Buzdolapları ve Derin Dondurucular Lowfrost mu Nofrost mu cok acill

tgc_

(:Kuzu%Böcek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.165
9
108
Merhaba ceyizim icin 2 buzdolabi arasinda kaldim ikiside BOSCH marka biri low frost digeri no frost aralarinda 450 tl gibi bi fark var kullanim olarak hangisi iyidir yardimci olursaniz cok sevinirim yarin karar verecegim modelleri asagida yadim resimleri de ekliyorum simdiden hepinize cok tesekkur ederim :
Low frost - KGE 58BI44 N
NoFrost - KGN 56AI3O N

Tabi ki no frost. Low karlanma yapıyormuş bende araştırmıştım almadan önce. Bana satıcı bile önermedi.

satıcı bile öne

Arkadaşlar ben de bu konuyu günlerdir araştırıyorum. No frost karlanma yapma mak için daha fazla elektrik tüketiyor. Low frost karlanma yapıyor çok değil yılda 2 kere temizlik gerekir diyorlar ancak daha sessiz ve ekonomik. Ben Low frost düşünüyorum. Lakin hangisi olursa olsun asla kombi almam. Çünkü soğutucu üstte, derin dondurucu altta olacak ve küçük çocuklarım var , ben görmeden dondurma alıp yiyip hasta olma ihtimali var. Dondurucuyla sürekli oynayacakları aşikar. Hatta dondurma olmadığı zamanlarda bile var sanıp bezelyeleri sarmaları yere atacaklar. Buda önemli değil ama bilgim dışında çocuklarımın derin dondurucudan dondurma alıp yemelerine engel olamam, hasta olurlar. En azından derin dondurucu yukarda olunca karıştıramıyorlar. Kendi keyfimi düşünüp kombi alamam doğrusu. Çocuklarımın sağlığı için dondurusu yukarda dolap alacağım.

Aldinizmi low frost acaba cnm? Memnunmusunuz?

* * * * *
Hayır. Araştırmalar devam ediyor. Son zamanlarda Hotpoint 821 modeline takıldım. Ancak sesi 45 desibel çok yüksek. Acaba kullanan var mı ? Onu araştırıyorum.

Bir baska forumda can dogan diye biri var ve bu low frostu inanilmaz ovdu o yuzden kafam takildi kullananlarda memnun oldugunu yazmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…