- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
merhabalar arkadaşlar çok mutsuzum çok arada kaldım ne yapıcam bılmıyrum iki yıllık üniv mezunuyum erkek arkadasım lise mezunu biz birbirimizi çok sevdik ilk görüşte aşık olduk ama bn aileme babam hariç yakınlarıma bahsettim annem uzak oldugu için vermek istemıyo babamın haberi yok kuzenım ablam dayım kesınlıkle karsı oldklarını söyluyo eger olursa engel olmak için elinden geleni yapacaaklarmıs kesınlıkle cok ıyı bırısı sevgilim cok deger veryo bana onun aılesı nısan yapmk ıstıyo her defasında söyluyolar bana arada kaldım bı taraf yapmak istiyo bi taraf bozmak çok zayıfladım sürekli düşünüyorum ne yapıcam dıye yardım edın lutfen bana bızımkılerın tek sebebı bn ıkı yıllık mezunum o lıse mezunu dıye okumasaydım keske su okulu ne yapayım arada kaldım sevgılım bnden sogur dıye kötü davrandım acı cektım ama sabrettım ayrılsın dıye ayrılırsak ıntıhar etmekten bahsedıyo ben napıcaam Allah aşkına ya bizimkilr karsı gelırse o ıntıhar edecek ve ölecek belkı bn acı cekıcem aılesını düşünemıyorum bıle off offf![]()
Bence Kötü davranma, kendinden de soğutmaya çalışma.. Eğer gerçekten seviyosan vazgeçme, aileni ikna et.. Yavaş yavaş güzellikle nasıl biri oldugunu anlat.. Üniv. okumamış olabilir. Eğer çalışkan biriyse her yerde ekmeğini kazanır zaten.. Herşey okul değil.. Çok şaşırıyorm böyle olunca.. İyi insan mı, dürüst mü, ahlaklı mı, çalışkan mı, saygılı mı.. Bunlardan önce okulun vs. evin arabanın sorulması, onların daha değerli olması çok kötü..