• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Louis Vuitton

ecee1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
151
1
96
İstanbul
Annemin tam 3 tane varmış ama malesef ben 1 tanesini bile göremedim :1no2: aşırı derecede pahalı çantalar,fakat orjinallerine yakın olarak üretilenlerde var diye duydum bilen varsa eğer aranızda arkadaşlar yazalım bizimde LV olsun yahuuuu :D hihoyyyt

mrb arkadasım lv nin orjinale en yakın bırebır replikaları vardı bır tanıdık satıyordu kapalı çarşıda fahiş fiyatlara satılan lv çantaların ımalatçısı. elimizde şuan var bir bir kaç tane biri spedyy klasık 30 luk diğeri ise kot. orjinal lv ler gibi aynı özelliklere sahıp. vejıtal derı denıyomuş buna. bızde lv nın en ınce ayrıntısını öğrendık bu hususta:) bende kullanıyorum çantalar gerçekten çok kalıtelı. almak ıstersen özelden yada msn adresınden görüşelim. lv nın fıyatı 120 tl kotlar ıse 60 tl.

valla ben gerçekten ben isterim en azoından kendimi ayarladığım zaman paylaşımın için çok teşekürler......hihoyyyt

bir LV tutkunu olarak elimde bol miktarda birebir replikaları mevcut :delphin:
GGde falan orjinal diye 500-600 civarında satilan LVlerin yüzde 95i taklit aman dikkat edin :delphin:

ya benim arkadaşlarım var kapalı çarşıda çalışan ama hep aynı modellerini gösterdiler nerdeyseeee,tam modellernin adlarını bilmiyorum ama kısa saplı silindir şekli olanlardan başka değişik modellerini bulabilrmiyizzz acaba......

ah be keşke geçeini alabilsek bayılıorum
ama ztn çok az kişide orijinali wardır
çok zengn olmak lasım bi çantaya binlerce dolar werebilmek için

Kızlar biraz örnekleme yapalım delikafadulden
Louis-Vuitton-Handbag-LV2285.jpg

11678848_0.jpg

louis-vuitton-firebird-bag.jpg

louis_vuitton_bag.jpg

louis-vuitton-monogran-canvas-bags_0.preview.jpg

lvbagsaw08.jpg

louis-vuitton-watercolor-jamais.jpg

3.jpg

louis-vuitton-monogram-denim-mahina-xl-purse.jpg

GM%20monogram%20miroir%20Alma%20bag.-793904.jpg

Louis-Vuitton-Mahina-XXL-Handbag.jpg

louis-vuitton-canta-6.jpg

louis-vuitton-canta-4-485x326.jpg

louis-vuitton-canta5-485x338.jpg

louis-vuitton-canta3-485x320.jpg

louis-vuitton-canta2-485x321.jpg

louis-vuitton-surya-xl-thumb.jpg

louis-vuitton-monogram-roses-speedy-301.jpg

LOUIS-VUITTON-CANTA-2009__17611389_0.jpg

louis-vuitton-un-son-akimi1.jpg

8705179_0.jpg

E5074BBDB191CE4E86016475r.jpg

louis-vuitton-monogram-lambskin-bag-replicaestorecom.jpg

payetli-lv-1.jpg

louis-vuitton-weekender-gm-new.jpg

Kapalı çarşı'da birebir replica yapan bir yer biliyor musunuz kızlar? Bir sürü yerde var ama bazıları çok adi duruyor belli taklit olduğu...

bahçeşehir pazarında birsürü var bide nişantaşında bi köşe başında gördüydüm aynısıydı birebir hemide :1shok: bidahaki gittiğimde alıcam gördüğüm yerden :lepi: napak bizim orjinali için vercek paramız yok :/

o birinci fiyati ne ogrenbilirmiyim ya burda hollandada 1000 euroyu geciyor turk parasi 2milyar ediyor galiba ben vermek istemiyorum bukadar ama o birinci cok guzel ve o assadaki kucuk pembeli

Back
X