Sivera içecegi box set fondöten el kremi güneş kremi bebe sampuani dermaintese krem bb krem mascara racine Q10 set benim kullandıklarım. Selülit setini ve yüz leke setini de arkadaşım kullandı oda memnun kaldı.siz hangi ürünleri kullanmak istiyorsunuz
Sivera içecegi box set fondöten el kremi güneş kremi bebe sampuani dermaintese krem bb krem mascara racine Q10 set benim kullandıklarım. Selülit setini ve yüz leke setini de arkadaşım kullandı oda memnun kaldı.siz hangi ürünleri kullanmak istiyorsunuz
Doğum çatlağı için mi dermaintense kremi kullanıyorsunuz tek mi kullaniyorsunuz nerden temin ettiniz. Sivera içecek romatizmal ağrılarım için kullanıyorum
Doğum çatlağı için mi dermaintense kremi kullanıyorsunuz tek mi kullaniyorsunuz nerden temin ettiniz. Sivera içecek romatizmal ağrılarım için kullanıyorum
ben de egzamam için kullanıyorum sivera ve dermaintense, memnunum, cildim hassas olduğu için makyaj malzemelerini de aldım çok sevdim özellikle, kuru ciltler için krem fondöten var, yağlı ciltler için de yağ içermeyen. cilt tipine göre seçmek önemli bence.
LR ürünlerini doğru tercih ettiğiniz zaman gerçekten bir şifa kaynağı yeterki hangi rahatsızlıgınıza hangi ürüün iyi geliyor dogru tespit gerek ve düzenli kullanım..piyasadaki birçok ürüne göre cok çok etkili bunu hem kullandığım ve yaklasık 4 yıl kullandıktan sonra sadece insanlara anlatmak amacıyla üye olduğum için ve bu sayede ürünleri daha iyi tanıdığım için gönül rahatslığıyla söyleyebilirim..önemli olan sadece gercekten ürünleri iyi tanımak..
merhaba sivera içeceğini kullandım. aloe vera box setini kulandım :) racine temizleme köpüğünü de kullandım. memnun kalınca üye oldum. çünkü fiyatlar yüksek geldi. kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum. istersen yardımcı da olmaya çalışırım.
ben yüzümde egzema vardı onun için kullanmıştım. bir de metabolizmamın hızlanması için . çok şükür geçti :)