Ltf. yardımBebeğimin su kesesinin açılmasına böyle bir hatam neden olmuş olabilir mi?

MinikKahramanimiz

Canım oğlum seni çok özledim.
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
44
7
18
Eğer bu mesajımı okuyor iseniz muhtemelen siz de benim gibi yavrunuzu kaybettiniz. Öncelikle acınızı paylaştığımı söylemek isterim.
Benim 23+3'de suyum geldi. Yavrumu karnımda 20 gün daha tutabildim ve 26+2'de doğum yaptım. Meleğim maalesef 8 gün yaşadı. Tarifsiz acı...

Olayın olduğu gecenin gündüzü (yaklaşık 9 saat önce) çalıştığım firmayı temsilen bir seyahate gideceğim için kuaföre gitmiştim. Kuaförüm fön çekerken başınızı öne eğerek saçlarınızı öne atın biraz da böyle kabartalım demişti. Ben de oturduğum sandalyede öne eğilerek, dirseklerim bacağımın üstünde,
5 dk. başım aşağıda durmuştum. Kesemi sıkıştırdığım için kesem bir noktadan zayıflamış ve 9 saat sonra da bir anda açılmış olabilir mi?

Bir de bu olay amniyosentezden 6 hafta sonra oldu. Amniyosentezin 6 hafta sonrasına etkisi olur mu?

Benim kesem açılmıştı ama ne sancım vardı ne de rahmimde açıklık vardı. Kesinlikle kanama olmadı. Ayrıca enfeksiyondan dolayı da açılmadı. Yapılan tahliller ve patoloji bunu gösteriyor. Yalnız sıkıntısız giden hamileliğimde doktorum plasentamın büyük ve aşağıda olduğunu söylemişti.

Yorumlayabilirseniz sevinirim.

Başın sağolsun canım allah birdaha evlat acisi yasatmasin senin yaptığın biseyden ötürü olacagini düşünmüyorum lutfen boyle düşünüp kendini üzme hersey allahtan bebeginin omru okadarmis benim yuzumdenmi diye dusune dusune kafayi yememek işten değil millet neler yapiyorda sapasaglam doguyor çocukları bizim kaderimiz böyleymiş altini arama daha fazla doktorun gerekli aciklamayi yapmıştır heralde kendini üzme.

Back