Lösemi???

merhaba

Kuzenim son 2 haftada geçmeyen enfeksiyon ateş nedeniyle acile gidiyor. Yapılan tahlillerde kan değerlerinin çok düşük olduğu lenf bezlerinin şiştiği görülüyor. Doktor alelacele ileri araştırılması için eğitim araştırmaya yönlendirmiş.. şu an tahlil aşamasında

Kısacası Allahım korusun kötü bişey çıkar diye çok korkuyoruz.. daha 7 yaşında..

Var mı etrafınızda bu durumları yaşayıp sağlıklı sonuç alan?

İnşallah kötü bir durum yoktur Rabbim herkesi tüm evlatlarımızı korusun inşallah..
Yeğenim için aynı sebepten endişe yaşadık bir şey çıkmadı. Çok geçmiş olsun.

Lösemi tanısı kız ndu galiba, son yorumlardan öyle anladım. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Neyse ki eskisi gibi değil, lösemide iyileşme şansı çok yüksek artık.

Geçmeyen ateş ve lenf bezlerinin şişmesi idi şikayeti.. aynen akut lenfoblastik lösemi imiş.. Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına hayırlı şifalar versin arasında da eşinize inşallah. Belirtilere bakınca sanki çok ortada gibi geliyor ama insan konduramıyor işte..

Allah şifa versin tez zamanda..
Benim yeğenim tedavi gördü başka bir kanser türünden. Şimdi Allah'a şükürler olsun sonuçları çok iyi..
Çocuklarda büyümeye oranla hastalık hızlı seyrettiği gibi tedaviye de daha hızlı sonuç veriyor vücut..
İyi olacak inşallah..

Kuzum benim kiyamam.
Insallah büyüdüğünde hic hatirlamayacak bugunleri.
Hepsi gecip gidecek.
Allah yardimciniz olsun

Merhaba. Çok geçmiş olsun inşallah, ne durumda yakınınız? Tedavisi sonlandı mı?

merhaba

Kuzenim son 2 haftada geçmeyen enfeksiyon ateş nedeniyle acile gidiyor. Yapılan tahlillerde kan değerlerinin çok düşük olduğu lenf bezlerinin şiştiği görülüyor. Doktor alelacele ileri araştırılması için eğitim araştırmaya yönlendirmiş.. şu an tahlil aşamasında

Kısacası Allahım korusun kötü bişey çıkar diye çok korkuyoruz.. daha 7 yaşında..

Var mı etrafınızda bu durumları yaşayıp sağlıklı sonuç alan?

İnşallah kötü bir durum yoktur Rabbim herkesi tüm evlatlarımızı korusun inşallah..
Rabbim safi adiyla sifa versin adını dahi anmayin cok gecmis olsun inşallah degildir. Bizide bilgilendirin lutfen.baska kanser turleri hakkinda bilgim var az cok ama losemi bilmiyorum ustte kalsin diye yorum yapiyorum rabbim korusun

Back
X