lösemi olmaktan korkuyorum :(

Erkek arkadasimla sikintilar yasiyorduk bi suredir ben yemeden icmeden kesildim bir ayda tam 5 kilo verdim..tabi vitamin eksikligi falan olmus..kan degerlerim dusuk cikti hep..morluklar devam ederse fakulteye gidicem ayrintili arastirma icin..ama allahima sukur korktugum gibi bir sey cikmadi..cok sagolun yine de yanimda oldugunuz icin:))

oohh be çok sevindim :16:

Sevindim cnm çook:16:
Ya internetten hastalık belirtilerine bakmamak lazım ya önceden bakıyodum bende
İnternete göre birsürü hastalığım var:27::27:

Oncelikle gecmis olsun iki aydie kizimin bacaklarinda morluk oluyor doktara gittik hee sey norman d vitamini eksik dedi aldi ama morluklae devam ediyor dun aksam ortadaki cam masaya capti oturdu ah dedi ama mesiye almadi getir bscani bakacam diyince sasirdi bacak kizarmis ufak carpmalari mesiye almiyormus suclu bulundu masaya captikca morariyormus dun aksamdan beri dalga geciyoruzz

Oncelikle gecmis olsun iki aydie kizimin bacaklarinda morluk oluyor doktara gittik hee sey norman d vitamini eksik dedi aldi ama morluklae devam ediyor dun aksam ortadaki cam masaya capti oturdu ah dedi ama mesiye almadi getir bscani bakacam diyince sasirdi bacak kizarmis ufak carpmalari mesiye almiyormus suclu bulundu masaya captikca morariyormus dun aksamdan beri dalga geciyoruzz
:-) Allah iyiligini versin onun.

konu sahibi arkadasin korktugu gibi olmamasina cok sevindim. uxuntu ve sikinti insani eritir bitirir. kendi sagligin her seyden onemli dikkat et

Erkek arkadasimla sikintilar yasiyorduk bi suredir ben yemeden icmeden kesildim bir ayda tam 5 kilo verdim..tabi vitamin eksikligi falan olmus..kan degerlerim dusuk cikti hep..morluklar devam ederse fakulteye gidicem ayrintili arastirma icin..ama allahima sukur korktugum gibi bir sey cikmadi..cok sagolun yine de yanimda oldugunuz icin:))

Ah canım ya..

Bu yaşta aslında kafaya hiç takmaman gereken şeyleri takıp kendine yazık ediyorsun..

Bak gördün mü sağlık herşeyden önemli..
En ufak birşeyde ödümüz patlıyor acaba bende ciddi bir hastalık mı var ? diye..O an herşey boş gelliyor yeter ki sağlıkı olayım..diye..

Bu yüzden kendine dikkat et, sevgiliyi falan bu kadar takma..

iyi beslen bedenine iyi davran, kendini üzme..

Sağlık gitti mi dünyayı sana verseler boşş..

Tekrar gecmis olsun dikkat et kendine kimse senden daha önemli degil :)

Buraya yıllar önce lösemi olmaktan korkuyorum yazmışım 6 ay önce annemi lösemiden kaybettik geç teşhisle o doktorların allah belasını versin. Ölmeden iki gün önce kan testi yapılıyor kanı eksik kan takviyesi lazım deniyor sadece, ambulans geliyor kadın halsiz yatıyor her yeri ağrıyor bişeyi yok diyip almadan geri gidiyorlar bir de telefonda bizimle kavga ediyolar bişeyi yok siz bizden daha mı iyi bileceksiniz diye iki gün sonra annem ölüyor. Kimin suçu varsa diğer tarafta bulurlar umarım.

Buraya yıllar önce lösemi olmaktan korkuyorum yazmışım 6 ay önce annemi lösemiden kaybettik geç teşhisle o doktorların allah belasını versin. Ölmeden iki gün önce kan testi yapılıyor kanı eksik kan takviyesi lazım deniyor sadece, ambulans geliyor kadın halsiz yatıyor her yeri ağrıyor bişeyi yok diyip almadan geri gidiyorlar bir de telefonda bizimle kavga ediyolar bişeyi yok siz bizden daha mı iyi bileceksiniz diye iki gün sonra annem ölüyor. Kimin suçu varsa diğer tarafta bulurlar umarım.

Başınız sağolsun, rabbim sizlere sabır versin annenizin mekanını cennet eylesin. 1 yıl önce bizde yengemi henüz 37 yaşındayken lösemiden kaybettik maalesef.

Başın sağolsun ..Hayat ne acı değil mi...2013 yılında kendinden korkuyordun annen bu hastalıktan vefat etmiş..Allah korusun seni de...İhmalkarlıkları var.Dava açabilirsin..Manevi anlamda da dua et.Kendini kin ve nefretle doldurma Allaha havale et...Çok zordur eminim..Allah yardımcın olsun..

Insallah oyle bir seydir..belirtileri okudukca ne dusunmeliyim bilemiyorum..yarin ilk isim gidip sonuclari almak olucak.insallah korkulcak bisey yoktur..:KK43:
Çok okuma o belirtileri . Çok gecmiş olsun . Aklına kötü Şeyler getirme .
Sonuçtan bizi de haberdar et

Başınız Sağolsun . Çok acı :((
Kendiniz için de Ayrıntılı tetkik yaptırın .

Konuyu hızlı hızlı okudum sağlıklı olduğunu görünce sevindim ki bunu okudum. Çok üzüldüm başın sağolsun

Başınız sagolsun Annenizin mekanı cennet olsun inşallah :KK51:

Bugün sabah kalktigimda bacaklarim mosmordu ve bacaklarim o kadar agriyordu ki yuruyemiyordum..bi yere carpmisimdir diye inandirmaya calisiyorum kendimi ama carpmis gibi degil carpsam sadede bi tarafi morarir heralde..su son 1 ayda da 5 kilo verdim istahim falan yok hic..arada burnum kaniyor..halsizlik, yorgunluk hep yatiyorum..bugun kan tahlili yaptirdim yarin alxam sonuclari..insallah kotu bisey cikmaz :KK43:(((
Basşka türlü kan hastalıkları da vardır. İnşallah kötü birşey çıkmaz.geçmiş olsun canım.

Başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin. Sizlere de sabır versin

Back
X