öncelıkle herkese merhaba. bana yardımcı oluaınızı umuyorum cuunku gercekten ne yapmam gerektıgını bılmıyorum. benım uzun surelı (4 yıllık) bır ılıskım oldu ve yaklasık 10 ay once bıttı.ondan sonra hayatıma hıçkımseyı koymak stemedım cunku bır sure dınlenme ıhtıyacım vardı vede en önemlısı kımseden etkılenmemıstım. ancak yaklasık bır ay once cok da samımı olmadıgım bır arkadasımı bır arkadasıyla gordum. cocugu gordugum anca cok degısık bır hısse kapıldım ve bu hıssın gececegını dusundum ama yanıldım:
((( ınsanlar tarafından hep cekıngn bırı olarak tanınmısımdır ozellıkle ılıskı konulaarında hıc bır zaman adım atan bırı olmadım. Ama bu sefer ılk kez kendım ıcın bır sey yapmak ıstedım ve bunun nekadar karsı olsamda facebooktu. ortak arkadasımız lıstesınden onu buldum ve ekledım. ama bu arada ona asıldıgımı falan dusunmesın dıe bı acıklamada bulundum oda benı yanlıs anlamadıgı konusunda uyardı ve tanıstıgına cok memnun oldugunu soyledı. bızım bu havadan sudan muhabbetımız 3 gun surdu fakat sonrasında bnm son mesajımdan sonra ondan cvp gelmmedı. Bir seyler yapmak ıstıyorum ama bılemıyorum ne yapacagım .gerekten gonul eglendırmek degıl amacım her an aklımda o var.en azından bı tanısmak ıstıyorum ve ona ulaabılecegım tek yol facebook. lutfen ne yapmallıyım ne demelıyım de rahatsız etmeden yanlıs anlasılmadan onla yakınlasmanın yollarını bulmalıyım..