- 31 Mart 2025
- 193
- 72
- 13
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oldum lucrin, adetin 2. gunu yaptilar, 1 aylik hormonlari baskilayici rahmi dinlendirici igneymis, yaninda dogum kontrol hapi da verdi etkisini dengeliyormus,1 ay sonra gittim estrofeme basladim transfer hazirligi icin, ay sonuna dogru nasipse transfer olacakKızlar transferim negatif oldu hatta muhtemelen kimyasal oldu değerim 6 çıktı. Şimdi doktorum ilaçları bıraktırdı ilaçlardan sonra ilk adetinde gel yeni transfer için Lucrin iğne yapacağız dedi hiç anlamadım ne olduğunu bilen var mı acaba
Bende oldum hatta 3.ignemi oldum 3 Nisan da . Etkisini arttırmak için Bende doğum kontrol hapı kullanıyorum. Benim sorunum endometrium inceliği. İlk transferim ilacli hazırlanmıştır kimyasal oldu ikinci transferim natürel oldu negatif sonuçlandı ve bu iğneleri oldum şimdi hap bitince tekrar opu olup taze transfer planlıyoruz. Sizin problem nedir yani rahimse veriyorlar ya da daha iyi bir rahim hazırlığı için veriyorlar.Kızlar transferim negatif oldu hatta muhtemelen kimyasal oldu değerim 6 çıktı. Şimdi doktorum ilaçları bıraktırdı ilaçlardan sonra ilk adetinde gel yeni transfer için Lucrin iğne yapacağız dedi hiç anlamadım ne olduğunu bilen var mı acaba
İnşallah güzel olur sonuç canım. İğne göbekten mi yapılıyor yan etkileri falan var mı? Ben de dün negatif sonuç aldım işte ilaçları bıraktım adet olunca gel dedi yapalım dedi bilmiyorum yeni bir transfer için erken mi değil miBen oldum lucrin, adetin 2. gunu yaptilar, 1 aylik hormonlari baskilayici rahmi dinlendirici igneymis, yaninda dogum kontrol hapi da verdi etkisini dengeliyormus,1 ay sonra gittim estrofeme basladim transfer hazirligi icin, ay sonuna dogru nasipse transfer olacak
İnşallah güzel olur sonuç canım. İğne göbekten mi yapılıyor yan etkileri falan var mı? Ben de dün negatif sonuç aldım işte ilaçları bıraktım adet olunca gel dedi yapalım dedi bilmiyorum yBen oldum lucrin, adetin 2. gunu yaptilar, 1 aylik hormonlari baskilayici rahmi dinlendirici igneymis, yaninda dogum kontrol hapi da verdi etkisini dengeliyormus,1 ay sonra gittim estrofeme basladim transfer hazirligi icin, ay sonuna dogru nasipse transfer olacak
peki yerleştirilen embriyoların günü kalitesi iyi miydi. Benim rahim duvarı kalınlığım iyiydi neden Lucrin yapmak istedi anlamadım tam. Çikolata kistim var bir tane 1 cm onu mu baskılamak istedi acabaBende oldum hatta 3.ignemi oldum 3 Nisan da . Etkisini arttırmak için Bende doğum kontrol hapı kullanıyorum. Benim sorunum endometrium inceliği. İlk transferim ilacli hazırlanmıştır kimyasal oldu ikinci transferim natürel oldu negatif sonuçlandı ve bu iğneleri oldum şimdi hap bitince tekrar opu olup taze transfer planlıyoruz. Sizin problem nedir yani rahimse veriyorlar ya da daha iyi bir rahim hazırlığı için veriyorlar.
Sagol canim insallah sen de kavusursun bebegine yakin zamanda. Gobekten yapiliyor ama hemsire yapiyor kendin yapma dedi. Yan etkileri bende oldu baya. Ara kanama, ates basmasi, cinsel isteksizlik, duygu bozuklugu ne ararsan varİnşallah güzel olur sonuç canım. İğne göbekten mi yapılıyor yan etkileri falan var mı? Ben de dün negatif sonuç aldım işte ilaçları bıraktım adet olunca gel dedi yapalım dedi bilmiyorum yeni bir transfer için erken mi değil mi
Embriyolarim 5aa genetikli embriyolardi. Sizin çikolata kısmını baskilamak için vermiş genelde miyim çikolata kisti gibi durumlarda kullanılıyor ama endometrium inceliği icin de alternatif bir yöntem.İnşallah güzel olur sonuç canım. İğne göbekten mi yapılıyor yan etkileri falan var mı? Ben de dün negatif sonuç aldım işte ilaçları bıraktım adet olunca gel dedi yapalım dedi bilmiyorum y
peki yerleştirilen embriyoların günü kalitesi iyi miydi. Benim rahim duvarı kalınlığım iyiydi neden Lucrin yapmak istedi anlamadım tam. Çikolata kistim var bir tane 1 cm onu mu baskılamak istedi acaba
Selam bende yapfım lucrın regl 21 cı gun diğer reglde transferKızlar transferim negatif oldu hatta muhtemelen kimyasal oldu değerim 6 çıktı. Şimdi doktorum ilaçları bıraktırdı ilaçlardan sonra ilk adetinde gel yeni transfer için Lucrin iğne yapacağız dedi hiç anlamadım ne olduğunu bilen var mı acaba
Negatifine üzüldüm. Bende Lucrin kullandım transferimden sonra negatif gelince hemen yine hazırlandık bu seferde transfer günü rahimde sıvı varmış o yüzden iptal oldu transferim sonra lucrine ay başında başladım çikolata kistlerim var baskılamak için hem dinlenmek için ama yanında bana doğum kontrol falan vermediler.Kızlar transferim negatif oldu hatta muhtemelen kimyasal oldu değerim 6 çıktı. Şimdi doktorum ilaçları bıraktırdı ilaçlardan sonra ilk adetinde gel yeni transfer için Lucrin iğne yapacağız dedi hiç anlamadım ne olduğunu bilen var mı acaba
Valla ben evde iğneyi kocamla beraber yaptım doktor demedi gel hemşire yapsın vsSagol canim insallah sen de kavusursun bebegine yakin zamanda. Gobekten yapiliyor ama hemsire yapiyor kendin yapma dedi. Yan etkileri bende oldu baya. Ara kanama, ates basmasi, cinsel isteksizlik, duygu bozuklugu ne ararsan var
Canim doktor uygun gorurse neden olmasin. Benim de opu sonrasi 1 ay ilacsiz, 1 ay da lucrinli dinlenme yapildi sonra transfere geçildi
Aa bana hastanede yaptir veya gel biz yapalim dedilerValla ben evde iğneyi kocamla beraber yaptım doktor demedi gel hemşire yapsın vsbu arada evet ara kanama gibi tuhaf tuhaf şeyler oluyor gibi ya. Bu arada yanında doğum kontrol ne verdiler ?
Evt yumurtalari buyutmek icin kullaniliyor bir kere kullanmistim asilama oncesindeFemara verdi banada ama 15.gün başlanacak dendi. İlk defa kullanıcam Femarayı aratınca sürekli çatlatma ‘, aşılamayla kombine şeyler çıkıyor biri anlatabilir mi allaah rızası için![]()
Şimdi durum nedir canımAa bana hastanede yaptir veya gel biz yapalim dedilerdiane kullandim bir paket
Evet tüp bebek ama bırakmadan kullanacakmışız 2 kutu aldırdı doktorumEvt yumurtalari buyutmek icin kullaniliyor bir kere kullanmistim asilama oncesinde
Sizin tup bebek mi?
Ben transferimi oldum pozitif aldim sukurŞimdi durum nedir canım
Sadece igne degil hapla da oluyor tup bebek cok bilgim yok ama doktor oyle uygun gormusturEvet tüp bebek ama bırakmadan kullanacakmışız 2 kutu aldırdı doktorum![]()
Ay yeni görüyorum hayırlı olsuuunnn çok güzel haber bunlarBen transferimi oldum pozitif aldim sukursizin ne durumlar
Sagol canimAy yeni görüyorum hayırlı olsuuunnn çok güzel haber bunlar
Benim modum hala dinlenmede. Bugün bahsettiğim Femaraya başladım sabah. Dikkat ediyorum çok yemek kilo vs ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum![]()
Lucrin iğneyi bana e2 degerim yüksek gelmişti transfer hazirligina baslayamamistik o yüzden sonraki ay cyclo prov.+adetin 21. Günü iğne vurdurmuştu canim hormonları düzenliyormuş.Baskılıyormuş doktoruna güven mutlaka bir bildiği vardır igne pahali malesefKızlar transferim negatif oldu hatta muhtemelen kimyasal oldu değerim 6 çıktı. Şimdi doktorum ilaçları bıraktırdı ilaçlardan sonra ilk adetinde gel yeni transfer için Lucrin iğne yapacağız dedi hiç anlamadım ne olduğunu bilen var mı acaba