ah_ah Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 160 0 96 Ankara 26 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ah_ah #1 arkadaşlar kaçıncı gün adet oldunuz?hiç ara kanamanız oldu mu?dün açık kahve rengi bir akıntım oldu,bugünde pembe bir akıntı,aklım karıştı....
arkadaşlar kaçıncı gün adet oldunuz?hiç ara kanamanız oldu mu?dün açık kahve rengi bir akıntım oldu,bugünde pembe bir akıntı,aklım karıştı....
angel_78 bigün mutlaka...:) Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 1.346 25 158 46 26 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ah_ah #2 ah_ah .!.: arkadaşlar kaçıncı gün adet oldunuz?hiç ara kanamanız oldu mu?dün açık kahve rengi bir akıntım oldu,bugünde pembe bir akıntı,aklım karıştı.... Genişletmek için tıkla... canım ben adetin 21. günü lucrine başladım.sonra adet günümde yine regli oldum.bir önceki ay olduğum tarihte yani...
ah_ah .!.: arkadaşlar kaçıncı gün adet oldunuz?hiç ara kanamanız oldu mu?dün açık kahve rengi bir akıntım oldu,bugünde pembe bir akıntı,aklım karıştı.... Genişletmek için tıkla... canım ben adetin 21. günü lucrine başladım.sonra adet günümde yine regli oldum.bir önceki ay olduğum tarihte yani...
ah_ah Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 160 0 96 Ankara 26 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ah_ah #3 dr a telefon açtım önemsemedi...Allahtan hayırlısı...bende adetin 21.günü başladım bakalım ne zaman olucam
dr a telefon açtım önemsemedi...Allahtan hayırlısı...bende adetin 21.günü başladım bakalım ne zaman olucam