Ltfen bir gz atn "Mesafeleri amak"

• Konu Sahibi Konu Sahibi hey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet aynen böyle.. Üzme kendini ya.. kaydirigubbakcemile5
Daha önüne kimbilir neler çıkacak. Bırak onlar senin için üzülsün.
Bazen düşünüyorum da bu erkekler niye böyle değer bilmezler? Hakedeni ezer geçerler haketmeyenlerin peşinden koşarlar. Aslında hiç değer vermeyeceksin. O sana 10 adım gelecek sen bir adım gideceksin. Öyle kıymetli oluyor inan ki..

Evet canım ya teşekkür ederim. Ya bizde anaclık var işte, fazla duygusalız, bi de belli yaştan sonra zaten kolay kolay kimseden etkilenmiyoruz. Erkekler öyle deil tabii, hele de nedense bu devirde eğitim ve kariyer seviyesi ne kadar çoksa, erkekler o kadar ıssız adam modunda. Mesela benim de iyi bi işim kariyerim var, ve şimdi övmek istemiyorum ama güzellik yarışmasına girseydin ya sen diyenler var. Ama gel gör ki, içim öyle alçak gönüllü, öyl sevgi dolu, oyun yalan dolan bilmiyorum. Öyle devasa maddi bekentilerim yok, sadece sevgi istiyorum. Ama işte hep iyiler, gaddar, olabildiğince çirkin ve sömüren kızların yanında. Anlamıyorum ben bu dünyayı

ayrı şehirlerde ilişki çok zor zamanla koparsınız açıkcası. temeli olan bi ilişki olsa anlarım ama 15 günlük bir ilişki çok zor

Evet aynen böyle.. Üzme kendini ya.. kaydirigubbakcemile5
Daha önüne kimbilir neler çıkacak. Bırak onlar senin için üzülsün.
Bazen düşünüyorum da bu erkekler niye böyle değer bilmezler? Hakedeni ezer geçerler haketmeyenlerin peşinden koşarlar. Aslında hiç değer vermeyeceksin. O sana 10 adım gelecek sen bir adım gideceksin. Öyle kıymetli oluyor inan ki..

kesinlikle katılıyorum... sengözlerimebaksanab

Evet canım ya teşekkür ederim. Ya bizde anaclık var işte, fazla duygusalız, bi de belli yaştan sonra zaten kolay kolay kimseden etkilenmiyoruz. Erkekler öyle deil tabii, hele de nedense bu devirde eğitim ve kariyer seviyesi ne kadar çoksa, erkekler o kadar ıssız adam modunda. Mesela benim de iyi bi işim kariyerim var, ve şimdi övmek istemiyorum ama güzellik yarışmasına girseydin ya sen diyenler var. Ama gel gör ki, içim öyle alçak gönüllü, öyl sevgi dolu, oyun yalan dolan bilmiyorum. Öyle devasa maddi bekentilerim yok, sadece sevgi istiyorum. Ama işte hep iyiler, gaddar, olabildiğince çirkin ve sömüren kızların yanında. Anlamıyorum ben bu dünyayı

Dünyanın artık çivisi çıkmış. Annem anlatıyor eskiden aşklar da sevgiler de bir başka yaşanıyordu diyor.. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil. İnsanlar genellikle de erkekler hep benciller kendi çıkarları doğrultusunda hayatlarını yaşıyorlar. Karşındaki senden ne bekliyor? kırılıyor mu, üzülüyor mu hiç umurlarında değil. Varsa yoksa kendileri. Bizim gibi sevgi dolu ince ruhlu insanlarda olup bitenlerin karşısında böyle hayal kırıklıklarıyla bakakalıyor :1shok:

Dünyanın artık çivisi çıkmış. Annem anlatıyor eskiden aşklar da sevgiler de bir başka yaşanıyordu diyor.. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil. İnsanlar genellikle de erkekler hep benciller kendi çıkarları doğrultusunda hayatlarını yaşıyorlar. Karşındaki senden ne bekliyor? kırılıyor mu, üzülüyor mu hiç umurlarında değil. Varsa yoksa kendileri. Bizim gibi sevgi dolu ince ruhlu insanlarda olup bitenlerin karşısında böyle hayal kırıklıklarıyla bakakalıyor :1shok:

Evet canım ya, artık zamanla umarım hayırlısı neyse o olur. Yorumların için çok teşekkürrler

bence tamamen olayı akısına bırak arkadasımm.görüsmeye dewam et ama baskıcı olmaa.. duyguların cok yogun olabilir belki de sen yogun oldugunu zannediyosundurr..o yüzden hiçç üstüne gitmee.biraz zaman wer ona da bakalım n olcak.kacan kowalanır demişler.bizlerin en büyük hatası da bu bence hemen yelkeler foraa =)

bence tamamen olayı akısına bırak arkadasımm.görüsmeye dewam et ama baskıcı olmaa.. duyguların cok yogun olabilir belki de sen yogun oldugunu zannediyosundurr..o yüzden hiçç üstüne gitmee.biraz zaman wer ona da bakalım n olcak.kacan kowalanır demişler.bizlerin en büyük hatası da bu bence hemen yelkeler foraa =)

Evet canım ya aynen öyle. Bu arada bizim öyle film gibi bi tanışmamız oldu ki. Yaşadığım o kısa zaman rüya gibiydi, hiç böyle hssetmemiştim. Ama gerçekten farklıysa, ve kaderde varsa zaman bunu gösterir. Ve eğer böyle olursa gelip buraya yazarım masallara inanın diye :1rolleyes: ama eğer olmazsa, o zaman da derim ki bu devirde masallara yer yok siz siz olun her zaman kaçan kovalayan oyununu aklınızdan çıkarmayın ve uygulayın mirmirmirmir

Evet farklı şehirlerde ilişki yürütmek zor olabilir ama adam mücadele etmek yerine zor olur deyip kestirip atmış.
En azından deneyebilirdiniz.
Gerçi iyi yönünden bakıncada dürüst davranmış.
Kendinizi kaptırıp beklenti içine girmezseniz kendiniz için en doğrusunu yapmış olursunuz.

Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

Benim gururlu bir yapım var, şu ana kadar olan ilişkilerimde karşımdaki için pek bir fedakarlık yapmadım. İçimden de gelmedi, hep onlar üstüme düşüyordu, bir şekilde doğru kişi olduğunu hissettirmemişlerdi.

Bundan 5 hafta önce teyzemlerle bi otele gittik tatil için. Kendi şehrimizde işte Antalyada. Ve orda biriyle tanıştım. Nasıl anlatayım,bu onun için de benim için de ilk görüşte aşk oldu.Film gibi bir tanışmamız oldu.Çok olgun,yakışıklı, kariyeri çok iyi, karakterli ve birçok özelliğine bayıldım.Ve çok seviyeli bir aradaşlık oluştu aramzda.Ama yapı olarak biraz sakin biri, yay burcu. 15 gün sürekli görüştük ve bana çok özel şeyler söyledi. Yani tanışmamızın çok güzel olduğundan bahsetti, ilişkiye ciddi baktığından vs vs. Ama ben Antalya'dayım O İstanbul'da yaşıyor. Bundan önce 3 yıl İngililterede yaşamış. 31 yaşında. Ve askerliğini yapmamış. Ben daha bir şey demeden konusmaları hep tatilden sonra da görüşmemiz ve mesafenin önemli olmadığı üzerineydi.Hep Antalyaya tekrar geleceğini söyledi.Ama daha sonra konustuğumuzda mesafe olduğunu,ve zaten askere gideceğni, mantıklı baktığında bu ilişkiyi yürütmenin zor olduğunu söyledi.
Çok üzüldüm,çünkü şu yaşıma kada hiç böyle hssetmedim.Ben şimdi ne söylemeli nasıl davranmalyım. Biliyorum şimdi çoğunuz seven zaten senin yanında olur vs vs dicekseniz, ama o yapısal olarak mantığını çok kullanan biri,yani olay sevgiyle alakalı değil. Ben ne biliimm bişiler yapmalıyım, acaba ne söylemeliyim diye düşünüyorum mesafenin önemli olmadığına dair,ya da onu kazanmak için.

Önerilerinizi bekliyorumm lütfeeeeeeeeeeeeennn.:utangac:

ahhh ahhhh...bu tipe benzer bir tiple bende uğraştım canm....evlilik lafları edip sonrada mesafeyi bahane eden....arkadaşlara katılıyorum...çok seven ve gerçekten isteyen adam bunu bahane etmez....ama seni böyle ümitlendirip sonrada böyle yapmasına çok sinirlendim:oklava: kendi başımada geldiği için seni çok iyi anlıyorum

Öyle mi diyorsnuz kızlar... Şöyle diyor, işte ben Antalyaya yerleşip orda iş bulsam daha sonra askere gidicem. Küçük Böcük arkadaşım, aynen senin dediğin gibi sanırım, daha yeni tanıştık ve birbirimizi tanımaya zaman yok. Ya neden böyle olur sanki, 27 yaşımdayım kızlar ve hiç kimseden bu derece etkilenmemiştim :((

bende 28 yaşımdayım...ve ciddi anlamda aşık olmuştum canım....boşver üzme kendini...herşeyin hayırlısı....o adam senin için hayırlıysa ve kaderinde varsa döner dolaşır seni bulur emin ol....:1hug: sen hiç üstüne düşme artık....ben ettim sen etme yani...:delphin:

sadece eksik olan sevgilerde bahaneler öne çıkar...mesafelerde bunlardan biri ..daha şimdiden böyle diyorsa bence sende fazla kaptırma kendini..

klasik olucak ama aşk harbiden engel tanımaz,fazla mantıktan bahsetmesin,çok biliyo o:delphin:
eğer ciddi düşündüğüne inanıyorsan onu bekliyceğini belirt ve her zorluğu aşabiliceğinizi söyle..madem öle bu aşk bitmesinzemuszemus

tum arkadaslara katılıyorum evlılık deyıp once her sey tamam cok guzel deyıp sonra boyle abuksu bahaneler uydurup senı bı care bırakan erkeklerı sevmıyorum nefret edıyorum

arkadsım sana bahaneler yazmıs artık mantıklı bıle degıl bu erkek, sana da zor bırı oldugu ıcın şu an ıyı gorunuyor gözune. bosver gıtcek artık bu, cekıcegın sadece acın kalmıs sana bu ılıskıden.

sadece tatilde sürekli görüşüp bi insanı tanıyamazsın sen yazının basında da demişssin zaten hep egolarını okşamışlar şimdi böyle olması senin zoruna giden sey . bırak öyle istiyosa öyle olsun neden kazanmaya çalışıyosun ki başta mesafe olduğunu askerlik olayını sen düşünmüşssün içten içe , o önemsiz olduğunu soylemiş - duymak istediğini yani - ama ondan duyunca hoşuna gitmemiş egon okşanmamış bence hiçbişey yapma onu kazancaksın da nolcak bunu bi düşün ya da kazandın diyelim ardından ne his gelcek işte o içini kemiren şey senin egondur el üstünde tutulma ihtiyacın . burç murçda bakma sen yay burcu kardeşim var asla mantıkçı değildir o kişinin yapısıyla ilgili ve bence haklı da mesafe biçok şeye engel başlasanız için rahatlıycak kazandım diyceksin başardım diyceksin anlık mutlu olcaksın sonra sorunlar başlıycak herkesin işi gücü var seni biçok kez ihmal edebilcek işi nedeniyle ya da baska nedenlerle . birkez sana bu nedenlerle olmaz dedikten sonra başlasanız bile içinde hep tedirginlik olcak güven sorunları yaşamaya başlıycaksınız muhakkak sonra ilişkiniz ikinize de zarar vercek paylaştığınız tek şey kavgalarınız olcak . .

canım üzüldüm haıyrlısı olsn ama bi yaz aşkından ibaretmiş onun için askerlikte bahnesi..
bende sevdigimle ayrı şehirdeyiz ve şuan o asker ...hiç bişe bahaneolmamalı yanıma gelipgidio yakın olanlardanda belki daha çok sevioruz istioruzz günün herdakikası beraber telde knşur msjlaşırız sanki yanyana gibi :(
ama herkes kaldıramaz bunu

ahhh ahhhh...bu tipe benzer bir tiple bende uğraştım canm....evlilik lafları edip sonrada mesafeyi bahane eden....arkadaşlara katılıyorum...çok seven ve gerçekten isteyen adam bunu bahane etmez....ama seni böyle ümitlendirip sonrada böyle yapmasına çok sinirlendim:oklava: kendi başımada geldiği için seni çok iyi anlıyorum

bende 28 yaşımdayım...ve ciddi anlamda aşık olmuştum canım....boşver üzme kendini...herşeyin hayırlısı....o adam senin için hayırlıysa ve kaderinde varsa döner dolaşır seni bulur emin ol....:1hug: sen hiç üstüne düşme artık....ben ettim sen etme yani...:delphin:

canım çok teşekkür ederim yorumların için

bencede tatil aşkıymış bitmiş..acı ama orda yani tatilde güzel vakit geçirmek istemiş ve bu konuda sende yardımcı olmuşsun.tatil bitince hayatına kaldığı yerden devam ediyor işte.hem sende bilirsin az çok seven insan mesafeyi öne sürmezdi bunun mantıklı biri olmasıyla ilgisi yok.birbirinden çok uzakta olupta sevenler evlenenler mantıksızmı yani..sen görmek istediğin gibi bakıyosun.aslında bu yazdığımız gerçekleri kendinde biliyorsun..ama işte biz kadınlar yokmu nekadarda duygusalız..karşımızdakine art niyeti hiç konduramayız bile.o ayrılma bahaneleri uydururken bizde o bahanelere iyi niyetler yükleriz.canım benim üzülme.bence arayıp sen bitirde dumur olsun.nasıl bir karakterin olduğunu görsün..bahaneler uyduramayağı bir kız var karşısında..bunu göster..

Back
X