Ltfen okuyun, eim beni aldatyor mu?

neden onun avukat tutmasını bekliyorsunuz? neden siz tutmuyorsunuz. sizin blöf yaptığınızı düşünüyor, nasıl olsa 1-2 hafta sonra vazgeçer inadında diyordur eminim. "boşa beni" demeyin, siz tutun bir avukat ciddi olduğunuzu anlasın.
dil bilmeseniz bile arkadaşın dediği gibi çevrenizde size yardımcı olacak mutlaka birileri vardır. hiç olmadı konsolosluktan sorun dil veya avukat konusunda size yardımcı olurlar büyük ihtimal.

yürümeyen bir ilişkiyi inatla yürütmeye çalışanları oldum olası zaten hiç anlayamamışımdır.mutsuz geçen zamana yazık.iki taraflı yıpranma çabası.ömrünüzün sonuna kadar anlattığınız şekilde yaşamaya mı kararlısınız bence öncelikle bunu netleştirin.

office canim avukati ben tutarsam butun haklarimdan vazgecmis oluyorum arti esiminde avukat masraflarini ben odemis oluyorum bunu sordum ben.... ama sunuda anlatmak istiyorum ben bi onceki yazilarimdada bahsettim kendi aileminde problemleride var yani aileme ikinci sokuda ben yaratmak istemiyorum yani esim duzelir umuduyla tabi ben ne kadar acilar ceksemde bekliyorum ben nasil adam ederim ne yapmaliyimda adam ede bilirim bana bu bilgileride verirseniz arkadaslar kafam cok karisik inananin allah kimseye aile icinde gecimsizlik vermesin cok kotu insanin piskolojisini etkiliyor yani bosasaniz bi dert bosamasaniz bi dert beni en cok engelleyen nokta ailem...sorunumu ablamla paylastim ben ve ablamin ilk tepkisi annemlere deme ablacim bi sekilde duzeltmenin yoluna bak ailem bu yuku kaldiramaz diyor yani ben ne yapayim nasil adam edeyim....dostum_gece canim o kitabi ben nerden nasil alicam burda turkce kitap satilmiyor canim

canlarim nerdesiniz.....suan esimle dedimya 3haftadir kusus konusmuyoz yataklarimizi bile ayirdik diye burdan arkadasin biri agirligini koy demisti koydum agirligimi yani ondan bekliyorum benimle konussun ozur diliyecekse dilesin bitirecekse bitirsin diye ama esim de inat yapti sanki beni umursamiyomus gibi davraniyo bu beni dahada cok cildirtiyo pekala ben onu cildirtmak icin ne yapayimda delirtiyim ona nasil bi tavir sergileyeyim:gitme:zaten burda yapa yanlizim siz bari yanliz birakmayin arkadaslar

Canım adam olacak olsa olurdu
sen eşinle konuştun mu bu boşanma konusunu
o da bu şekilde yaşamaktan memnun değildir belki
seni üzmek istemem, ama anlattıklarına bakarak ben de seni çoktan aldatmıştır diye düşünüyorum

Her şeyi geçtim de senin yanında bile kızlara bakması sadece sana saygısızlık değil, namussuzluktur aynı zamanda
senin kızına böyle şeyler yapsalar ne hissedersin
benim kocam, kardeşim babam böyle bir şey yapsa ben kendi ellerimle gerekirse gider
tacizci diye şikayet ederim
biz kadınlar ne çekiyorsak kendi aklımızdan çekiyoruz zaten

ne diyeyim allah yardımcın olsun

canim ben konustum bosanalim bu boyle gitmiyor dedim esim beni yine kayle almadi sadece bosanalimmi iyi bosanalim dedi bunuda gercekci soylemedi ogunden beride konusmuyoz zaten....evet oda budurumdan memnun degil belki ama neden ozaman gidip mahkemeye vermiyo istemeyen insan mahkemeye vermezmi sustu suan neyi bekliyor bende bilmiyorum...

Esin suan seni aldatiyormu bilemem canim....ama anlattiklarina göre gecmiste aldatildigindan yüzde 99 eminim....:kahve:

Hadi diyelimki esini arayan o kadinla gercektende esinin arasinda birsey yoktu, hic yemedim gerci:olmaz: ama hadi varsayalim:hulya:......sen yanina geldikten sonrada gece hayatina devam etmesi seni aldattignin en büyük kanitidir bence.:kahve:

Evli barkli bir adamin ne isi var diskoda barda?:delphin:
Bu tip yerlerde mahsumhane sohbetler yapilmadigni hepimiz biliyoruz. Gül gibi karisi evde onu beklerken kendini ickiye ve gece hayatina vermis bir adam bana göre baska arayislardadir arkadasim!!!:delphin:

Sen bosu bosuna böyle güvensizliklere kapilmiyorsun, esin bastan senin güvenini sarsmis bir kere......ayrica senin yaninda bile kadina kiza bakmasi cok büyük bir terbiyesizlik ve saygisizlik....burdan anla iste sana zerre kadar saygisi yok.:kızgın:

Masaya yumrugnu vurmanin coktan zamani gelmisde gecmis arkadasim......esinle adam akilli konusman lazim....lakin öyle kiskanclik tripleri yaparak degil....ya kendine ceki düzen verirsin yada ben bu evlilikte yokum deyip kesin ve net tavrini koy.

Allah yardimcin olsun.

kesinlikle katiliyorum :CüvCüv:

canim ben konustum bosanalim bu boyle gitmiyor dedim esim beni yine kayle almadi sadece bosanalimmi iyi bosanalim dedi bunuda gercekci soylemedi ogunden beride konusmuyoz zaten....evet oda budurumdan memnun degil belki ama neden ozaman gidip mahkemeye vermiyo istemeyen insan mahkemeye vermezmi sustu suan neyi bekliyor bende bilmiyorum...

illa ki esinin dava acmasinimi bekliyorsun canim.. en sonunda seni istemiyorum git bosan mi desin...? adam bosanalim diyerek zaten sana yol acmis :oklava:

office canim avukati ben tutarsam butun haklarimdan vazgecmis oluyorum arti esiminde avukat masraflarini ben odemis oluyorum bunu sordum ben....

siz bunu kime sorarak boyle sacma bir fikre kapildiniz.. hayatimda hic boyle bisey duymadim.. siz haklarinizi savunmak icin dava acicaksiniz zaten nasil haklarinizdan vazgermissiniz... lutfen avukatlara sorun sagdan soldan bilmeyen adamlardan akil almayin arkadaslar.. bunlar cok ciddi meseleler ben burada bu tarz seylerle cok karsilasiyorum sasirip kaliyorumm.. ne cok ahkam kesen var hukuki meselerle ilgili cahil cahil

bilmiyorumkismile neden dava acınca bütün haklarından vazgecmis olasın ki hiç mantıklı değil bence sen bosanmak istemiyorsan bu bahanen olmasın sen net bir karar vermemişin istersen tekrar düşün,eşinle konus

evet kavgalar ilk benden cikiyo ama soyle bana gulerekte olsa hakaret ediyo yada kucucuk seyler icin konusuyoda konusuyo bende onun gibi gulerek laf soyleyemiyorum direk konusuyorum.[/QUOTE]

bu şekilde düşündüğün sürecee çok zor işin çünkü kavgalar senden çıkmıyorrrr
kavgalar o bişeyler yapıyorr diye çıkıyor sonra sen bişey sölüosunnnn...o biişey yapmasınki sende söylemek zorunda kalmaaaa..
kendini suçlu görme ve kendine güvennnnn bi kavga varsa vardır bu senin yüzünden değil onun yüzünden....
aslında avukat tuttunmu diye sormak yerine boşanma celbi yollucaksın aklı başına gelsin ama neyseeee..
inşş herşey düzelmiştirrrr...
bu arada gülsüm sultanın yorumuna tamamen katılıyorum...

canım ben de 12 yıllık evliyim evlilik halii hepizin evinde zaman zamn tartışmalar oluyor. ama bunu uzatırsan sürekli eşine surat asarsan her seferinde bu konuyla ilgili eşine laf sokarsan olmaz evlilik emek ister öncelikle bir düşün eşini gerçekten seviyormusun .eğer seviyorsan benim sana nacizane tavsiyem şudur:benim eşimde yaz tatillerinde bara diskoya artık nerelere gdiyorsa bilmem gider sabaha kadar eglenir ama ben bunu kendime dert etmem bunun için kavga çıkarmam sonuçta tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanıdır.erkek evde huzursussa kendini dışarı atar kafa dagıtmak için veya evde uyur.ben eşinin seni aldattıgını düşünmüyorum eger bir kırıgı olsa bu kadar kaavgaya şimdiye senden ayrılıp öbürünün yanına giderdi çoktan.evde akşam eşinin gelecegi vakit moralini yüksek tut kendine bak giyin süslen güler yüzle karşıla sohbet etmeye çalış tabi eskileri karıştırmadan gelecekten konuş çocuklarından eşinin isteklerini karşıla az çok neden hoşlanıp hoşlanmadıgını bilirsin ona göre davran eger evliligini kurtarmak istiyorsan biraz fedakarlık yapacaksın dedigim gibi eşini gerçekten seviyorsan tabi dile kolay öyle sizin evliliginiz bitmiş demek eşinle konuş demek ama iş ciddiye vardıgında boşanma aşamasında ne kadar zorluklar yaşıycaguını düşündünmü hiç kimsenin yanına sıgmazsın evin yuvan her yerden iyidir iyi düşün taşın ona göre kararını ver belki birazda hoş görülü olmak lazım bak gör biraz böyle davran eşin sen in kıymetini daha iyi anlıycaktır emin ol erkekler uysal kadınlardan hoşlanır.onları sürekli pışpışlıycaksın tabi dozunu kaçırmadan ölçüyü ayarla uyanık ol biraz adama sen beni aldatıyon sen beni sevmiyon senin anan şöyle senin baban bacın sülalen şöyle dersen kaçırırssın adamı alttan al bildigindende geri kalma uyanık ol herşeyin başı hoşgörüdür unutma tabi birazda cilve

moralim cok bozuk oldugu icin ne yazdigimi bilmiyorum oncelikle ozur dilerim 12yillik evliyiz 5senem kayin validelerle oturdum esimle ilk kavgalarim aile yuzunden cikti 5sene sonra esim avrupaya geldi ben 2sene daha esim olmadan kaynanamgille oturdum ayrilinca kaynanamgilin yanindan esimle kavga olmaz sandim bende avrupaya gelince esim daha ben geldigimin 2ci gunu diskoya bara gidip gece 5lerde ickili eve gelmeye basladi aslinda esimm icki alan birisi degildir tabi esim gec gelmelerinin yuzunden evde kavga cikiyordu siddet vardi 3sene devam etti boyle gec gelmeleri kavgalar ..aldatma konusuda soyle benim esim avrupaya bizden once geldi tabi 2sene ne yasadi bunu bilmiyorum ben avrupaya gelince 1hafta sora esimin cep teli bendeydi bi bayan aradi telefona ben cikinca ben esinin tanidigiyim nasil iyimi diye aradim dedi ve ben esime sordugumda is yerine gelen bi bayandi kotu bi sey yok dedi ama siz nasil guvenirsiniz 2sene ben yaninda olmadan yasadi inanmadim ama inanmis gibi yaptim son 1senedirde bizim kavgalarimiz dahada cok buyudu kucucuk seylerden bile cok buyuk kavgalar cika biliyor esim cok agir hakaretler ediyor bende ozaman dusunuyorumki insan esine boyle kucuk seyler icin kirip hakaret ede biliyorsa acaba aramizda birimi var calistigi is yerindede geneli hep bayan musteri bu supelenmemi dahada cok alevlendiriyo

canım bunca yıl nasıl dayandın nasıl katlandın bilemedim ben.ne diyeceğimi inan bilmiyorum

konu 2009 da acılmıs eskı bır konu galiba..konu sahibi de burada degıl heralde..nasıl sımdıye kadar guncel kalabılmıs sasırdım sımdı..

Back
X