• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lucrin ilaç en uygun nerden alabilirim ?

rrose

oğluşu 1 yaşında
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
517
1
96
41
İstanbul
Merhaba

Tüp bebek tedavasine başlıyorum ve lucrin kullanıcam. en uygun nerden alabilirim ecza depolarınamı gitmek gerekiyor, istanbuldayım tavsiyede bulunabilirmisiniz ?

canım ecza depolarında bulabilirsin lucrin fazla pahalı degil biz 115 ytl ye almıştık bende vardı arkadaşıma verdim çok uygun fiyata biz raporla almıştık 6ay durdu yanımda ilaç daha önceden bilseydim size gönderirdim canım

saol canım bende yeni, öğrendim 110 na buldum ama asıl pahalı olan lucrin değilmiş daha vermediler diğer ilaçlrı bakalım nolcak

tedavi olacağın merkezde satmıyorlar mı acaaba .. genelde tedavi olunan merkezlerde ilaçlar dışarıya göre daha uygun diye biliyorum ..
taximde bir yer var .. alman hastanesinin kapısının tam karşısında sıraselviler caddesinde ismini hatırlamadığım bir eczane vardı
bir de nişantaşında amerikan hast.nin sokağında köşede bir ecz. var ,sütseverdi sanırım adı .. genelde amerikanda tedavi olanlara indirim uyguladıklarını söylemşti eczacı , ama şansınızı deneyin , ne farkediyorrsa , zaten alcakları parayla ilgilenmiyorlar mı daha çok ...

Back
X