Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucu kendiniz gördüğünüz için biz yorum yapamıyoruzKizlar iliskiden 3 ay 5 gun sonra öylesine gebelik testi yaptim(prodoctor) erken gebelik testi aksam saatlerinde yaptim sizce sonuc kesin doğrudur degilmi
Ben sana durumumu anlatym bari sen soyle sence hamilemiyim psikolojik mi yapyrm ben 1 ekim 2021 de 1 dkligina falan sevgilim sürdü biraz vajinanin etrafına bosalmadi zevk suyu akmadı eminim ama bilmyrm 24 ekimde gebelik testi yaptım negatif 27 de oldum ve okdr stresyldydm ki Kasım ayi boyunca fulll adetlik ful kanamalı geçti arada bir çoğaldı arada bir azaldı pihtili durduğu günlerde de gebelik estleri yaptim mesela 10 Kasım da yaptim 19 kasımda yaptim sonra 24 kasımda hastaneye gittim hala adetliyim bu arada gittim doktora durumu anlatmadım ve o gün tam iliskiden 54 gun geçmişti doktora iste bukadar zamandır kanamam var dedim tamam dedi ultrasonda bakalım kist falan varmi dedi bakti yumurtaliklarima sag da bisey yok dedi solda da hani bi bebek durumu olsaydi yani rahime bakti görürdü degilmi? Neyse doktor bana dedi iste mevsimsel falan hormon testi için kan ver dedi gittim verdim hormon testinde gebelik belli olurmu bi bilgin varmi?Sonucu kendiniz gördüğünüz için biz yorum yapamıyoruz
Ben sana durumumu anlatym bari sen soyle sence hamilemiyim psikolojik mi yapyrm ben 1 ekim 2021 de 1 dkligina falan sevgilim sürdü biraz vajinanin etrafına bosalmadi zevk suyu akmadı eminim ama bilmyrm 24 ekimde gebelik testi yaptım negatif 27 de oldum ve okdr stresyldydm ki Kasım ayi boyunca fulll adetlik ful kanamalı geçti arada bir çoğaldı arada bir azaldı pihtili durduğu günlerde de gebelik estleri yaptim mesela 10 Kasım da yaptim 19 kasımda yaptim sonra 24 kasımda hastaneye gittim hala adetliyim bu arada gittim doktora durumu anlatmadım ve o gün tam iliskiden 54 gun geçmişti doktora iste bukadar zamandır kanamam var dedim tamam dedi ultrasonda bakalım kist falan varmi dedi bakti yumurtaliklarima sag da bisey yok dedi solda da hani bi bebek durumu olsaydi yani rahime bakti görürdü degilmi? Neyse doktor bana dedi iste mevsimsel falan hormon testi için kan ver dedi gittim verdim hormon testinde gebelik belli olurmu bi bilgin varmi?3 ay mi doğuma kalmis 6 ay
Ben sana durumumu anlatym bari sen soyle sence hamilemiyim psikolojik mi yapyrm ben 1 ekim 2021 de 1 dkligina falan sevgilim sürdü biraz vajinanin etrafına bosalmadi zevk suyu akmadı eminim ama bilmyrm 24 ekimde gebelik testi yaptım negatif 27 de oldum ve okdr stresyldydm ki Kasım ayi boyunca fulll adetlik ful kanamalı geçti arada bir çoğaldı arada bir azaldı pihtili durduğu günlerde de gebelik estleri yaptim mesela 10 Kasım da yaptim 19 kasımda yaptim sonra 24 kasımda hastaneye gittim hala adetliyim bu arada gittim doktora durumu anlatmadım ve o gün tam iliskiden 54 gun geçmişti doktora iste bukadar zamandır kanamam var dedim tamam dedi ultrasonda bakalım kist falan varmi dedi bakti yumurtaliklarima sag da bisey yok dedi solda da hani bi bebek durumu olsaydi yani rahime bakti görürdü degilmi? Neyse doktor bana dedi iste mevsimsel falan hormon testi için kan ver dedi gittim verdim hormon testinde gebelik belli olurmu bi bilgin varmi?Öylesine?
Sizi durumunuz gayet iyi biliyorum güzel güzel de anlatmıştım neden hamile olamayacağınızı. Psikolojinizi iyi görmüyorum test yapmayı bırakın. Kadın doğuma değil psikoloğa gidin.Ben sana durumumu anlatym bari sen soyle sence hamilemiyim psikolojik mi yapyrm ben 1 ekim 2021 de 1 dkligina falan sevgilim sürdü biraz vajinanin etrafına bosalmadi zevk suyu akmadı eminim ama bilmyrm 24 ekimde gebelik testi yaptım negatif 27 de oldum ve okdr stresyldydm ki Kasım ayi boyunca fulll adetlik ful kanamalı geçti arada bir çoğaldı arada bir azaldı pihtili durduğu günlerde de gebelik estleri yaptim mesela 10 Kasım da yaptim 19 kasımda yaptim sonra 24 kasımda hastaneye gittim hala adetliyim bu arada gittim doktora durumu anlatmadım ve o gün tam iliskiden 54 gun geçmişti doktora iste bukadar zamandır kanamam var dedim tamam dedi ultrasonda bakalım kist falan varmi dedi bakti yumurtaliklarima sag da bisey yok dedi solda da hani bi bebek durumu olsaydi yani rahime bakti görürdü degilmi? Neyse doktor bana dedi iste mevsimsel falan hormon testi için kan ver dedi gittim verdim hormon testinde gebelik belli olurmu bi bilgin varmi?
Sonracigima geldim hastaneden ayin 27 sinde psikolojik hehrlde kanamam durdu yikandim sonra bidahaki aya kadar ayni normal durznee geçti 15 aralıkta tekrar test yaptım ve sanirim 6 aralıkta falan yine yapmstm hepsi negatif sonra 23 aralıkta adet oldum 5 yun sürdü ayni sekil sonra hala piskolohik iyi değilim dedim sevgilimle hastaneye gidelim dedik gittik hastaneye 3 ay 10 gun geçmiş iliskiden 8 tane test yapmsz hepsi negatif yine de gidelim iyi değilim dedim ve gittik doktor yine yumurtaliklarima bakti yani gebelik olsaydı gorurdu rahmimde
Iste benim hikayemde boyle bugun iliskiden 3 ay 21 gun geçmiş gecdn ay 23 aralıkta adet oldum bu ayda bugun yarin olcm hehrlde yine bi gebelik testi sevgilim daha aldi onu da yarın yaoacam sence varmi biseyim yoksa piskolojikmi?