Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım merhaba bu test lupusla alakalı bir test sende lupus olup olmadıgını kontrol ediyolardır başka testlerde yapmışlardır muhtemelen antikor varmı yokmu diye bakıyolar vücudunda
Merhaba, bende de 3-4 yıl arayla yapılan iki lupus antikoagülasyon testi değeri yüksek çıktı. En son test yapılan yerde doktorum coraspine başlattı, gebelik durumunda da hemen gidip kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlamam gerekecek. Sonuca göre kan pıhtılaşması/trombofili var sanıyorum sizde de.
Kalıtsal trombofili için genetik testler yapılıyor, lupus antikoagülanı ise sonradan gelişen kan pıhtılaşmasını (antifosfolipid sendromu) tespit ediyor. Bende lupus hastalığından şüphelenip pek çok kan testi yapıldı. Net bir sonuç çıkmadığı için takipteyim ancak kan pıhtılaşması sorunumun olduğu bu test ile kesinleşti ve çikolata kistim için doğum kontrol hapı bile kullanamadım.