A ahso Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Haziran 2013 362 65 68 Kocaeli 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #1 Bayanlar eski erkek arkadaşım kahve dünyası tarzı bi kafe açmış geçen hafta. Beni de çagırdı gel bi kahve ikram ediyim dedi. Gidicem ama elim boş gitmek istemiyorum. Hediye olarak ne alabilirim lütfenn önerilerinizi istiyorum. Öyle salına salına gitmek istemiyorum olmaz yani lütfen yardımcı olun teşekkürlerr
Bayanlar eski erkek arkadaşım kahve dünyası tarzı bi kafe açmış geçen hafta. Beni de çagırdı gel bi kahve ikram ediyim dedi. Gidicem ama elim boş gitmek istemiyorum. Hediye olarak ne alabilirim lütfenn önerilerinizi istiyorum. Öyle salına salına gitmek istemiyorum olmaz yani lütfen yardımcı olun teşekkürlerr
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #2 Büyük bir tablo alın..
missblue Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2013 2.971 495 0 İstanbul 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #3 Tablo, adına özel ajanda/cüzdan:26: Ya da klasikten biraz daha farklı nazar boncuklu süsler var asılan öyle bi'şey de alabilirsin. Maksat el boş gitmemek
Tablo, adına özel ajanda/cüzdan:26: Ya da klasikten biraz daha farklı nazar boncuklu süsler var asılan öyle bi'şey de alabilirsin. Maksat el boş gitmemek