lütfe yardımmmmm

slvmsstr

pamuşum yumuşum oğluşum:)
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
2.633
37
318
Diğer
kızlar benim 20 gün önce ilk baş kavuniçi gibi akıntım geldi sonra çok az koyu kahve kanamam oldu.doktor düşük tehtidi dedi.2 hafta yattım progestan kullandım dün gittim sorun kalmamış dedi ama ara ara sarı renk akıntım oluo normal mi korkuyorum lütfen cevap

dokotr bi tehlike kalmamış demiş yaa. hamilelikte akıntı normal zaten. ama sen hamileliğinin il haftalarındaysan yinede dikkatli ol.

sağolun ya 10. haftaya girdim bugün çok ağır iş yapmıyorum zaten gene yatıyorum ama şu akıntı korkutuo hala

kimse yok muuu biraz daha aydınlatılmak istiyorum şu akıntı hakkında mesela rengi?

canım doktor sorun yk demiş muhtemelen sarı renkte olma nedeni üşütüyor olmandır ayağını sırtını sıcak tutu çünkü o söylediğin idrar yolu iltahabına çevirebiliyor benim bir arkadaşımda öyle olmuştu

canım ilk 3 ayda benimde öyle oldu kanama değilde ara ara kahve rengi akıntım oldu bu yüzden 3 ay boyunca yattım isirahat ettim lekelenmem kesildi sarı akıntım oldu doktorum normal dedi zaten tahlillerimde de biraz iltihap çıkmiştı. sen içini ferah tut istirahat etmeyide unutma.

Canım benim 6. haftamda kanama bir başladı ara ara kanama ama aralıksız kahverengi lekelenme hiç durmadı.Şimdi 19. haftamdayım lekelenmelerim hala devam ama doktorum bebekte bişey yok diyor sağlığı gayet yerinde.Seninde bebişinde bişey yoktur.Doktorun söylemiş zaten korkma.ınşallah sağlıklı bir şekilde bebişini doğurursun.

ben de bi gelsem 19.haftaya hayırlısıyla Allah hepimize kolaylık versin.insan tedirgin oluo biraz koyu bi akıntı gelince.yorumlar için teşekkürler

canım ilk 3 ayda benimde öyle oldu kanama değilde ara ara kahve rengi akıntım oldu bu yüzden 3 ay boyunca yattım isirahat ettim lekelenmem kesildi sarı akıntım oldu doktorum normal dedi zaten tahlillerimde de biraz iltihap çıkmiştı. sen içini ferah tut istirahat etmeyide unutma.

yorumiçin sağol.buarada muğlalısın galiba ben de aslen muğlalıyım ama orda yaşamıyorum maalesef senağlama

Back
X