bitmesi gereken ama malesef bitiremediğim bi ilşki..senin yazınıda okudum.benimki gibi bi durum yaşamışsın yani onu unutmaya çalışmak zor olmuş senin içinde..şimdi nasılsın??
Benim için evet zor oldu cidden zordu.
Bitirmeye çalışıp bitiremediğimiz uzun bir dönemden sonra bitti demek tabiki hiç kolay olmadı.
2 yıldı dile kolay.
Ve herkesten her şeyden uzakta birbirimizin her şeyi olup sadece birbirimize dayarken sırtımızı.
Ama demek ki bitmesi gerekliymiş ki btti.
Bitti kararını verirken ilk olarak aklımda bitirdim.
Bir daha dönse de asla olmayacağını aklıma kazıdım tüm umutlarımı bir kenara attım ve olmayacağı yerleştirdim aklıma.
Unutma en zor kısmı bu olacak ama sen güçlü bir kızsın.
O olmadan önce neler yapıyordun nasıl yaşıyordun başını ellerinin arasına al ve bunları düşün.
Ve dik dur.
Sakın eğilme, ezilme karşısında.
Bu sırada kendini başka şeylere ver ve çok yorul.
Ben 1 saatlik uykuyla saatlerce ayakta durduğumu biliyorum ki hala yorulmaya çalışıyorum.
Spor yap koş yorul arkadaşlarınla zaman geçirmekten hoşlanıyorsan zaman geçir sorumluluklar al yapmak zorunda olduğun şeyler olsun hatta abart part-time bir işe gir eğer okuyorsan.
Tüm bu yorgunluğa rağmen uyuyamıyordum ben düşün artık.
Sonra zaman o acını azaltmaya başlayacak.
Yeri gelecek çok özlediğini hissedeceksin yeri gelecek bir kez kokusunu duymak için kıvranacaksın ama burada kendini dizginlemek yine senin elinde.
Emin ol o da senin istediğin kadar isteseydi senin yanında olmayı şu an yanında olurdu.
ilişkiyi kimin bitirdiği hiç önemli değil önemli olan şimdiye kadar harcadığı çabalar ..
Sürekli söylediğim cümle hayatta kimse aşk acısından ölmediyse sen de ben de ölmeyiz ..
Ben kendime bakınca gerçekten o benim zayıf noktamdı her konuda dediği dedik olan ben o konu olunca yumuşuyordum buna rağmen iş ben de bitiyormuş.
Hmm o benim için hala çok değerlidir hala çok önemlidir.
4 aydan beri konuşmadık.
Buna rağmen biliyorum ki benim ona ihtiyacım olsun ve adını söyleyeyim hemen yanımda olacaktır.
ben bileyim ki bana ihtiyacı var bir dakika durmam.
Hala ki her gece ben yatarken onun için de dua edebiliyorsam yaşananların güzelliğinden verdiğimiz değerlerden kaynaklanıyordur.
Sana bir anda unut diyemem ama kendini yıpratma.
Bırak biraz da güzel tarafından bak.
Ya hiç yaşanmasaydı?
Ya onu hiç tanımamış böyle bir aşkı hissetmemiş olsaydın çok şey kaçırmaz mıydın?