varmı? memnunmusunuz bir fikir verirseniz cok sevinirim

canım pudrasını değil de lorealin fondötenini kullanıyorum ama ben ikisi arasında sadece fiyat olarak kararsız kalırım yani maybelline haliyle daha ucuz az para ayırdıysam maybelline alırırm yeterli param varsa loreal alırım ki daha kaliteli ürünleri tamam arada çok fark yok ama loreal daha kaliteli..

ben lorealin pudrasını kullandım ilk zamanlar süper ama çabuk taşlaşıyo bence max faxtor dan al çok ii ve fiyat uçurumuda yok

canım maybelline zaten lorealin markası sanırım ikisi arasında kalite açısından ufak farklar vardır. yani maybelline i aslında loreal üretiyor.

cicim ben kullandım ama berbat bir ürün her ikiside maybellinenin ruju ve rimeli güzel maxfaktor creme puff pudrasının üstene başka tanımam süper kapatıyo fondötene gerek kalmı inan canım

maybellıne'ın pudraları kapatıcı degıl, ben memnun degılım oyuzden.
loreal mıneral pudra kullanıyorum, pek kalıcı degıl ama daha kapatıcı maybellıne oranla. eger cıldın yaglı ya da karmaysa bu urunu tavsıye ederım. Fıyatı 50ytl cıvarı.

Back
X