Cilt Bakımı Ürünleri L'oreal Skin Perfection

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bugün sapphire'deki cosmetica'da gördüm fiyatı 10 tl'ye inmiş. almak isteyenler bence kaçırmasın ben sanırım 27tl'ye almıştım.

ben daha önce serumdan 1 şişe kullandım ama gözenek sıkıştırma, leke azaltma konusunda sonuç alamadığım için tekrar almadım. avon'un leke azaltıcı serumunu deneyeceğim indirime girmesini bekliyorum:) o da işe yaramazsa bu serumu makyaj bazı ve nemlendirici olarak kullanacağım. skin perfection serisinin nemlendiricisi bence yağlı cilde uygun değil. yüzümde ağır bir his yaratıyor, serumu nemlendirme ve hafiflik açısından benim için daha başarılıydı. krem bittikten sonra tekrar almayacağım. bb kremini seviyorum, hem 25 spf güneş koruması var hem çok hafif. kapatıcılığı iyi değil ama cilt tonunu eşitliyor ve yüzde gayet doğal duruyor. diğer favori bb kremim de avon solutions, kapatıcılığı çok iyi fondötene veya concealara gerek kalmıyor. ama bu bb krem cilde parlaklık verdiği için bunu ya akşam ya da kışın kullanıyorum. diğer bb kremleri de denemiş biri olarak yağlı ciltlere yaz için lorealin bb kremini gerçekten tavsiye edebilirim. yeri gelmişken söyleyeyim, aman ha diadermine'in bb kremini almayın. berbat!! yüzde eşit dağılmıyor bile yer yer koyu leke görünümü veriyor..
Diadermin'in hiçbir ürününü almamaya yemin ettim. Bb kremini ve makyaj temizleme jelini aldım; ikisini de iki kullanımdan sonra direk çöpe attım tam dolu halde ki ben kullanmadığım malzemeleri saklarım belki sonra fikrim değişirse diye. Bu ürünlerden öyle bi nefret ettim ki hiç düşünmeden attım.

Everybody lies.

Diadermin'in hiçbir ürününü almamaya yemin ettim. Bb kremini ve makyaj temizleme jelini aldım; ikisini de iki kullanımdan sonra direk çöpe attım tam dolu halde ki ben kullanmadığım malzemeleri saklarım belki sonra fikrim değişirse diye. Bu ürünlerden öyle bi nefret ettim ki hiç düşünmeden attım.

Everybody lies.

:1: evet diadermine cidden başarılı bir marka değil. ben diadermine'nin sadece salisilik asitli yüz temizleme kremini kullandım, onu da salisilik asit var diye ve indirimden aldığım için. o da idare ederdi.. gene indirimden gözaltı concealer kalemini almıştım o da vıcık vıcık bir şeydi. ben de aldığım bir şeyi atmaya kıyamam en azından yedekte dursun diye saklarım ama bu concelaer ve bb kreme birkaç şans verdikten sonra çöpe attım. gerçekten fiyasko..

hmm şimdi aklıma geldi, tamamen haksızlık etmiş olmamak için yazayım dedim :)) indirimden yüz peelingini de almıştım ona bayılıyorum. kokusu ve dokusu pek hoş olmasa da taneleri incecik yüzü çok güzel temizliyor duştayken kullanıyorum 1 şişe bitirdim ikinciye başladım..

Son düzenleme:
merhaba bu serinin bir de yorgun gözleri için aydınlatıcı göz altı kremi çıkmış, kapatıcı almayı düşünüyordum ama bu ürün de kafamı karıştırıyor. göz altıma pek ürün ihtiyacım yok sadece koyu renk görünmesini istemiyorum. kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Gercekten blogerlern çoğu beğenmiş serumuyla nemlendiri birlikte kullaninca etkili oluyormuş bakalim bende kullanicam nasil olacak :)

Kızlar merhaba ben bu serinin bb kremi hariç aldım ama serum u nasıl kullanacağım hakkında bilgim yok
göz çevresine uygulayabiliyor muyuz yoksa göz hariç mi serumu uyguluyoruz?

Beni bi aydınlatır mısınız

Merhaba kızlar, ben cildimi temizledikten sonra serumu uyguluyorum. Biraz parmaklrımla masaj yapıp beklettkten sonra nemlendiricisini uyguluyorum. 2 aydır nemlendiriciyi 1 aydrda serumu kullanıyorum. Gozenklrmde azaltmaya faydası bana pek olmadı gibi geliyo fakat sivilce izlerinin kaybolmasına ciddi anlamda etki etti diyebilirim. Tabi benimkiler buyuk problemli sürekli sivilceler gibi degil. Eğer öyleyse cok fazla etki edecegini sanmıyorum ama benim gibi ufak tefek sivilcelerden cok cekiyosanız faydası olabilir. Değiştirmeyi düşünmüyorum bundan sonrada serumu ve nemlendiricimi. Ben kendime uyanı buldum gibi bunlarla. Cok yağlı ciltliyseniz sadece serum etkili olacaktır, ben t bolgem yağlı olduğu halde nemlendiriciyi yanaklara uyguladıktan sonra t bolgemede hafif hafif dokunduruyorum serum işlevini tam yerine getrblsin diye. Özellikle serumu kullanmaya basladıktan sonra sabah uyandıgımdaki cildimin canlandıgını görebiliyorum. Haa bide ben bunları gratis yada watsonsdan almadım Hakmardan aldım serum 11 nemlendirici 17 lira. Gratis watsonslardki fiyatlrı biliyrz zaten. Ayrıca biçok urunu cok daha ucuza alabiliyrm hakmar bim gibi marktlrde sizde bi göz atın derim :)