- 19 Aralık 2011
- 55
- 3
- 48
Diadermin'in hiçbir ürününü almamaya yemin ettim. Bb kremini ve makyaj temizleme jelini aldım; ikisini de iki kullanımdan sonra direk çöpe attım tam dolu halde ki ben kullanmadığım malzemeleri saklarım belki sonra fikrim değişirse diye. Bu ürünlerden öyle bi nefret ettim ki hiç düşünmeden attım.bugün sapphire'deki cosmetica'da gördüm fiyatı 10 tl'ye inmiş. almak isteyenler bence kaçırmasın ben sanırım 27tl'ye almıştım.
ben daha önce serumdan 1 şişe kullandım ama gözenek sıkıştırma, leke azaltma konusunda sonuç alamadığım için tekrar almadım. avon'un leke azaltıcı serumunu deneyeceğim indirime girmesini bekliyorum:) o da işe yaramazsa bu serumu makyaj bazı ve nemlendirici olarak kullanacağım. skin perfection serisinin nemlendiricisi bence yağlı cilde uygun değil. yüzümde ağır bir his yaratıyor, serumu nemlendirme ve hafiflik açısından benim için daha başarılıydı. krem bittikten sonra tekrar almayacağım. bb kremini seviyorum, hem 25 spf güneş koruması var hem çok hafif. kapatıcılığı iyi değil ama cilt tonunu eşitliyor ve yüzde gayet doğal duruyor. diğer favori bb kremim de avon solutions, kapatıcılığı çok iyi fondötene veya concealara gerek kalmıyor. ama bu bb krem cilde parlaklık verdiği için bunu ya akşam ya da kışın kullanıyorum. diğer bb kremleri de denemiş biri olarak yağlı ciltlere yaz için lorealin bb kremini gerçekten tavsiye edebilirim. yeri gelmişken söyleyeyim, aman ha diadermine'in bb kremini almayın. berbat!! yüzde eşit dağılmıyor bile yer yer koyu leke görünümü veriyor..
Everybody lies.