Lovely shoes dan alış-veriş yapanlar bilgi verirmisiniz

bu siteen bene alışveriş yaptım, ayakkabılar nasıl desem pek kaliteli durmuyor özellikler aldığım çizme gerçekten kötüydü. Süet çanta aldım mesala çok güzel gözüküyordu ama 3-4 kullanımdan sonra süeti dökülmeye başladı bazı ayakkabılar resimdeki ile aynı oluyor aldığım pump ayakkabıdan memnunum gerçi ev için aldım o nedenle dayanıklı olup olmadığını söyleyemem az giyiliyor çünkü. Ben numra konusunda sıkıntı yaşamadım zaten side ayrıntıları var ayakkabının içinin kaç cm olduğuna kadar bilgi var, zaten çin de 37 numara ise türkiyeye göre 36 oluyor yani kaç numara giyorsanız 1 numara büyüğü burdaki ölçüye denk geliyor. Son sparişlerimi Gojane.com dan yaptım kesinlikle artık buradan yaparım lovely den daha almam çünkü burası daha uygun, lovely gr arttıkça kargo parasını yükseltiyor 30 dolara 3 ayakkabı alırken 50 dolar kargo ödüyorsun mesela.Ben 7 parçaya 85 $ ödemiştim Ama gojane öyle değil 0-50 tl arası 30 50-100 arası 35 100-125 arasu 40... gibi. Ayakkabı fiyatı lovely ye göre biraz pahalı tabi ama kargo yarı fiyatına ama indirimleri takip ederseniz 8-15$ a düşüyor o zaman baya uygun oluyor. Ve her iki siteden ayakkabı almış biri olarak gojane kesinlikle lovely den 5 kat daha kaliteli... son alışverişimin resimleri eklemiştim buradan bakabilirsiniz

Aslında birde amiclubwear dan spariş vermek istiyorum orada beğendiğim bir kaç çizme var bakalım sanırım bir dahaki sefere oradan alacağım :8:

Son düzenleyen: Moderatör:
SipidiGonzales ya çok ciddiyim amiclubwear ayakkabıları süper. ben gg.de satan birinden 2 tane amiclub ayakkabısı aldım çok kaliteli . ben hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. nasıl ödeme yapatım felan hiç 1 bilgim yok zaten ingilizcemde yok. sen bana anlat lütfennn yaa ayakkabı hastası biri olarak kargosu fiyatı içinde çooook ucuz ayakkabılarrr almak istiyorum :(

lütfen....

Şimdi sana biraz anlatayım, evet ayakkabıları kaliteli çünkü gojane de olan ayakkabılar orada da var genelde ben gojaneden aldığım gerçekten ayakkabılar güzel. Şimdi öncelikle üye olacaksınz ödeme kredi kartı ile yapılıyor eğer paypal hesabın varsa o şekilde daha güvenli alışveriş yapabilirsin. Amiclup biraz karışık ama gojaneden daha rahat alışveriş yapabilirsin. Sen siteyi incele karar verdiğinde msn den görüşürüz sana ayrıntılı oradan anlatarım daha rah olur.

Şimdi sana biraz anlatayım, evet ayakkabıları kaliteli çünkü gojane de olan ayakkabılar orada da var genelde ben gojaneden aldığım gerçekten ayakkabılar güzel. Şimdi öncelikle üye olacaksınz ödeme kredi kartı ile yapılıyor eğer paypal hesabın varsa o şekilde daha güvenli alışveriş yapabilirsin. Amiclup biraz karışık ama gojaneden daha rahat alışveriş yapabilirsin. Sen siteyi incele karar verdiğinde msn den görüşürüz sana ayrıntılı oradan anlatarım daha rah olur.

çok tşşkrler yaa çok mutlu oldum.
ancak ben lovelyshoes den almak istiyorum ayakkabı. sana orasıda uygun sanırım biliyosun yani.
bi ricam daha olacak ben özel msj yazamıyorum msj sayım 100 olmadığı için sen bana m.ail adresini özel msj la bildirirmisin. birde ben lovelyshoes dan 4 ayakkabı alsam gümrüğe takılırmı? teşekkürler....

Tamam canım gönderirim mail adresimi, 4 ayakkabı gümreğe takılmaz ben en son 6 çift aldım sadece 200 doları geçme yeter. Lovely den ben birdaha almam hem kalite hem hizmet açıdından çok zayıflar, stok var gözüken 3 3 ayakkab yoktu ve değiştirmek zorunda kaldım hemde o olsun diyorum o yok diyo bu olsun diyorum o yok diyo yani sinir ettiler beni. Ayrıca sparişi verdim 10 gün sonra gönderdiler ve gelmesi 20 günü buldu... Heme kargo fiyatları gojaneye göre daha pahalıya geliyor...

oky ekldim ben arkadşla alıcamda 2 ben 2 o arkdşta lovly i beğendi neyse konuşuruz, çok tşkkr ederimmm..

merhaba, ben bu siteden iki yıldır nerdeyse her ay ya da iki ayda bir alışveriş yapıyorum. evet ayakkabılar çok uygun fiyata geliyor fakat hepsi değil. ayakkabılar kesinlikle kaliteli değil orası doğru. 6 ay sonra mutlaka bir yeri yırtılıyor ya da topukları çıkıyor. benimse ordan alışveriş yapmamın sebebi tamamen bir ayakkabı tutkunu olmam. orda çok değişik , burda bulamayacağım modeller oluyor ve bende alıyorum. doğrusunu söylemek gerekirse çok ayakkabım olduğu için aldığım ayakkabılarıda çok fazla giymiyorum ve kalitesizliği benim için problem olmuyor. tabi ayakkabıların yarattığı sorunlar tamir edilebilir. eğer ekstrem bir durum olmazsa 11. gün ayakkabı size ulaşıyor. adresinizi mutlaka doğru verin . çünkü ayakkabı gelip de geri giderse tekrar getirtmek için 22 yada 25 dolar arası bir kargo ödüyorsunuz. benim bir kez başıma geldi fakat tam olarak ne kadar ödediğimi hatırlayamıyorum. şimdilik aklıma gelenler bunlar. merak ettiğiniz başka konular olursa sorabilirsiniz.

Merhaba, siteye henüz yeni üyeyim. Lovelyshoes den ilk kez alışveriş yaptım ve şu an EMS Online Tracking ile kargomu takip ediyorum. Yalnız 14/05/2011 tarihinden bu yana '' REPUBLIC OF TURKEY TRISTE - Arrival at Sorting Center '' şeklinde gözüküyor. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum:( Postam hakkında endişeliyim. Ne yapmam gerek postaneye gidip postam hakkında bilgimi almalıyım. Yoksa yaşadığım şehre gelene kadar EMS'den takip mi etmeliyim. Daha önce Lovelyshoes'den alışveriş yapanlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Yorumlarınız üzerine şimdi lovelyshoesa kaydoldum. gojaneye de baktım fakat orda büyük numara ayakkabı yok. ben 42 giyiyorum çin numarasıyla 43-44 ü bulur herhalde. Büyük numara ayakkabı bulabileceğim siteler biliyorsanız isim paylaşırmısınız benimle ?

meraba kızlar benimde sormak istediğim bişey var..bende yurtdışı alışverişe meraklıyım fakat hiç tecrübe şansım olmadı..son son da yurtdışı alışveriş problemleri oluyo diye duydum ..gümrük vs. yakın zamanda alışveriş yapan ve benimle bilgilerini,tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadsları bekliyorum .simdiden tesekkürler kızlar..:kkk:

meraba kızlar benimde sormak istediğim bişey var..bende yurtdışı alışverişe meraklıyım fakat hiç tecrübe şansım olmadı..son son da yurtdışı alışveriş problemleri oluyo diye duydum ..gümrük vs. yakın zamanda alışveriş yapan ve benimle bilgilerini,tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadsları bekliyorum .simdiden tesekkürler kızlar..:kkk:

Tek seferde 150 Euro dan fazla alısverıs yaparsan gümrükte takılabilir Limit konusunda çok emin değilim ama 150 Euro diye aklımda şuan . ben en son 80$ lık alışveriş yaptım ve sorunsuz geldi hemen her ay bazen ayda 2 sefer alışveriş yapıyorum bir problem yok ama Kozmetik girişleri yasaklandı Kozmetik ürün düşünürsen deneme onun dışında ayakkabı giysi yada ufak elektronik cihazlarda sorun yok .

Tek seferde 150 Euro dan fazla alısverıs yaparsan gümrükte takılabilir Limit konusunda çok emin değilim ama 150 Euro diye aklımda şuan . ben en son 80$ lık alışveriş yaptım ve sorunsuz geldi hemen her ay bazen ayda 2 sefer alışveriş yapıyorum bir problem yok ama Kozmetik girişleri yasaklandı Kozmetik ürün düşünürsen deneme onun dışında ayakkabı giysi yada ufak elektronik cihazlarda sorun yok .

çok teşekkür ederim canım senin bu bahsettiğin hangi site için geçerli yani sen hangi siteden alıyorsun.özelden de yazabilirsin..bi sorunum olursa eğer alırken falan tekrar rahatsız ederim seni ..:1:

çok teşekkür ederim canım senin bu bahsettiğin hangi site için geçerli yani sen hangi siteden alıyorsun.özelden de yazabilirsin..bi sorunum olursa eğer alırken falan tekrar rahatsız ederim seni ..:1:

wholesale-dress den yaptım ben alışverişimi . nerden istersen yapabilirsin alışverişini site önemli, değil sadece kozmetik alma onu sokmuyorlar gümrükten yasak. kozmetik haric ne istersen alıyorsun

Merhabalar,

ben de bu yaz alısveriş yaptım bu siteden 2 arkadas 5 çift ayakkabı aldık hepsi de sorunsuz kargoya verildikten 5 gun sonra geldi.
ama ucuz oldugunu söyleyemem ortalama bir çift ayakkabı 50tlye gelmiş oldu ama tarz olarak degişik seyler olanlardan almıstım ben o yuzden sorun etmedim. bi de cok ilgilileler tum maillerime cvp yazdılar hemen.

ben de daha önce LoveLy shoes dan ayakkabı almıstım 4 tane. bir tanesnden memnun kaLdm. Ama daha sonra başka bir site keşfettim arkadaslar tavsiye ederim 2 kere sipariş verdim. hiç bir sorun çıkmadı. amerikadan bir site ve fiyatlar inanılmaz ucuz. indirim bölümünde 4 5 $ ayakkabılar bile var ki modeller özellikler yüksek topuk sevenler için çok güzel. kargo ücreti de aşağı yukarı lovely shoesla aynı sayıLır. ama ayakkabı kaliteleri gerçekten güzeL.

slmm bu sıtenın adı nedır acaca??? yazmamıssınızda paylasırsanız sewınırm

Merhabalar,

ben de bu yaz alısveriş yaptım bu siteden 2 arkadas 5 çift ayakkabı aldık hepsi de sorunsuz kargoya verildikten 5 gun sonra geldi.
ama ucuz oldugunu söyleyemem ortalama bir çift ayakkabı 50tlye gelmiş oldu ama tarz olarak degişik seyler olanlardan almıstım ben o yuzden sorun etmedim. bi de cok ilgilileler tum maillerime cvp yazdılar hemen.

hangi site acaba yazarsanız çok sevinirim.

Back
X