lösemi olmaktan korkuyorum :(

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Bugün sabah kalktigimda bacaklarim mosmordu ve bacaklarim o kadar agriyordu ki yuruyemiyordum..bi yere carpmisimdir diye inandirmaya calisiyorum kendimi ama carpmis gibi degil carpsam sadede bi tarafi morarir heralde..su son 1 ayda da 5 kilo verdim istahim falan yok hic..arada burnum kaniyor..halsizlik, yorgunluk hep yatiyorum..bugun kan tahlili yaptirdim yarin alxam sonuclari..insallah kotu bisey cikmaz :((((

Insallah oyle bir seydir..belirtileri okudukca ne dusunmeliyim bilemiyorum..yarin ilk isim gidip sonuclari almak olucak.insallah korkulcak bisey yoktur..:(

Son düzenleme:
Bugün sabah kalktigimda bacaklarim mosmordu ve bacaklarim o kadar agriyordu ki yuruyemiyordum..bi yere carpmisimdir diye inandirmaya calisiyorum kendimi ama carpmis gibi degil carpsam sadede bi tarafi morarir heralde..su son 1 ayda da 5 kilo verdim istahim falan yok hic..arada burnum kaniyor..halsizlik, yorgunluk hep yatiyorum..bugun kan tahlili yaptirdim yarin alxam sonuclari..insallah kotu bisey cikmaz :((((

Hemen kötü düşünmeyin vucuttaki morluklar sadece kanser belirtisi olmaz bazen kullandıgımız ilaçlarda vucutta morarma yapabilir yada karacigerden gelen bir rahatsızlıkta sebep olabilir hatta herhangi bir maddeye karşı alerjiniz varsa oda morarmaya sebep olabilir.

Yarın haftasonu sonuçları nasıl alacaksınız alsanız bile doktor olur mu sonuçlarınızı göstermek için inşallah iyi bir sonuç çıkar.
:26::26:

bir tek B12 veya demir eksikliğinin neler yaptığını bilseniz :50: anemi bile şu dediğiniz belirtileri yapabilir belki, hemen kötü düşünmeyin.. çok geçmiş olsun yazın bize de sonucu mutlaka..

Hemen kötü düşünmeyin vucuttaki morluklar sadece kanser belirtisi olmaz bazen kullandıgımız ilaçlarda vucutta morarma yapabilir yada karacigerden gelen bir rahatsızlıkta sebep olabilir hatta herhangi bir maddeye karşı alerjiniz varsa oda morarmaya sebep olabilir.

Yarın haftasonu sonuçları nasıl alacaksınız alsanız bile doktor olur mu sonuçlarınızı göstermek için inşallah iyi bir sonuç çıkar.
:26::26:
Özel hastaneye gittim..yarin 2ye kadar hastanedeyim dedi doktor..sabah erkenden gidicem dersaneden once..lise son sinifim bu arada..o kafamin karisikligiyla ders dinleyemem..bi an once icimin rahatlamasi lazim..biraz arastirdim trombosit ten dalan kayhaklanabiliyorjus..insallah oyledir..yarin yazicam hemen sonucu..

Özel hastaneye gittim..yarin 2ye kadar hastanedeyim dedi doktor..sabah erkenden gidicem dersaneden once..lise son sinifim bu arada..o kafamin karisikligiyla ders dinleyemem..bi an once icimin rahatlamasi lazim..biraz arastirdim trombosit ten dalan kayhaklanabiliyorjus..insallah oyledir..yarin yazicam hemen sonucu..

İnşallah canım güzel sonuçlarını bekliyoruz gönlünü ferah tut.

korkma canım ..biliyomusun ben de bi ara o korkuya kaplmştm ..tahlil sonucnda kanszlk çıktı ..beslenmene dikkat et ne olursa olsun sabah kahvaltısı olmadan dışarı çıkma..bi müddet beslenmene dikkat etmen lazm..başarılar :16:lösemi olmyck ve güleceksn ondan sonra ..benim doktorum şaşımşdı bana gülsene lösemi değilsn demşdi:9: :34:

korkma canım ..biliyomusun ben de bi ara o korkuya kaplmştm ..tahlil sonucnda kanszlk çıktı ..beslenmene dikkat et ne olursa olsun sabah kahvaltısı olmadan dışarı çıkma..bi müddet beslenmene dikkat etmen lazm..başarılar :16:lösemi olmyck ve güleceksn ondan sonra ..benim doktorum şaşımşdı bana gülsene lösemi değilsn demşdi:9: :34:

Insallah ya..icimi rahatlattiniz bi nebze de olsa cok tesekkur ederim...

Insallah ya..icimi rahatlattiniz bi nebze de olsa cok tesekkur ederim...

bi şey değil canım benim:16:günümüzde lösemi yaygın ve insanın içine şübhe düşüyo bu yüzden acaba ben de mi diye?!:(ben rüyalarmda lösemiden ölüyodum o derece kafama takmşdm:)))Allah tum hastalara başta lösemi olanlara şifa versin Amin!içini rahatlata bildysem ne mutlu bana:16:düşünme canım :))yarın gülücüklerle dolu mesajnı bekliyorum:))

korkma cnm inş bişi çıkmaz.benimde bi keresinde bi haptan dolayı lenf bezlerim şişmişti.lenf kanseri miyim diye kendimi yemiştim.o kadar stres yapmıştım ki nerdeyse stresten kanser olcaktım.tahlil sonuçlarım sonucunda haptan olduğu ortaya çıkmıştı da rahatlamıştım.inş sende de bişi çıkmıcak.sıkma canını :)

tatlım sakın internetten araştırma çünkü hep kanser belirtileri çıkıyo bende kışın boğazımda elime gelen bi kitle vardı hemen internete koştum baktım belirtiler lenf kanserini tarif ediyodu meğerse sadece lenf bezlerim şişmiş doktor ilaç vermeden göndermişti seninkide böyle bişeydir inş

Insallah sadece kücük kansizlik sorunu falandir.
Moralinizi yüksek tutun, kötü düsünmeyin.
Rabbim bütün hastalara sifa versin.

canım dur bi hemen öyle kötü düşünme
inşallah bişey çıkmayacak :16:

Bildiğim kadarıyla morluklar acıyorsa korkulcak bir şey yok vurmuşsunuz demektir ... şayet nerden geldiğini anlamadığınız ve dokunduğunuzda acımayan morluklar tehlikelidir... genelde bacakta başlar ve kısa zamanda kollara da yayılır ... Evet halsizlik yapar ama öyle arada hissettiğimiz tembellik ve yorgunluk halinden çok daha farklıdır ... Odadan odaya geçemezsiniz ... Denize girseniz 5 dakikadan fazla kalamazsınız ... aşırı bir yorgunluk hali görülür yani ... Biliyorum çünkü 2 yıl önce çok sevdiğim birinin savaşına an ve an şahit oldum ... Lütfen kötü düşünmeyin Allah'ın izniyle hiçbir şey çıkmayacak ... Ama sonucu mutlaka burda paylaşın içimiz rahat etsin ... sevgiler...

ben de geçen gün verem olabilirim diye doktora gittim . Çünkü tüm belirtiler bende vardı. işten izin alıp hemen gittim. Zaten yarım saat içinde belli oldu sonuçlar. Doktor ciğerlerime baktı ama o bakarken nasıl korkuyorum kesin dedim verem oldum :2: ama çok şükür bir şey yokmuş ağır üşütmüşüm :27: çok rahatladım tabi.
Sen de korkma canım rabbim yardımcın olsun. Bize haberlerini ver

Erkek arkadasimla sikintilar yasiyorduk bi suredir ben yemeden icmeden kesildim bir ayda tam 5 kilo verdim..tabi vitamin eksikligi falan olmus..kan degerlerim dusuk cikti hep..morluklar devam ederse fakulteye gidicem ayrintili arastirma icin..ama allahima sukur korktugum gibi bir sey cikmadi..cok sagolun yine de yanimda oldugunuz icin:))

Back
X