Lucrin e başladım

gokcebuket

başımın belası PKO
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
817
16
48
Kocaeli
Adetim 12 şubatta geldi 21.gün yani dün lucrine başladım.bugün 2.ignemi oldum 8 mart 15 mart genelde 8 15 arası muhakkak adet olurum adetimi bekliyorum sonra estrofeme başlicaz.ama lucrin gecikme yapcakmı bundan sonraki süreç çok geriyor beni donmuşlarıma kavuşmak istiyorum sürecimi burada paylaşmak beni çok mutlu ediyor inşallah sonumuzda mutlu olur.geçen ay benim tedavim iptal olmuştu inşallah bu ay herşey yolunda gider.

Bugün 2.günüm biraz agrı yaptı bu lucrin bende karın ve bel agrısı ,asabiyet ama ilaçtan mı adet mi olucam ondan mı bilemedim...

kızlar bugün akşam meraktan ovulasyon testi yaptım ve pozitife yakın çıktı lucrin LH ı olumsuz yönde etkilemiyormu bu ne şimdi kafam karıştı birazdan resminide koycam bi bakarmısınız....

işte kızlar ikisinide bu akşam yaptım anlamadım ben neden böyle çıktılar lucrinin varmı?? yardımmmm

Eklentiler

• $05032013479.webp
    $05032013479.webp
    6 KB · Görüntüleme: 70
işte kızlar ikisinide bu akşam yaptım anlamadım ben neden böyle çıktılar lucrinin suçu varmı?? yardımmmm

ben cevabımı aldım neyse burda kendi kendime konuşuyor gibi oldum amaa lucrin ilk başlarda lhı ve fsh yükseltirmiş sonra düşürürmüş başınıza gelirse bilginiz olsun arkadaşlar...

Back
X