lütfeeeen çık artık kalbimden yoksa kafayı yicemmmm!!!

damla_513

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
16
0
86
Ankara
çok kötüyümmmm..kalbimde geçmeyen bi ağrı. kaç gündür süren halsizlik.hiç bişey yapmayı istememek sürekli ağlamak... yaşam sevincim uçtu gitti sanki.herşey anlamsız artık. onun beni sevmediğini bile bile 1 yıldır vazgeçemenin acısımı bu. gururumu bu kadar zaman ayaklar altına almamın acısımı.bana dokunmasına izin vermemin acısımı.yoksa artık ona sarılamamanın tenini hissetmemenin sesini duymamanın acısımı bu. çok özlüyorum seniiii nası yaşıycam sensiz bilmiyorumm..ne yaptıysam başaramadım neolur tamamen tükenmeden çık aklımdanda kalbimdende....

Başlayıp biten bir ilişki mi?
Neden ayrıldınız?
Belki biraz daha anlatırsan biz de yardımcı olmaya çalışırız.

İnsan hayatında nelerle karşılaşıyor , ne sıkıntılar geçiriyor . Her yaşananın ilk zamanları sancılı geçer .
Zamanla bu günlerine gülüp geçeceksin . Sıkmamaya çalış canını , düşüncelerini dağıtmaya bak ve arkana dönüp bakma , hep ileriye bak canım .

Öbür konunu da okudum, orda gayet açık bahsetmişsin her şeyden.

Ordaki başlık her şeyi anlatmaya yetiyor bence. Belki de sevilmeye fazla açsın bilmiyorum belki bu insan kalbinde bu yüzden böylesine derin bir yer edindi. Ama bu durum saplantı haline gelmiş bence artık. Başını bir kaldır etrafına bir bak, gözünü aç. Erkek arkadaşı başka bir kıza sırf baktı diye terkeden nice kızlar var. Sen de sana böyle davranan bir erkeklesin hala, senin o kızlardan ne eksiğin var, böyle biri seni hakediyor mu gerçekten de sence?

Özgüvenini yok etmiş adeta karşındaki kişi, sana tavsiyem silkelen ve kendine gel, bu meselenin bütün kişisel hayatınıa mahvetmesine izin verme, yoksa sonra çok daha fazla üzülen yine sen olursun. :20: Unutma, kimse senden kıymetli değil, oksijenin ya da suyun o kişiden gelmediği sürece ona yalvarıp zavallı olmanın hiçbir alemi yok. :20:

Başlayıp biten bir ilişki mi?
Neden ayrıldınız?
Belki biraz daha anlatırsan biz de yardımcı olmaya çalışırız.

bitmesi gereken ama malesef bitiremediğim bi ilşki..senin yazınıda okudum.benimki gibi bi durum yaşamışsın yani onu unutmaya çalışmak zor olmuş senin içinde..şimdi nasılsın??

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi
yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun.
Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında
hafif bir gülümseme yaratmaktan başka... hiçbir işe yaramayacaktır. Sen
kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla
kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile
karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil
yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici
sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin
için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne
söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.
Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin,
ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne
yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya
yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik
yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa
sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun
varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi
yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı Öğreneli çok oldu. Hem ne
olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu
hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın
kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu?
Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da
keyif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik
dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... Sen yüreğinin sesini
dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan yürektir.Yürek sesi ne
bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma;
yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru
yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. ELBET BİTECEK GÜNEŞE HASRET GÜNLER.Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler
değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

NAZIM HİKMET RAN

bitmesi gereken ama malesef bitiremediğim bi ilşki..senin yazınıda okudum.benimki gibi bi durum yaşamışsın yani onu unutmaya çalışmak zor olmuş senin içinde..şimdi nasılsın??

Benim için evet zor oldu cidden zordu.
Bitirmeye çalışıp bitiremediğimiz uzun bir dönemden sonra bitti demek tabiki hiç kolay olmadı.
2 yıldı dile kolay.
Ve herkesten her şeyden uzakta birbirimizin her şeyi olup sadece birbirimize dayarken sırtımızı.
Ama demek ki bitmesi gerekliymiş ki btti.
Bitti kararını verirken ilk olarak aklımda bitirdim.
Bir daha dönse de asla olmayacağını aklıma kazıdım tüm umutlarımı bir kenara attım ve olmayacağı yerleştirdim aklıma.
Unutma en zor kısmı bu olacak ama sen güçlü bir kızsın.
O olmadan önce neler yapıyordun nasıl yaşıyordun başını ellerinin arasına al ve bunları düşün.
Ve dik dur.
Sakın eğilme, ezilme karşısında.
Bu sırada kendini başka şeylere ver ve çok yorul.
Ben 1 saatlik uykuyla saatlerce ayakta durduğumu biliyorum ki hala yorulmaya çalışıyorum.
Spor yap koş yorul arkadaşlarınla zaman geçirmekten hoşlanıyorsan zaman geçir sorumluluklar al yapmak zorunda olduğun şeyler olsun hatta abart part-time bir işe gir eğer okuyorsan.
Tüm bu yorgunluğa rağmen uyuyamıyordum ben düşün artık.
Sonra zaman o acını azaltmaya başlayacak.
Yeri gelecek çok özlediğini hissedeceksin yeri gelecek bir kez kokusunu duymak için kıvranacaksın ama burada kendini dizginlemek yine senin elinde.
Emin ol o da senin istediğin kadar isteseydi senin yanında olmayı şu an yanında olurdu.
ilişkiyi kimin bitirdiği hiç önemli değil önemli olan şimdiye kadar harcadığı çabalar ..
Sürekli söylediğim cümle hayatta kimse aşk acısından ölmediyse sen de ben de ölmeyiz ..
Ben kendime bakınca gerçekten o benim zayıf noktamdı her konuda dediği dedik olan ben o konu olunca yumuşuyordum buna rağmen iş ben de bitiyormuş.
Hmm o benim için hala çok değerlidir hala çok önemlidir.
4 aydan beri konuşmadık.
Buna rağmen biliyorum ki benim ona ihtiyacım olsun ve adını söyleyeyim hemen yanımda olacaktır.
ben bileyim ki bana ihtiyacı var bir dakika durmam.
Hala ki her gece ben yatarken onun için de dua edebiliyorsam yaşananların güzelliğinden verdiğimiz değerlerden kaynaklanıyordur.
Sana bir anda unut diyemem ama kendini yıpratma.
Bırak biraz da güzel tarafından bak.
Ya hiç yaşanmasaydı?
Ya onu hiç tanımamış böyle bir aşkı hissetmemiş olsaydın çok şey kaçırmaz mıydın?

çok teşekkür ederim.çok güzel yazmışsın. çok zor bi süreç olduğu kesin.yapabilirmiyim diye bişeyde yok yapmak zorundayım biliyorum. ama bu aralar oldukça iyiyiz. bana ilk günlerimizde olduğu gibi davranıyo.bende son bi şans verdeim ona.çünkü deli gibi seviyorum onu.büyük ihtimalle hep sürcek bu dengesizlikleri ama yinede sonkez denemek istiyorum. sadece son bi şans sadece eğer eski haline dönerse çekmiycem artık dengesizliklerini..

çok teşekkür ederim.çok güzel yazmışsın. çok zor bi süreç olduğu kesin.yapabilirmiyim diye bişeyde yok yapmak zorundayım biliyorum. ama bu aralar oldukça iyiyiz. bana ilk günlerimizde olduğu gibi davranıyo.bende son bi şans verdeim ona.çünkü deli gibi seviyorum onu.büyük ihtimalle hep sürcek bu dengesizlikleri ama yinede sonkez denemek istiyorum. sadece son bi şans sadece eğer eski haline dönerse çekmiycem artık dengesizliklerini..

Sen de biliyorsun bu halledirinin süreceğini ama son noktaya kadar elinden geleni yapmış olmak bitim noktasındaki o acıyı bir nebze olsun azaltıyor. Aslında acıyı azaltıyor demeyeyim de vicdanın rahat oluyor ben elimden geleni yaptım oluyor. Ama bu dönemde kendini bir şeylere hazırlamaya çalış bence.

Benim için evet zor oldu cidden zordu.
Bitirmeye çalışıp bitiremediğimiz uzun bir dönemden sonra bitti demek tabiki hiç kolay olmadı.
2 yıldı dile kolay.
Ve herkesten her şeyden uzakta birbirimizin her şeyi olup sadece birbirimize dayarken sırtımızı.
Ama demek ki bitmesi gerekliymiş ki btti.
Bitti kararını verirken ilk olarak aklımda bitirdim.
Bir daha dönse de asla olmayacağını aklıma kazıdım tüm umutlarımı bir kenara attım ve olmayacağı yerleştirdim aklıma.
Unutma en zor kısmı bu olacak ama sen güçlü bir kızsın.
O olmadan önce neler yapıyordun nasıl yaşıyordun başını ellerinin arasına al ve bunları düşün.
Ve dik dur.
Sakın eğilme, ezilme karşısında.
Bu sırada kendini başka şeylere ver ve çok yorul.
Ben 1 saatlik uykuyla saatlerce ayakta durduğumu biliyorum ki hala yorulmaya çalışıyorum.
Spor yap koş yorul arkadaşlarınla zaman geçirmekten hoşlanıyorsan zaman geçir sorumluluklar al yapmak zorunda olduğun şeyler olsun hatta abart part-time bir işe gir eğer okuyorsan.
Tüm bu yorgunluğa rağmen uyuyamıyordum ben düşün artık.
Sonra zaman o acını azaltmaya başlayacak.
Yeri gelecek çok özlediğini hissedeceksin yeri gelecek bir kez kokusunu duymak için kıvranacaksın ama burada kendini dizginlemek yine senin elinde.
Emin ol o da senin istediğin kadar isteseydi senin yanında olmayı şu an yanında olurdu.
ilişkiyi kimin bitirdiği hiç önemli değil önemli olan şimdiye kadar harcadığı çabalar ..
Sürekli söylediğim cümle hayatta kimse aşk acısından ölmediyse sen de ben de ölmeyiz ..
Ben kendime bakınca gerçekten o benim zayıf noktamdı her konuda dediği dedik olan ben o konu olunca yumuşuyordum buna rağmen iş ben de bitiyormuş.
Hmm o benim için hala çok değerlidir hala çok önemlidir.
4 aydan beri konuşmadık.
Buna rağmen biliyorum ki benim ona ihtiyacım olsun ve adını söyleyeyim hemen yanımda olacaktır.
ben bileyim ki bana ihtiyacı var bir dakika durmam.
Hala ki her gece ben yatarken onun için de dua edebiliyorsam yaşananların güzelliğinden verdiğimiz değerlerden kaynaklanıyordur.
Sana bir anda unut diyemem ama kendini yıpratma.
Bırak biraz da güzel tarafından bak.
Ya hiç yaşanmasaydı?
Ya onu hiç tanımamış böyle bir aşkı hissetmemiş olsaydın çok şey kaçırmaz mıydın?

bi ayrılığın arkasından yazılabilcek en güzel sözcükler bunlar. kelimesi kelimesine katılıyorum :71:

ayrılıklarda en güzel şey insanın kendini keşfidir.. ne zamandir kendimle Böyle BaşBaşa kalmamıştım dersin.. kendini ne çok özlediğini fark edersin.. kendinden uzaklaşmiş onun ruhuyla Bütünleşmişsindir, hanginiz sen hanginiz o Bilemez olmussundur..ilk zamanlar en çok o acı verir zaten.. fiziksel Bi acı giBidir, sanki kanar Böyle kendini ondan ayırmak.. kendi ruhunu onunkinden ayrıştırırken canın yanar ya, işte en kötü an budur.. karısmıstır ten tene ruh ruha ya sendeki Biraz onda kalır ya da sen ondan çalarsın Biraz, saklarsın ömür Boyunca..haa Bir de Allah hayırlı ayrılıklar nasip etsin.. Ben en rezillerini yaşadim ayrılıkların.. o yüzden insan ayrılırken bile onurlu olmalı.. Aşka yakışır Bir ayrılık olmalı.. Can yakmalı, insanı kavurmalı ama insanoğlu acıyla sevişmesini de öğrenmeli.. korkmamalı acıdan sancıdan.. DiBine kadar yaşanmalı içine dalınmalı aşk acısının.. gecelerce sancılarla sevişmeli.. Ahh ahh..

Son düzenleme:
.teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.evet acı çekmeden unutulmuyo malesef. okadar zmanın alışkanlığı sonuçta.ama ben daha o aşamaya gelecek kararı veremiyorum işte.hala bi umut beni sevceği zmanları bekkiorum:(

Back
X