Çocuk Hastalıkları Lumınaletten

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adayadayxix

sezin'im bal kızım
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
1.676
2
116
45
Aydın
arkadaşlar çoğumuzn bebeği sarılık geçirdi, Sezin'in sarılığı da 10,40 a kadar düştü ama dr.umuz babası dün sonuçları götürdüğünde tedbir amaçlı bir ilaç vermiş, ilacın adı luminaletten ancak ben henüz vermedim çünkü ilaç antiepileptik epilepsi tedavinde kullanılan bir ilaç, tanıdığımız bir eczacıya ve bir başka çocuk dr.una sorduk kullanabilirsiniz dedile ama benim içime çok sinmedi daha başlamadım. merak ettim size böyle bir ilaç verdiler mi? ona göre başlayacağım ilaca.

çok geçmiş olsun.
luminaletten adını görünce bir bakayım dedim,zira küçük kardeşim yıllarca kullandı epilepsiden dolayı,sarılıkla alakası da varmış ha.
başka bir doktora daha danışın isterseniz.

canım bız de sarılkık olduk ama hıç ılaç vermedıler doktor bence kullanma zaten sarılığınız duşmuş bızım doktor tekrarlaması mılyonda bır demıştı neden kullanasın kı o zaman

selam benım kızımda sarılık oldu hemde 22 ye yÜkseldı amam yınede bı ılaÇ kullanmadık ıŞk tedvısı aldık 16 ya dÜŞtÜ sonra evde bol bol emzırdım tabı mamada verdım ÇÜnkÜ bılubrını kaka yaparak atabılır ancak Ö yÜzden bol bol besledımm ama ılaÇ kullanmadıkk

sule, rapunzel, trakyalı hepinize çok teşekkür ederim kullanmadım ilacı, en iyi ilaç anne sütü deniyor sarılıkta habire emziriyorum ben de,dediğiniz gibi zaten çok yüksek değil ama tedbir amaçlı demiş dr. eşime ama ilaç deposu yapmak istemedim kızımı şimdiden. Allah razı olsun sizden de fikirleriniz için a.s.

benim oğlumda yeni doğan sarılığı. doğduğundan 2 gün sonra farkettik doğuştanmış ama muayene eden doktor farkedememiş 26 gündür uğraşıyoruz 8 gün kuverzde yattı. iki haftadırda o ilacı sabah yarım akşam yarım şeklinde veriyorum. ancak 13,3 e düşürebildik. yarın yeniden ölçülecek bakalım artık.

bızde 2 gundur sarılık yuzunden hastanedydık.
doktorumuz bızede bu ılac verdı 2 gundur kullanıyoruz.bılurıbınımız ancak 13 .5 e dustu bızımde.
bu ılacın ne gıbı zararları var?kullanmasak tekrar yenıden yukselırse o daha tehlıkelı degılmı?
lutfen yardım kıslar kafam cok karısık.senağlamasenağlama

Canım ilacı ihmal etmemelisin o ilacı yüksek sarılığa maruz kalırsa nöbet geçiriyor gecirmesin diye veriolar rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…