- 19 Ekim 2016
- 40
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sebine Huseynova
-
sagol canim denerim vallah umudum Allaha kaldiiGeçmiş olsn canım çok sıcak ve soğuk şeyler tüketme.
Bi de bende faranjit var bir aydır geçmedi. Doktor bu ara çok ilaç kullandığım için bana ilaç vermedi onun yerine nar suyuyla gargara yap dedi. Henüz denemedim ama i dene istersen.
Canım bitki çaylarını sakın kafana göre içme bak hamilesin Aşlah korusun düşüğe yol açmasın. Araştır ne içersensagol canim denerim vallah umudum Allaha kaldii
kaynanayi nasil bow veriyim ayni evde kaliyoruz dedim doctorum dedi muayineye gel dedi boyle bakmadan bisey diyemem dedi bow ver dedi sen onu gelemicem dee dediSen qaynananı boşver doctoru dinle.
ya canim vallah ne yapicagimi bilmiyorumCanım bitki çaylarını sakın kafana göre içme bak hamilesin Aşlah korusun düşüğe yol açmasın. Araştır ne içersen
Eşin ne diyor peki sana ilaç almamaları konusunda?ya canim vallah ne yapicagimi bilmiyorum
esim annesi ne derse onunla oturub kalkiyor zatenEşin ne diyor peki sana ilaç almamaları konusunda?
Ama böyle olmaz ki senin sağlıklı olman lazım. Güzel bir dille anlat eşine biraz da duygusala bağla ama annesini kötülemedenesim annesi ne derse onunla oturub kalkiyor zaten
canim zaten hic bir zaman Annesini kotulemedim ya kaynanam iyi biri aslida ama bazen inad ediyor malesefAma böyle olmaz ki senin sağlıklı olman lazım. Güzel bir dille anlat eşine biraz da duygusala bağla ama annesini kötülemeden
Anladım canım. Biraz duygusala bağlayarak konuş bi ara.canim zaten hic bir zaman Annesini kotulemedim ya kaynanam iyi biri aslida ama bazen inad ediyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?