ltf cvplarınızı bekliyoruz çok korkuyorum ve kafam çok karışık-kanamam var!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cvp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cvp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
2
0
36
İstanbul
ilk önce merhaba allahım hepimizin yardımcısı olsun bugun yeni üyeyim ben daha öncedende okuyordum ama üye değildim sormak istedim benım 2buçuk yaşında oğlum var onda bu yaşadıgım sorunlarının hiç birini yaşamadım onu söylemek istedim ilk önce ben 19 aralıkta hamile oldugumu eczaneden aldıgım testle ögrendim ve sskya gittim hemen kan testi filan yaptılar baktılar kese görünmüyordu geç dölenmme olabilir dediler başka tarihe attılar en sonunda kese göründü geçen hafta 7mm çok ufak normele göre dediler ve ikigün önce benım önce kahverengi sonra kanamam başladıı 3dam filandı hemen çalıştıgım için özele gittim kanamam başladıgını ne yapmam gerektiğini sorduk kese duruyo yapacak bişey yok düşüyooo dedi :(:(:(:( ve zaten normelden ufak boyutta oldugunu söylemiştim zaten dedii şimde çok kanaması olursa ne yapmamaız gerek dedii hiç bişeey yapmayın bu cumartesi kontrole çagırdıı ve aynı gün gece adet sancısın 10katı gibi birsancım başlası ssk götürdüler beni kanamamla beraber oda baktı kese duruyo düşük ihtimali var deyip progestan verdi istirahat verdi haftaya cuma çagırdı düşük tehliken var deyip ama özeldekide akisne düşsün diye bekliyo yoksa kürtaj dedi çektigim ağrıyamı dayanaım bebegimemi yoksa hangi doktorun doğru söylediğine halen kanamam devam ediyo azda olsa sancı çekiyorummm :(:(:(: ve tek böbrekliyimmm ltfff cvp versizeniz çok sevincemmm kafamm çok karıştıııııııııııııııııı :(:(:(:(:

cvp,arkadaşım korkma,bızım de bır akrabamız ılk aylarını sureklı kanamalı gecırdı her hastaneye gıttıklerınde düştü sanıyolardı ama bebeişlerı tutunmuş maşallah..
meger rahmının şeklı farklıymış oyuzden zor gunler gecırdı ama sımdı bebişlerı 4aylık maşallah..ve cok ıyı rabbım koruyunca dunyaya gelecekse bısekılde gelıyor..
sen hıc korkma belkıde tek bobreklıyım dıyorsun agrıların oyuzdendır böbrek agrısı dogum sancısının da ustundeymış oyuzden dıyorum..
allahım yardımcın olsun canım benım,rahat agrısız ve saglıklı bır hamılelık gecırırsın ınşallah,hayırlısıyla kucagınıza almanız dılegıyle.. :))

ilk önce merhaba allahım hepimizin yardımcısı olsun bugun yeni üyeyim ben daha öncedende okuyordum ama üye değildim sormak istedim benım 2buçuk yaşında oğlum var onda bu yaşadıgım sorunlarının hiç birini yaşamadım onu söylemek istedim ilk önce ben 19 aralıkta hamile oldugumu eczaneden aldıgım testle ögrendim ve sskya gittim hemen kan testi filan yaptılar baktılar kese görünmüyordu geç dölenmme olabilir dediler başka tarihe attılar en sonunda kese göründü geçen hafta 7mm çok ufak normele göre dediler ve ikigün önce benım önce kahverengi sonra kanamam başladıı 3dam filandı hemen çalıştıgım için özele gittim kanamam başladıgını ne yapmam gerektiğini sorduk kese duruyo yapacak bişey yok düşüyooo dedi :(:(:(:( ve zaten normelden ufak boyutta oldugunu söylemiştim zaten dedii şimde çok kanaması olursa ne yapmamaız gerek dedii hiç bişeey yapmayın bu cumartesi kontrole çagırdıı ve aynı gün gece adet sancısın 10katı gibi birsancım başlası ssk götürdüler beni kanamamla beraber oda baktı kese duruyo düşük ihtimali var deyip progestan verdi istirahat verdi haftaya cuma çagırdı düşük tehliken var deyip ama özeldekide akisne düşsün diye bekliyo yoksa kürtaj dedi çektigim ağrıyamı dayanaım bebegimemi yoksa hangi doktorun doğru söylediğine halen kanamam devam ediyo azda olsa sancı çekiyorummm :(:(:(: ve tek böbrekliyimmm ltfff cvp versizeniz çok sevincemmm kafamm çok karıştıııııııııııııııııı :(:(:(:(:

Canım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Sen SSK daki doktorun dediğini uygula ve progestan kullanmaya devam et tuvalet ihtiyacı dışında yerinden kalkmamaya özen göster. Eğer gebeliğin sağlıksız bir gebelikse düşükle sonuçlanıyor. İnşallah böyle bir durum yoktur, gebeliğin ilk 3 ayında bayanların bir çoğu düşük tehlikesiyle karşılaşıyor ve sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına alıyorlar. Bol bol dinlen, sıvı tüket, ilacını düzenli kullan bebeğin seni bırakmayacaktır inşallah. Sağlıcakla kalın :nazar:

evetttt inş dediğiniz gibi olur ama bir doktor düşmesini bekliyor diğeride düşmemesi için ilaç veriyoo kanmaamm adet kanaması gibi başladıı :(:(:(:(:(

Back
X