A ahso Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2013 Mesajlar 362 Emoji Skoru 65 Puanlar 68 Yer Kocaeli 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #1 Bayanlar eski erkek arkadaşım kahve dünyası tarzı bi kafe açmış geçen hafta. Beni de çagırdı gel bi kahve ikram ediyim dedi. Gidicem ama elim boş gitmek istemiyorum. Hediye olarak ne alabilirim lütfenn önerilerinizi istiyorum. Öyle salına salına gitmek istemiyorum olmaz yani lütfen yardımcı olun teşekkürlerr
Bayanlar eski erkek arkadaşım kahve dünyası tarzı bi kafe açmış geçen hafta. Beni de çagırdı gel bi kahve ikram ediyim dedi. Gidicem ama elim boş gitmek istemiyorum. Hediye olarak ne alabilirim lütfenn önerilerinizi istiyorum. Öyle salına salına gitmek istemiyorum olmaz yani lütfen yardımcı olun teşekkürlerr
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye Katılım 29 Şubat 2012 Mesajlar 61.511 Emoji Skoru 62.447 Puanlar 898 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #2 Büyük bir tablo alın..
missblue Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2013 Mesajlar 2.971 Emoji Skoru 495 Puanlar 0 Yer İstanbul 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #3 Tablo, adına özel ajanda/cüzdan:26: Ya da klasikten biraz daha farklı nazar boncuklu süsler var asılan öyle bi'şey de alabilirsin. Maksat el boş gitmemek
Tablo, adına özel ajanda/cüzdan:26: Ya da klasikten biraz daha farklı nazar boncuklu süsler var asılan öyle bi'şey de alabilirsin. Maksat el boş gitmemek