Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet annesi el sallamışEki Görüntüle 2895174 Yaptım 5 dk sonra böyle oldu ikinci çizgi ip gibi çıktı sizde varmı bişey
Basbaya var hayirli olsunEki Görüntüle 2895174 Yaptım 5 dk sonra böyle oldu ikinci çizgi ip gibi çıktı sizde varmı bişey
Ama predoctor erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı gölge gibi bişey görünüyor sadeceBasbaya var hayirli olsun![]()
Ama testi ilk yaptığım dakikalarda bişey yoktu hemen hemen 10 dakika sonra böyle olduEvet annesi el sallamış
Basbaya var hayirli olsun![]()
Ben heyecandan bekleyemezdim gider kan verirdimEki Görüntüle 2895191
Böyle işte gölge görünüyor sadece çizgi yok
Yok adetime 1 hafta varBen heyecandan bekleyemezdim gider kan verirdimadetınız gecti mi
Içinizde kalmasin yarin yeniden tekrarlayin. Az da olsa varsa bebek vardir. Benim ilk testimde burada paylaşmişdim arkadaşlar gorememişdi bile. Ama hamileydim sonraki gun koyulaşdi.Ama predoctor erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı gölge gibi bişey görünüyor sadece
Sürekli negatif çıktığı için kan vermeye gitmiyorumBen heyecandan bekleyemezdim gider kan verirdimadetınız gecti mi
Digerinde ama baya belirgin bunda evet çok silik. Yine de 10 dak içindeyse vardir. Zaten adete bir kafta kaldi diyorsunuz. Bir hafta kala bundan koyu çikmasi da zor olurduEki Görüntüle 2895191
Böyle işte gölge görünüyor sadece çizgi yok