Lsd’den sonra

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
Çoğunuz biliyorsunuz, arkadaş ortamında uyuşturucu madde kullanımı (içecegime katılmış bilgim dışı) sonrası zor günler geçirdim. Ailem bir dönem yanımda olur gibi oldu sonra bilerek yapıyorsun, herkes kullanıyor abartma vs. gibi yaklaşım sergiledi. Baktım kimseden fayda yok, kendi kendime iyi olmayı başardım.

Günümüze gelecek olursak; bana karsı soguk bir savas var evde. Herkes bana karsı tepkili sebepsizce. Nedenini soruyorum, bir sey söylemiyorlar. Ama arada laf sokusturuyorlar, desmond güzel arkadas secer, desmond söyle kötüdür böyle aksidir. Takılmıyorum cok. Ama kucuk kardesimi bana karsı dolduruyorlar buna cogu kez sahit oldum. Kucucuk cocuk abla senin cok kotu arkadasların varmıs dogru mu vs diye soruyor ve evde beni kötüleme kampanyasına cocugu da dahil etmis olacaklar ki bana karsı inanılmaz hırcın ve öfke görüyorum gözlerinde. Amacları ya da dertleri ne? Anlayamıyorum. Yasadıgımız berbat ötesi berbat gecen 6 ayın ceremesini mi cektirmek istiyorlar? Ben ne yapmalıyım su durumda hic bilmiyorum.

Kaba taslak bu kadar anlatabildim, merak ettiginiz noktalar olursa acıklamaya çalışacağım. Sevgiler.

Siz o maddenin çok etkisinde kalmıştınız diye hatırlıyorum. Mutlaka psikolojik destek almanız lazımdı. Aldınız mı?
Alıyordum iste. Sonrasında nasıl oldu bilmiyorum bir anda her seyi yerli yerine koydum hayatımda ve zihnimde. Toparlandım. İhtiyacım kalmadı simdilerde.

Kardeşinizin göz seviyesine inin. Gözlerine bakıp “evet birtanem, bazen insan karşısındakinin içinde gerçekten ne var bilemiyor ve kötü arkadaş seçebiliyor, bu herkesin başına gelebilir, ama ben onların kötü olduğunu fark ettim, artık iyi arkadaşlarım var, sen merak etme” deyin. Sakince onu kendinizle empati yapmaya itebilirsiniz. Kaldı ki gerçek bu. Sadece siz değil koskoca insanlar yanılabiliyor arkadaş seçiminde.

Evdekileri de çok kafanıza takmayın. Kendinize odaklanın, kendinizi iyileştirmeye bakın.

Çoğunuz biliyorsunuz, arkadaş ortamında uyuşturucu madde kullanımı (içecegime katılmış bilgim dışı) sonrası zor günler geçirdim. Ailem bir dönem yanımda olur gibi oldu sonra bilerek yapıyorsun, herkes kullanıyor abartma vs. gibi yaklaşım sergiledi. Baktım kimseden fayda yok, kendi kendime iyi olmayı başardım.

Günümüze gelecek olursak; bana karsı soguk bir savas var evde. Herkes bana karsı tepkili sebepsizce. Nedenini soruyorum, bir sey söylemiyorlar. Ama arada laf sokusturuyorlar, desmond güzel arkadas secer, desmond söyle kötüdür böyle aksidir. Takılmıyorum cok. Ama kucuk kardesimi bana karsı dolduruyorlar buna cogu kez sahit oldum. Kucucuk cocuk abla senin cok kotu arkadasların varmıs dogru mu vs diye soruyor ve evde beni kötüleme kampanyasına cocugu da dahil etmis olacaklar ki bana karsı inanılmaz hırcın ve öfke görüyorum gözlerinde. Amacları ya da dertleri ne? Anlayamıyorum. Yasadıgımız berbat ötesi berbat gecen 6 ayın ceremesini mi cektirmek istiyorlar? Ben ne yapmalıyım su durumda hic bilmiyorum.

Kaba taslak bu kadar anlatabildim, merak ettiginiz noktalar olursa acıklamaya çalışacağım. Sevgiler.
hatanizdan ders cikardiysaniz ve birdaha yaklasmiyorsaniz ne mutlu size.

Insanlar bazen anlayışsız olabiliyor.
Ya da umursamaz.

Kendinizi savunmadiginiz müddetçe üzerinize gelmeye devam edecekler.

Herkes bir suçlu adayı. Kimisi yapar pişman olur. Kimisi yapmadan uzak durur.

Ama ikisi de aynı kefededir.
Haticeye değil neticeye odaklanın.

Geçmiş eğer sizin gecmemisse aciniz geçmez...
Önce bir önünüze bakarak yürümeyi öğrenin. Gecmisimle ben hesaplastim demeyi öğrenin .

Herkes kullanıyor abartma mı? Aileniz las vegas’da falan mı yaşıyor?
İstatistiklere bakarsanız uyusturucu kullanımının gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde cok ciddi bir problem haline geldiğini görebilirsiniz.

İstatistiklere bakarsanız uyusturucu kullanımının gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde cok ciddi bir problem haline geldiğini görebilirsiniz.
Evet ama sonuçları da iç açıcı değil yani abarttığınız bir durum yok.Esrar falan tamam da lsd ha deyince bulunuyor mu ya devir çok değişmiş

Evet ama sonuçları da iç açıcı değil yani abarttığınız bir durum yok.Esrar falan tamam da lsd ha deyince bulunuyor mu ya devir çok değişmiş
Hayır dusundugunuz gibi lsd isin baska boyutu. Annemler lsd özelinde söylemedi aslında yuvarlak bir sekilde herkes kullanıyor ki cevremizde kullanan insanlar var onlara bir sey olmadıysa sana da olmaz demeye çalıştılar.

Hayır dusundugunuz gibi lsd isin baska boyutu. Annemler lsd özelinde söylemedi aslında yuvarlak bir sekilde herkes kullanıyor ki cevremizde kullanan insanlar var onlara bir sey olmadıysa sana da olmaz demeye çalıştılar.
Çevrenizde kullananlar varsa neden size laf sokuyorlar ki iyi arkadaş seçer diye demek ki onlar da seçemiyor

sızın yasadıgınız bence cok buyuk travma ben olsam bende zor atlatırdım dusunuyorum gıttıgım bır ortamda ıcecegıme bırsey katılmıs olsa paronoyak ederdı bu benı herkese asırı suphelı davranırdım cok zor bır durum

aılenız sızı gunah kecısı secmıs ılla elestırmek ıstıyorlarsa ustlerıne dusenı yapıp o ortamda olan herkesı sıkayet etmelerı gerektı en azından goren kısı su kısı der onun sahıtlıgıyle dava acılırdı ınanılmaz tehlıkelı ve suc cunku sıze yasatılan sey
sızın arkadas secımınızı elestırenler once kendı ebeveynlıklerıne baksınlar

İyi hissetmenize coook sevindim.
O uzun süreçte aileniz de yipranmistir, siz de onları anlayışla karşılayın. Hem kötü bir şey tecrübe ettiler hem de kızlarının ne kadar çöktüğünü gördüler aylardır.
Kötü ya da bilinçsiz olduklarını sanmıyorum. Belki başka bir aile olsaydı senin orada öyle insanlarla ne işin var diye başlar, psikolojik ya da fiziksel şiddete basvururdu. Açıkca, sakince ve kırmadan konuşmanızı tavsiye ederim

desmond selam, iyi hissetmene ve kismen atlatmana cok sevindim.

okul ne zaman bitiyor? sunun icin soruyorum, tam olarak ne zaman evden ayrilabileceksin? cunku ailenin duzelecegini en azindan senin istedigin kivama gelebilecegini artik dusunmuyorum ben. cozum kendi hayatini kurmakmis gibi geliyor bana.

desmond selam, iyi hissetmene ve kismen atlatmana cok sevindim.

okul ne zaman bitiyor? sunun icin soruyorum, tam olarak ne zaman evden ayrilabileceksin? cunku ailenin duzelecegini en azindan senin istedigin kivama gelebilecegini artik dusunmuyorum ben. cozum kendi hayatini kurmakmis gibi geliyor bana.
Sana uzun süredir rastlamıyordum yazmana sevindim. Okul 2022’de bitiyor benim, sonrasında hemen kendi basımın caresine bakmak gibi planlarım var iste, zaman hızlı gecsin istiyorum.

Back
X