lucrin hakkında bilgi

msms

09/09/09 hoşgeldin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
8.533
8
158
İstanbul
Arkadaslar merhaba.

Ben lucrin kullanmaya başladıktan sonra 3. gun adet sancılarım basladı. bugun 6. gunum sancılar daha sık oluyor. bugun normalde adet gunum. sizlerde butur agrılar oldumu.

canım merhaba bendede olmuştu adet sancıları.normal gününde de adet oluyorsun.en fazla 2-3 gün gecikme oluyo.herkeste öylemi bilmem ama lucrinin bi güzel yönü var bende.normalde adetim çok sancılı olur ve ağrı kesici almamı gerektirir.lucrin kullanırken bende hiç adet sancısı olmaz.bu aklında bulunsun canım belki bi faydası olur.hakkımızda hayırlısı olsun.inş daha güzel haberlerini alırız.sağlıcakla kal öptüm

canım merhaba bendede olmuştu adet sancıları.normal gününde de adet oluyorsun.en fazla 2-3 gün gecikme oluyo.herkeste öylemi bilmem ama lucrinin bi güzel yönü var bende.normalde adetim çok sancılı olur ve ağrı kesici almamı gerektirir.lucrin kullanırken bende hiç adet sancısı olmaz.bu aklında bulunsun canım belki bi faydası olur.hakkımızda hayırlısı olsun.inş daha güzel haberlerini alırız.sağlıcakla kal öptüm

merhabalar. benımnde adetlerım çok sancılı olur. ınsallah benımde sancısız gecer. bu sancılar benı korkutuyor. heralde çok agrılı olurum dıe düşünüyordum. umarım dedıgın gıbı gecer.

slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum uzun protokol. lucrin 10 oldu bugün adet geçikti iyimi kötümü ltf yardım

slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum uzun protokol. lucrin 10 oldu bugün adet geçikti iyimi kötümü ltf yardım

selam.
benımde uzun protokol. benım bugun 7. iğnemi vuracagım. adet oldum daha yenı. bana hemsıre anlatırken adet gecıkmesı yasanması normal dedı. eger 14. gune kadar adet gormezsen 14. iğneden once randevu al dedıler. sıkıntı yok yanı merak etme

canım benimde adetim 9, gün olmuştu.birkaç günlük gecikme normal endişelenme.sonu güzel olsun inşaallah.güzel haberlerini duymak dileğiyle a.s.Allaha emanet ol öptüm

Back
X