- 8 Kasım 2020
- 64
- 22
- 38
- 32
- Konu Sahibi limonata27
-
Valla ben kötü hissettim her yerim ağrıdı uyuştu tekrar 50 mg yaptim bu gün doktorumla görüşeceğim hamile olana kadar içeceğim hamilelikte de kullanılabilirnirmis bu ama yine de o zaman da bırakmayı deneyecegim1ay yoğun oluyor çekilme belirtileri.yavasca azalıyor ama 2ay olduğu halde tam bitmiyo çekilme belirtileri.bol su içip yürüyüş ihmal etmeyin.bide benim gibi niye bitmiyo demeyin
Geçmiş olsun kaç gün olmuştu birakaliValla ben kötü hissettim her yerim ağrıdı uyuştu tekrar 50 mg yaptim bu gün doktorumla görüşeceğim hamile olana kadar içeceğim hamilelikte de kullanılabilirnirmis bu ama yine de o zaman da bırakmayı deneyecegim
10 gün falan ancaGeçmiş olsun kaç gün olmuştu birakali
Anladım canım hayırlısı artık.10 gün falan anca
Teşekkür ederim siz bebek falan düşünüyor musunuzAnladım canım hayırlısı artık.
Sabredin ilaç da var tedavi de ben lusral bana iyi gelmedi diye aylarca burda ne süründüm ama bırakmadım zamanla geçti geçenlerde artık bitireyim diye 25 mg a düşürdüm yine kötü hissedince 50 ye çıkardımHayır canım düşünmüyorum.anksiyeteden çok zorlanıyorum.ben sizin gibi bana iyi gelen bi ilaç bulamadım henüz.keske bu hastalığa kapilmasaydim çokca çocuğum olsaydı
Ben 6ilac denemesi yaptımSabredin ilaç da var tedavi de ben lusral bana iyi gelmedi diye aylarca burda ne süründüm ama bırakmadım zamanla geçti geçenlerde artık bitireyim diye 25 mg a düşürdüm yine kötü hissedince 50 ye çıkardım
İllaki faydası olan vardır sabırla devam edinBen 6ilac denemesi yaptım
Evet vardır elbet inşaallah bulacağız.15gun falan oldu homeopati tedavisine başladım.bakalim nasıl ilerliyecegizİllaki faydası olan vardır sabırla devam edin
Evet vardır elbet inşaallah bulacağız.15gun falan oldu homeopati tedavisine başladım.bakalim nasıl ilerliyecegiz
Amin.hepimizeİnşallah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?