bu siteen bene alışveriş yaptım, ayakkabılar nasıl desem pek kaliteli durmuyor özellikler aldığım çizme gerçekten kötüydü. Süet çanta aldım mesala çok güzel gözüküyordu ama 3-4 kullanımdan sonra süeti dökülmeye başladı bazı ayakkabılar resimdeki ile aynı oluyor aldığım pump ayakkabıdan memnunum gerçi ev için aldım o nedenle dayanıklı olup olmadığını söyleyemem az giyiliyor çünkü. Ben numra konusunda sıkıntı yaşamadım zaten side ayrıntıları var ayakkabının içinin kaç cm olduğuna kadar bilgi var, zaten çin de 37 numara ise türkiyeye göre 36 oluyor yani kaç numara giyorsanız 1 numara büyüğü burdaki ölçüye denk geliyor. Son sparişlerimi Gojane.com dan yaptım kesinlikle artık buradan yaparım lovely den daha almam çünkü burası daha uygun, lovely gr arttıkça kargo parasını yükseltiyor 30 dolara 3 ayakkabı alırken 50 dolar kargo ödüyorsun mesela.Ben 7 parçaya 85 $ ödemiştim Ama gojane öyle değil 0-50 tl arası 30 50-100 arası 35 100-125 arasu 40... gibi. Ayakkabı fiyatı lovely ye göre biraz pahalı tabi ama kargo yarı fiyatına ama indirimleri takip ederseniz 8-15$ a düşüyor o zaman baya uygun oluyor. Ve her iki siteden ayakkabı almış biri olarak gojane kesinlikle lovely den 5 kat daha kaliteli... son alışverişimin resimleri eklemiştim buradan bakabilirsiniz
Aslında birde amiclubwear dan spariş vermek istiyorum orada beğendiğim bir kaç çizme var bakalım sanırım bir dahaki sefere oradan alacağım
Aslında birde amiclubwear dan spariş vermek istiyorum orada beğendiğim bir kaç çizme var bakalım sanırım bir dahaki sefere oradan alacağım

Son düzenleyen: Moderatör: