• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfeen bişeylerr söyleyiiin :))

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Kızlar merhabaa :))

İlk buluşmada nolur ne giyilir ne yenir ne içilir napıcam benn :// bu arada ilk sevgilim olucak :) çok heyecanlıyım midem bulanıyo karnım ağrıyo :// nolur bişeyler söyleyin akıl verin :/ öpüyorummm :))

İlk buluşmada nolur ne giyilir ne yenir ne içilir napıcam benn :// bu arada ilk sevgilim olucak :) çok heyecanlıyım midem bulanıyo karnım ağrıyo :// nolur bişeyler söyleyin akıl verin :/ öpüyorummm :))

İhihihihi :) Nişanlımla ilk buluşmamızı hatırladım şu an. Ocak 20. Kazak, mont, atkı, şapka hepsini kat kat giymiştim, kıyafetim görünmüyordu. Nasıl heyecanlıydım anlatamam. Aynı dediklerini yaşadım. Bacaklarım tutmuyor gibiydi. Kalbimde kelebekler fsalan. Başıma taş düşse bir şey olmaz gibiydi, aklım 5 karış havadaydı çünkü :1: :1: :1: Hiç birşey yiyememiştim. Şık bir kot, bluz ve çizme giyebilirsin. Rahat edebileceğin kıyafetler giymeyi tercih et bence. Çünkü sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyor gibi olursun :1: Bu zamanlarının tadını da iyi çıkar, uzatabildiğin kadar uzat " sevgilimiyiz biz neyiz " dönemini :16: bol şans :nazar:

en güzel dönem 4yıldır sevgiliyiz hala o ilk günü hatırlayıp gülümseriz :) o gün kimse kimsenin üstüne bakamıyor ki heyecandan . tost yeme kaşarı uzar hamburger yeme ketçap akar latte içme köpüğü dudağına yapışır :1: şaka bi yana doğal ol ya seven öyle sevsin o anın tadını çıkar bence :)

İhihihihi :) Nişanlımla ilk buluşmamızı hatırladım şu an. Ocak 20. Kazak, mont, atkı, şapka hepsini kat kat giymiştim, kıyafetim görünmüyordu. Nasıl heyecanlıydım anlatamam. Aynı dediklerini yaşadım. Bacaklarım tutmuyor gibiydi. Kalbimde kelebekler fsalan. Başıma taş düşse bir şey olmaz gibiydi, aklım 5 karış havadaydı çünkü :1: :1: :1: Hiç birşey yiyememiştim. Şık bir kot, bluz ve çizme giyebilirsin. Rahat edebileceğin kıyafetler giymeyi tercih et bence. Çünkü sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyor gibi olursun :1: Bu zamanlarının tadını da iyi çıkar, uzatabildiğin kadar uzat " sevgilimiyiz biz neyiz " dönemini :16: bol şans :nazar:

Kafam çok karışıkk:) ilk sevgilim olacak. Bi de ben internetten tanışma olayına karşıydım ama oradan tanıştık. Hiç istemedim günlerce uğraştı. İçim çok ısındı. Nasıl güveneceksin dedim güvenirim kısmet böyleymiş napalım diyo. Ne desem vazgeeçmedi. Herşeyini anlatıyo ailevi meselelerini bile. Napsam sizce içim çok ısındı ama tereddütteyim ://

Bizim ilk buluşmamızdı mart ayıydı :)
ölüyordum heyecandan ayaklarım filan titriyordu :)
Ben elbise giymiştim :):)
kırmızı bir mont vardı üstümde eldivenlerimde atkımda siyahtı :) saçlarım belime kadar uzun su dalgası yapmışlardı arkadaşlarım elimde portföy çanta:23:
eyeliner ve kırmızı rujumu unutamam :1:

Bizim ilk buluşmamızdı mart ayıydı :)
ölüyordum heyecandan ayaklarım filan titriyordu :)
Ben elbise giymiştim :):)
kırmızı bir mont vardı üstümde eldivenlerimde atkımda siyahtı :) saçlarım belime kadar uzun su dalgası yapmışlardı arkadaşlarım elimde portföy çanta:23:
eyeliner ve kırmızı rujumu unutamam :1:
Eeeee :))) gerisiii

en güzel dönem 4yıldır sevgiliyiz hala o ilk günü hatırlayıp gülümseriz :) o gün kimse kimsenin üstüne bakamıyor ki heyecandan . tost yeme kaşarı uzar hamburger yeme ketçap akar latte içme köpüğü dudağına yapışır :1: şaka bi yana doğal ol ya seven öyle sevsin o anın tadını çıkar bence :)

Aynen öyle yapıcam:) hareketlerimi kısıtlamam ama çok gerginim:/ maksat muhabbet aslında:/ bişeyler söyleseniz de rahatlasam istiyorum :/ bi de hazır değilim daha bi ay bile olmadı. Gerginiim gergiin ötesiyiiim:( ben buluşma nedir ne bilirim :D

Üsküdar sahilde buluşmuştuk :) ben yarım saat bekletmiştim ama hiç kızmamıştı:9:(tabi şimdi bekletince bin ton laf):1:
Fethi paşa korusunda dilruba restaurant var orada öğle yemeği yemiştik:56:
Baya sohbet ettik zaten oradan el ele çıktık :)

Ya ben yemek yiyemem kiiii ooof :/ çünkü ben yemek yerken gayet rahatımdır hele restaurant falan hayatta gitmem sevgilimle :D salaş yerler olabilir belki :D zaten yeterince gergin olucam :/

benim de sevgilimin ilk buluşmasıydı
üstelik türkçesi de kıt
neyse ki bu konularda pek deneyim sahibi bi kıza,yani bana denk geldi :)))
tutup bana hangi şarkıcıları sevdiğimi sormuştu mesela,oysa bilmez öyle türk grup murup.
Mabel matiz dedim kaldı böyle,karmate dedim,gözleri büyüdü :P :P
başka ne sorsan ilk buluşmada çok saçma olur?
annen çalışıyo mu diye sordu :)))
saçma mı?
çok saçma
ama o acemi balık halleri mutlu etmişti beni,hala dalga geçiyorum
o da benim hareketlerimle dalga geçiyoo =))
güzel şeyler bunlar.
Acemiliğinden utanma,tadını çıkar...
kanın kaynarsa devam edersin,kaynamazsa zaten bi daha görüşmezsin olur biter.Germe kendini:)
internet minternet,bi şekilde meyil beslemişsin ki buluşuyosun.Öyle şeyler düşünüp baştan olumsuz bakma.Benim 6 yıllık çok yakın bir arkadaşım var,tanışma hikayesinin saçmalığına bak:
sevgilisi arkadaşının faceinde bizim kızı görüyor,(hesapta) aşık oluyor,ekliyor falan
kız da dalga geçiyo "feysbuk sapığı" diye.
böyle alakasız başlayan bir ilişkileri var ama nazarlar değmesin çok mutlular.Her pazar şehirler arası yol geliyo çocuk kızı görmek için,tek taraflı da olsa bir aile tanışması mevcut,güzel adımlarla ilerliyolar..
var yani böyle örnekler neden olmasın...
benim de ilk sevgilim 19 yaşımda olmuştu,yurduma almaya gelmişti beni.
Aramıza bir insan girecek mesafede bütün şehri yürümüştük :)
konu konuyu açmıştı,ailelerden,okuduğumuz bölümlerden,arkadaşlardan...sanki konuşmaya açmışız gibi , delice konuşmuştuk.
yurdumun kapanma saatine yakın da geri bırakmıştı.
Daha çok arkadaş gibiydik,iltifat bile edemiyodu çekindiğinden :))
zaten ilk bikaç buluşmada öyle olur,zamanla birşeyler paylaştıkça sevgili gibi hissedersin..
senin yapacağın güleryüzlü olmak,doğal olmak,kendini kasmamak :)))
bol şans !

cok erken degılme buluşma ıcın...dıkkatlı olun derım..

Evet çok erken açıkçası ısrarcılığı ürkütüyo beni. Ayrıca kıskanma falan da mevcut. Arkadaşlarıma aracılığımla gözdağı veriyo falan:/ bilmiyorum inanın bilmiyorum. Ama cidden kimseye bu kadar inanmamıştım. Ya rolünü mükemmel yapıyo ya da allah yardım etti de istediğim gibi biri çıktı karşıma. Gizlemiyo saklamıyo dakikalarca mesaj yazıyo. Sonuçta önemsemese kısa kısa yazar. Ama bunu beni etkilemek için de yapıyo olabilir. Allah aşkına akıl verin :/ mesela ne açıdan dikkatli olun dediniz açar mısınız :/

benim de sevgilimin ilk buluşmasıydı
üstelik türkçesi de kıt
neyse ki bu konularda pek deneyim sahibi bi kıza,yani bana denk geldi :)))
tutup bana hangi şarkıcıları sevdiğimi sormuştu mesela,oysa bilmez öyle türk grup murup.
Mabel matiz dedim kaldı böyle,karmate dedim,gözleri büyüdü :P :P
başka ne sorsan ilk buluşmada çok saçma olur?
annen çalışıyo mu diye sordu :)))
saçma mı?
çok saçma
ama o acemi balık halleri mutlu etmişti beni,hala dalga geçiyorum
o da benim hareketlerimle dalga geçiyoo =))
güzel şeyler bunlar.
Acemiliğinden utanma,tadını çıkar...
kanın kaynarsa devam edersin,kaynamazsa zaten bi daha görüşmezsin olur biter.Germe kendini:)
internet minternet,bi şekilde meyil beslemişsin ki buluşuyosun.Öyle şeyler düşünüp baştan olumsuz bakma.Benim 6 yıllık çok yakın bir arkadaşım var,tanışma hikayesinin saçmalığına bak:
sevgilisi arkadaşının faceinde bizim kızı görüyor,(hesapta) aşık oluyor,ekliyor falan
kız da dalga geçiyo "feysbuk sapığı" diye.
böyle alakasız başlayan bir ilişkileri var ama nazarlar değmesin çok mutlular.Her pazar şehirler arası yol geliyo çocuk kızı görmek için,tek taraflı da olsa bir aile tanışması mevcut,güzel adımlarla ilerliyolar..
var yani böyle örnekler neden olmasın...
benim de ilk sevgilim 19 yaşımda olmuştu,yurduma almaya gelmişti beni.
Aramıza bir insan girecek mesafede bütün şehri yürümüştük :)
konu konuyu açmıştı,ailelerden,okuduğumuz bölümlerden,arkadaşlardan...sanki konuşmaya açmışız gibi , delice konuşmuştuk.
yurdumun kapanma saatine yakın da geri bırakmıştı.
Daha çok arkadaş gibiydik,iltifat bile edemiyodu çekindiğinden :))
zaten ilk bikaç buluşmada öyle olur,zamanla birşeyler paylaştıkça sevgili gibi hissedersin..
senin yapacağın güleryüzlü olmak,doğal olmak,kendini kasmamak :)))
bol şans !

İnşallah sonu hayrolan istisnalardan oluruz. Buluşunca yazarım izlenimlerimi:))

Ya ben yemek yiyemem kiiii ooof :/ çünkü ben yemek yerken gayet rahatımdır hele restaurant falan hayatta gitmem sevgilimle :D salaş yerler olabilir belki :D zaten yeterince gergin olucam :/

Aman canım ye iç keyfina bak valla ben ilk yarım saatimi hatırlamıyorum ama sonrası çok net keyifle sufflemi bile yemiştim yüzsüz müyüm ne:9:
adamda der zaten o doğal halimle etkilemişim onu:32:

Bayılıyorum şu buluşma heyecanlarına. :))))
İlk olması önemli değil, her buluşma için ayrı ayrı emek harcamak lazım.
Hepsi ayrı bir heyecan bence.

Ama ilk buluşmada yaşanan mide bulantısı gibi şeyler onu görünce kaybolur merak etme.
Konuşmaya başladığınızda rahatlarsın.
Güzel bir makyaj, vücuda yakışan güzel kıyafetler, hoş bir parfüm şart.
Dış görünüş çok önemli ilk etapta.
Bir şeyler yemek istemezsen sadece içersin sen de.
İştahım olmayınca ben öyle yaparım buluşmalarımda. :31::31:

İnternette tanışmak çok yaygınlaştı. O konuyu da sıkıntı etme bence.
Nice aşklar başlıyor internet sayesinde. :31:

Ne zaman buluşacaksınız bu arada?

Nasıl rahat edeceksen öyle giyin. En önemlisi kendin ol. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran, kasma yani. Heyecanın normal. :ssz:

Bayılıyorum şu buluşma heyecanlarına. :))))
İlk olması önemli değil, her buluşma için ayrı ayrı emek harcamak lazım.
Hepsi ayrı bir heyecan bence.

Ama ilk buluşmada yaşanan mide bulantısı gibi şeyler onu görünce kaybolur merak etme.
Konuşmaya başladığınızda rahatlarsın.
Güzel bir makyaj, vücuda yakışan güzel kıyafetler, hoş bir parfüm şart.
Dış görünüş çok önemli ilk etapta.
Bir şeyler yemek istemezsen sadece içersin sen de.
İştahım olmayınca ben öyle yaparım buluşmalarımda. :31::31:

İnternette tanışmak çok yaygınlaştı. O konuyu da sıkıntı etme bence.
Nice aşklar başlıyor internet sayesinde. :31:

Ne zaman buluşacaksınız bu arada?

Bu hafta diye tutturdu valla :/ ya korkutuyolar beni. Neymiş psikopat oluyolarmış dikkat edicekmişim okulda varsa okuldakilere bakıcakmışım. İnşallah bizimki de o aşklardan olur :) valla dış görünüşümü düşündüm:) makyajım bile hazır:) ama foto falan atamam malum tanıdık çıkma ihtimali :D

Back
X