• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil bakarmısınız

Huzur128

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
3
Adet tarihim 2 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ama beta vermeye gitmedim daha önceden iki kimyasalım var. Bugün sağ alt karın kısmında bir noktada sadece iğne batması gibi yanma acı hissi var bu normalmi acaba beta vermeye gitsemmi kimyasal sebeb lerinden olabilirmi bu yerleşme mi yoksa kafam çok karışık bilgisi olan yazabilirmi napabilirim

Adet tarihim 2 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ama beta vermeye gitmedim daha önceden iki kimyasalım var. Bugün sağ alt karın kısmında bir noktada sadece iğne batması gibi yanma acı hissi var bu normalmi acaba beta vermeye gitsemmi kimyasal sebeb lerinden olabilirmi bu yerleşme mi yoksa kafam çok karışık bilgisi olan yazabilirmi napabilirim
Canim bende 9 haftalik hamileyim benimde ilk oyle oldu hatta batmalarim devam ediyor ama benim bebegimin etrafinda birazcik kanama var dedi igne verdi benimde kontrol grlecek haftaya

Canim bende 9 haftalik hamileyim benimde ilk oyle oldu hatta batmalarim devam ediyor ama benim bebegimin etrafinda birazcik kanama var dedi igne verdi benimde kontrol grlecek haftaya
Kan verdim bugün 47 çıkmış beta normalmi acaba

Sağlıkla gelsin inşallah

Kan verdim bugün 47 çıkmış beta normalmi acaba
Merhaba gözünüz aydın sağlıkla ilerler umarım 🥰 47 betayı hangi test algıladı acaba görüntü paylaşabilir misiniz silik pozitif miydi

Eklentiler

• IMG_20251226_220200_708.webp
    IMG_20251226_220200_708.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 15
Benimde dpo 11 yapsam çıkar mı acaba sabahı mı beklesem 😔

Back
X