Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaloreal recital preference 8.3
merhaba kızlar sacım suan cok acık sarı hic turunculuk bakırlık vs yok ama ben saclarımı sıcak bı sarı yapmak istiyorum lorealın bu boyasının rengi cok hosuma gitti acaba deneyen var mı
merhaba kızlar sacım suan cok acık sarı hic turunculuk bakırlık vs yok ama ben saclarımı sıcak bı sarı yapmak istiyorum lorealın bu boyasının rengi cok hosuma gitti acaba deneyen var mıEki Görüntüle 1615142
merhaba kızlar sacım suan cok acık sarı hic turunculuk bakırlık vs yok ama ben saclarımı sıcak bı sarı yapmak istiyorum lorealın bu boyasının rengi cok hosuma gitti acaba deneyen var mıEki Görüntüle 1615142
Benim dogal saç rengim açık kullu kumraldı :) saçlarımı açıcı ile açtım bi kaç ay önce çig bi satı oldu üzerine altın sarı yaptım hep git gide renk açıldı ve beyazımsı gibi nasıl anlatsam çok açık bi sarı oldu hiç turunculuk bakırlık vs yok. Renkli gözlüyüm beyaz tenliyim sıcak tonlarda bi renk istiyorum sizce syoss altın karamel ile lorealin zengin sıcak sarısını karıştırsam nasıl olur?