• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil bakar mısınız?

Zarani9349090

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
3
1
16
25
Arkadaşlar instagram postunun altına, bir başkasını kıskandırıcak diyalog yazar mısınız? Sevgilim bir kız arkadaşının fotoğraflarının altına resmen yavşar gibi sözler yazıyor ve kızda cevap verince aralarında geçen diyalog beni kıskandırdı. Bende erkek fake açıp kastım biraz takipçi. Fotoğraf paylaşıcam birazdan. Sizde fake hesabımla aramızda geçebilicek güzel, kıskandırıcı bir diyalog yazar mısınız lütfen? Dalga geçip konuyla alakasız konuşucaksanız yazmayın lütfen. Birde karşılıklı diyalog olsun çünkü postu silicem konuşmayı fake hesaptan storye koyucam sonra orijinal hesabıma ekliycem. Teşekkürler. (acil lütfen zamanım az aktif olduğu saati yakalamalıyım)

Arkadaşlar instagram postunun altına, bir başkasını kıskandırıcak diyalog yazar mısınız? Sevgilim bir kız arkadaşının fotoğraflarının altına resmen yavşar gibi sözler yazıyor ve kızda cevap verince aralarında geçen diyalog beni kıskandırdı. Bende erkek fake açıp kastım biraz takipçi. Fotoğraf paylaşıcam birazdan. Sizde fake hesabımla aramızda geçebilicek güzel, kıskandırıcı bir diyalog yazar mısınız lütfen? Dalga geçip konuyla alakasız konuşucaksanız yazmayın lütfen. Birde karşılıklı diyalog olsun çünkü postu silicem konuşmayı fake hesaptan storye koyucam sonra orijinal hesabıma ekliycem. Teşekkürler. (acil lütfen zamanım az aktif olduğu saati yakalamalıyım)
Seninle eğlendi, benimle evlendi
Boşuna bakma cicim tapusu bende
ağır konuşuyorsam sustuklarıma sayarsın.
Ben yokken rüzgаrım eser o dа size yeter.
Makyajı akıyor farkının, herkesleşiyorsun.
Benim demir pаrаm senin kаdаr bozuk değil
Pişmanlık nedir bilir misin? Merak etme öğreteceğim!
Benim yokluğumdа gülemez demişsin en çoktа onа güldüm.
Hala çözemedim; uzaktan mı adamsın, adamlığa mı uzaksın.

İstediğin gibi değilsem, isteklerini değiştir, ben değişmem.

Seninle eğlendi, benimle evlendi
Boşuna bakma cicim tapusu bende
ağır konuşuyorsam sustuklarıma sayarsın.

Ben yokken rüzgаrım eser o dа size yeter.
Makyajı akıyor farkının, herkesleşiyorsun.
Benim demir pаrаm senin kаdаr bozuk değil
Pişmanlık nedir bilir misin? Merak etme öğreteceğim!
Benim yokluğumdа gülemez demişsin en çoktа onа güldüm.

Hala çözemedim; uzaktan mı adamsın, adamlığa mı uzaksın.
İstediğin gibi değilsem, isteklerini değiştir, ben değişmem.
Zzzt yandın bunlardan yazarsa monolog olur.

Canım bizim işimiz olmaz öyle şeylerle milletin nelerin derdinde senin derdine bak ya
Allah yardımcımız olsun

Back
X