• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler LR Health &Beauty urunlerini merak edenler buraya

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
İyi günler.ben bu ürünlerden aldım.kılcal damar için etkisi ne zaman ortaya çıkar.merak ediyorum.kullanan var mı.etkisini görürsem paylaşacağım

LR Satis sponsoruyum. Urunlerimiz,e ilgili her turlu sorularinizi buradan yazabilirsiniz.
Mail adresim saniyekilic_ela@hotmail.com
Meraba benim sivilcelerim dipli deri altında oluşan ara ara yüzeye çıkan büyük sivilceler fakat hiç bir şey geçirmedi bunları normal sivilce gibi değil yani kistik sivilceler bunun için önereceğiniz bi ürün var mı

Meraba benim sivilcelerim dipli deri altında oluşan ara ara yüzeye çıkan büyük sivilceler fakat hiç bir şey geçirmedi bunları normal sivilce gibi değil yani kistik sivilceler bunun için önereceğiniz bi ürün var mı
FB_IMG_1448707468796.webp

Kişiden kişiye göre etkisi değişebilir ama denemek isterdeniz yardimci olurum

Merhaba ben microsilver setini aldım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum sabah akşam yazıyor ama bana yardımcı olurmusunuz
Bu ürünleri satan kksi size bunu aciklamak zorunda ama sorun değil yardimci olmak tan zevk duyarim
Oncelikle yuz yikama jelini kullanacaksiniz bir miktar bekledikten sonra yani cilt kuruduktan sonea yuz kremi kullanilacak sabah ve akşam
Olaki cilt kuruyacak olursa asla yag iceren nemlendirici kullanmayın su bazli nemlendirici tercih edin

dogru urunlerı kullanın sorunlarınız azalsın LR yı duydunuz mu aleovera ıcerıklı zeıtgard urunu var cılt temzleme leke azaltıcı mesaj atın detaylı bılgılendırımCok guzel orneklerı var

Back
X