lutfem yardim

Sebine Huseynova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
40
9
1
29
Selam kizlar iki gundu bogaz agrisi beni mahf ediyor 8 aylik hamileyim ya dun iyi olucagimi duwundum limon bal zencefili cay icdim tuzlu suyla qargara yaptima ama bi turlu kecmiyor ilac kullanmak istemiyorum ama oksurek basladi simdidee ne yapicagimi bilmiyorum doctorum gel muayine edelim dedi ama hickimse beni doctora goturmuyor doctorumun verdiyi ilaci bile almiyorlar qaynanam strepsel kullan dedi iyi gelir ben doctoruma sordum o ben yazdigim al dedi o tehlikesiz ama almiyorlar limon bal zencefil umuduna kalmiwim simdii bebegim icin cok endise ediyorum ya ona bisey olursa bazen atesimde oluyor ya kizlar lutfen sizinde basqa bildiyiniz biseyler varmi ornek vericek bisey ne yapa bilirim evdee kendim

Geçmiş olsn canım çok sıcak ve soğuk şeyler tüketme.
Bi de bende faranjit var bir aydır geçmedi. Doktor bu ara çok ilaç kullandığım için bana ilaç vermedi onun yerine nar suyuyla gargara yap dedi. Henüz denemedim ama i dene istersen.

sagol canim denerim vallah umudum Allaha kaldii

Kim izin vermiyor ya ben anlamadımdoktor zararsız diyorsa icebilirsin sonuçta

Son 3 haftadır aynıyım.
Doktora da gittim, ilaç vermedi. Meyve ye dedi bana. (Hadi yaa :d)
Öksürmekten, yaşlılar gibi balgam çıkarıp durmaktan içim çıktı. Karın kaslarım falan ayrılıyor gibi hissediyorum. Her öksürükte "hah bu sefer garanti çıkardım" modundayım.
Kalorifere ıslak havlu koymak iyi geliyor, oda nemleniyor nefes alabiliyorum.
Bal zencefil karabiber limon ılık su karıştırmak bi tık iyi geliyor.

Gunluk sakizi diye bir sey var aktarlarda satiliyor. Hamileler kullanabilir mi bilmem ama emzirenler kullanabiliyordu. Bogaz agrim vardi arti bademciklerim iltihaplanmisti yutkunurken bile aci cekiyordum ama emzirdigim icin ilac kullanmamam gerekiyordu. Bir kac tane agzimda erittim ondan 2 gunde duzeldim. Tadi biraz tuhaf ama kullanamayacak kadar da degil.

Annem boğaz ağrısı için bal zencefil tarçın ve sarımsağı karıştırıp yediriyor
Tadı güzel değil ama baya iyi geliyor
Birde limon annemin tabiriyle boğazını kirteşitirir
Yumuşatmaz yani

Demeden geçemicem Kv yede sinir oldum onaneyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…