- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Canım bende lustral kullanıyorum uzun zamandır..
Bende öyle etkileri olmadı..
Sana ağır gelmiş olabilir mi acaba?? Tekrar gidip dr. la görüş istersen,hapla ilgili..
Ise yaradimi sizde
Belki yeni kullanmaya basladigim icin olabilirmi acaba hicmi biri olmadi sizde
Canım ben dr.ma söylemiştim,uyumak yada uyuşmak istemiyorum..
Sadece kafam rahatlasın istiyorum demiştim,o da bana lustral vermişti...
Yeni başladığın için olabilir ama sen yine de durumu dr. paylaş..
Bende senn ki gibi etkiler olmadı,belki bünyeyle ilgilidir..
Yanlış bilgilendirmek istemem.
Zaten bende uyuyamiyorum uyusuk uyusuk geziyorum,drmda bana ilac beyendiremedi kullanayim birazda iinsallah zayiflamam
"Beğendiremedi" diye bişey yok canım ortada..
Dr.ilaç yazar bünyen ilacı kabul eder yada etmez..
Bunda senin bi suçun yok yani..
Biraz daha kullan bakalım..
Tesekkur ederim yorumun icin canim
Lustral kaç mg. kullanıyorsunuz. Ben 50 mg.ı kullanmıştım. Bana da iyi gelmemişti, sabit durumumdan daha kötü olmuştum ekstra olarak gece dişlemi falan sıkmaya başlamıştım ama bünyeden bünyeye değişebilir.
Uzun zamandir sebebi belirsiz bir sikinti,mutsuzluk hicbirseyden memnun olmayan bir haldeyim oysaki sosyal hayatim,maddi durumum arkadas cevrem cok guzel iyide bir bolumde okuyorum ama ben cok degistim.daha once budurumdan dolayi psikiyatriste gittim bana bir ilac ver ama hic ise yaramada ilk baslarda geceleri beni com guzel uyutuyordu son zamanlarda ise yaramaz hale geldi,tekrar drla gorustum lustral verdi bugun 5.gunun ama cok halsizim uyku uyuyamiyorum,istahim kesildi,dalginlastim ,tembellestim ruh gibi oldum ,beynimi uyusturdu sanki kotu degil ama bos bos bakar oldum sizce normalmi yoksa bendemi boyle oldu,daha yeni kullanmaya basladim sadce beynimi rahatlatsin istiyorum ama vucudumuda tembellestiriyor
Bende 50mg kullaniyorum ,yan etkisi en az olan antidepresan hapmis ama bende pek oyle olmayacak sanirim,istahini kapattimi,actimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?