• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardm edin, ben onu kaybetmek istemiyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nerisa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nerisa

Ziyaretçi
Ben bu sitede yeniyim nette dolaşırken buldum ve hemen üye oldum Burdaki herkes gerçekten çok sıcak ve samimi geldi neyse fazla uzatmiyim

benim 9 aydır bi ilişkim var ve 9 ay boyunca sürekli net yüzünden sorun yaşadık... Benim nette fazla takılmamı istemio. Bende de hastalık oldu bu net olayı. O kadar kendime söz veriyorum girmiycem diye bi türlü olmuyo dayanamıorm şeytan dürtüyo giriyorum... Geçen günde kendime yeni bi adres aldım ama ona haber vermedim... Oda bu adresi bu akşam farketti... ve çok kızdı benden ayrılmayı düşünüyo galiba ona yalan söyledigim için. Beni affetmesi için ne yapmam gerekiyo lütfen bana yardım edin.. İşin komik tarafı nette takılmamı istemio ama ben bilgisayar yazılımcısıyım o nasıl olucak bi türlü çözüm bulamadmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

nie yeni msn alıyosun, ben öncelikle bunu mrk ettim..

eski mail adresimle iş hayatında ciddiye alınmayacagım içinnn düzgün resmi bi adrese ihtiyacım oldugu için aldım

Net bende hastalık oldu derken chat filan mı yapıyorsun bunu anlamadım,yoksa sitelerde gezinmene mi kızıyor sevgilin ?

eski mail adresimle iş hayatında ciddiye alınmayacagım içinnn düzgün resmi bi adrese ihtiyacım oldugu için aldım

bunu ona açıklayabilirdin

hayır chat falan yapmıyorum sadece msn girip arkadaşlarımla konuşuyorum o da buna kızıyo nete karşı bi güvensizligi var anlamıyorum benim tek hatam msn adresimi alırken ona söylememek mafoldumbenmafoldumben

bence de açıklayabilirdin ama olan olmuş ne yapılabilir onu düşünmek lazım.. Bence açıkça konuş, hatta ondan yardım iste netten vazgeçebilmek için belki böylece gerçekten kurtulmak istediğini daha iyi anlayabilir.. Bu arada işin de netle ilgili galiba işin için de gerekli olduğu hakkında konuş. Bu çok klasik bi yöntemdir hatta duymak sıkıcı gelir ama bence oturup yüz yüze enine boyuna konuşmadan olmaz

hmm bu pek iyi değil.. Ama yaptığı da doğru değil konuşması gerekiyo en azından ya da sana gerginim bi süre görüşmeyelim falan da diyebilir. Canım lütfen kusura bakma ama ben bunu saygısızlık olarak kabul ediyorum. Ben de yaşadım bunun gibi bi cevap alamama olayını. Belki de biraz burnu sürtsün falan diyodur ama bence en azından bi süre bana izin ver gibi bi şeyler söyleyebilir. Sinir oldum şimdi çocuğa kusura bakma

haklısınız yaptıgı saygısızlık. ben kötü bişey yaptıgıma inanmıyorm sadece ondan habersiz bi adres aldım ve arkadaşlarımı ekledimm bu akşam bunu ögrendikten sonra şifresinide verdim ona girdi baktı... Beni hayal kırıklıgına ugrattın dedi ve çıktı... sonuçta benim işim nettle ilgili ona her yaptıgım şeyi söyleyemem ki kendisi kuaför ozaman her gün sorim ona bu gün kimi tarş ettin diye haksızmıyım arkadaşlar

bi de şu var, kişi kendinden bilir işi..

yahu ben anlamıyorum bu birbirine hesap sormaları falan....attığımız her adımın hesabını vermek zorunda değilizki....yada bişey yapacağımız zaman izin istemek....

güvensizlik kötü şey...:delphin:

Haklısın nerisa.. işi biraz abartıyo gibime geldi... Sen de üzülmek için bi daha düşün derim. Tabi ki elinden geleni yapmalısın sonuçta yaşanmışlık var neden böyle bitsin ki... o da üstüne düşeni yapmalı eğer senin bi hatan varsa, benim gördüğüm kadarıyla, o da adresini gizlemen olmuş (hoş olmayan şeyler düşündürebilir karşındakine, doğal) açıklamışsın kendini bu kadar tepki de fazla bence... (ama tabi ki senin ilişkindir bu ne düşünüyosun bilmem. kendi hayatın)..
Saygı olmadan sevginin hiçbi anlamı yok gerçekten (sık sık söylenir, önemsemeyiz ama doğruymuş. 4 yılın sonunda öğrendim ben).. Gördüğünden fazla saygı gösterme değer mi değmez mi zaten zaman içinde görürsün ...

niye yapmanı istemediği bişeyi üstüne gderek yaptınki cnm bilgisayar yazılımcısı isen işin gereği olan kısımları hallet ama gidip yeni bi adres alıp saklamak bana mantıklı gelmedi yani sanki sakladığın bişey varmış gibi..
sende kızdırmışsın şüphelendirmişsin hiçbşey yokken ..

Back
X