lütfeeen yardıımmmm

Berilyumm

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
2.544
3.153
333
Adana
3 ay önce kan pıhtılaşmasi nedeniyle bebeğimi kaybettim korunmayi yeni biraktik ama adetime bir hafta var dün test yaptrdm 1.20 cikti erken mi yaptirdm testi acaba psikolojik olarak çok etkilenmeye başladm :50:
Para

3 ay önce kan pıhtılaşmasi nedeniyle bebeğimi kaybettim korunmayi yeni biraktik ama adetime bir hafta var dün test yaptrdm 1.20 cikti erken mi yaptirdm testi acaba psikolojik olarak çok etkilenmeye başladm :50:
Para

Canim sanki biraz erken; olmus.biliyorum sabirsizsin ama biraz bekle derim.ins hamilesndir we bebegni kucagna alirsin

Testi birazda çok fazla bel ve kasık ağrm olduğu için yaptrsm bunlar belirti olabilir mi çok hassaslastm ilki hüsrn olunca insan korkuor ama her ayin hayrlsi artk

Para

Canım bende 1hafta kala yaptım negatif çıktı...adetimi 2 gün geçti ama bekliyorum..Bence kendini yokmuş gibi alıştır ama kendine dikkat etmeyide ihmal etme..sonuç negatif olsa çok üzülmezsin..pozitif olursa daha çok sevinirsin..ben nerdeyse bütün belirtileri yaşıyorum ki bukadar sıkıntı içinde halen kendimi kaptırmamaya çalışıyorum..RABBİM hakkımızda en hayırlısını nasib etsin inş..

İnş HHamilesindr cnm senin belirtilerin neler bende aşırı kasık ve bel ağrısi oluyor çok hareket edince

Para

Canım benim ya bende kürtaj oldum 4 ay önce hala etkisindeym yaşadıklarmın atlatamadm kaç kere test yaptrdm olumsuz oldu ve çok kötü bi duygu oluyo ama bu ay adetime iki hafta kala yine yaptırdm olumsuz çıktı ve yine yıkıldım ama içimde bi heyecanda vardı sonra üç gün geçti hamile olduğumu öğrendim hiç inanmayarak yaptırmıştm olumsuz diye yaptır öle düşün ilk belirti bi hafta kala geçikmeye uyku halidir varmı sende

Yorgunluk kasık ve bel ağrısi var cnm ama ben ümitlenmk istemiyorum bu ay benim daha ilk bakalm herşeyin hayirlisi senin bebeğinde hayirli uğurlu olur inşallah :1:

Back
X