lüfen cevap verin çok kötüyüm

arkadaşlar bundan önce 1 dış gebelik geçirdim ve 1 de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi de kan testi yaptım kan değerim 118 çıktı en son 7 şubatta adet oldum şuan 4 hafta 2 günlük olması gerekiyor. kan değeri böyle düşük çıkıp sağlıklı gebelik gebelik geçiren var mı
Canım her gebelik kendine özeldir.onemli olan değerin iki güne bir iki katı artmasıdir tatlım.onceki kötü tecrübelerinden dolayı bir korku tedirginlik olması normal ama bunu at kafandan...Gece dollenme den kaynaklı bazen hcg degeri düşük çıkabiliyor.yaramazlar bizi şaşırtıyor.hcg değeri herkeste aynı sayıda olmaz.benim ki 69 du tatlım. Çok şükür allahım izin verdi 14 haftaya kadar geldik.allah gönlüne göre versin.guzel haberlerini bekliyoruz.hic korkma bende senin gibi olmuştum.ay ya dış gebelik se yok boş gebelik se yok kimyasal gebelik olursa artmazsa falan diye.hepsi kuruntu olarak kaldı.;)

Canım her gebelik kendine özeldir.onemli olan değerin iki güne bir iki katı artmasıdir tatlım.onceki kötü tecrübelerinden dolayı bir korku tedirginlik olması normal ama bunu at kafandan...Gece dollenme den kaynaklı bazen hcg degeri düşük çıkabiliyor.yaramazlar bizi şaşırtıyor.hcg değeri herkeste aynı sayıda olmaz.benim ki 69 du tatlım. Çok şükür allahım izin verdi 14 haftaya kadar geldik.allah gönlüne göre versin.guzel haberlerini bekliyoruz.hic korkma bende senin gibi olmuştum.ay ya dış gebelik se yok boş gebelik se yok kimyasal gebelik olursa artmazsa falan diye.hepsi kuruntu olarak kaldı.:KK66:
benim için dua edin lütfen 1 sene içinde o kadar kötü tecrubem oldu ki. tabi Rabbim en iyisini bilir. hayırlı ve sağlıklısı ne ie o olur inşallah

benim için dua edin lütfen 1 sene içinde o kadar kötü tecrubem oldu ki. tabi Rabbim en iyisini bilir. hayırlı ve sağlıklısı ne ie o olur inşallah
Seni çok iyi anlıyorum canım ya.allah gönlüne göre versin.iyi haberler alırsın inşallah.ama milleti takma yok benimki bu kadar yüksekti ay senin ki niye düşük yok bilmem ne falan.doktor ne derse o tatlım. Hcg de bitiyor herşey.;)

Back
X