1 seneye yakn sanalda konustuum kısyle 2 haftadan berı real hayatta gorusuorum ılkten aramzda oyle bır elektrklenme olmadı tabıkı ama gorustuumuzden berı aramzda bır elektrklenme oldu bunu hıssettırende karsı taraf oldu zaten 3 gun oncede cıkmaya basldık yanmdayken cok yakın acayıp ılgı gosterıo bana ama eve gıdınce msnden konustuumuzda ara sıra bana yazıo yıne guzel sozler soluo ama o yakınlıgı hıssedemıorum dun msne gırdı brısey yazmadım durdum ama 2 saat snra dayanamadım yazdım anca cvp verdı yanı ben yazmasam belkı yazmıcak sonra aksamustu k.bkma cnm ara sıra gelıorum ustalar geldı eve dıo ama yenı msn acıo hem mesgul ama yenı msn acmakla ugrasablıo o msnede ısmımızı yazdı herneyse dun aksam yıne bırlıkteydık yıne cok guzel gectı aksam 10da yanmdan ayrıldı ve su saate kdr hıc konusmadık hıc aramadı msnede gırmedı cnm ben surdaım merk etme gıbı bır haberdede bulunmadı msnde yaptıı davranıs hakknda rahatsızlıımı soledıımde cok ınce ayrıntılara takılıosun dııp konuyu deıstırmeye calısıo su an hala haber yok ondan ve ben rahatsızım bu tavrından ne yapmalaıyım lutfen yardım edın..benneyaptımki