Lütfen acil bakarmısınız

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Kızlar 6 ay önce dogum yaptim dogumdan sonra 3 defa düzenli adet oldum kızim yeni 6. Ayına girecek bu ayın 30 da..doktor 6 aylık olmadan korunma hapı vermedi bizde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk..bu ayın 21 de adetim gelmesi gerekiyordu fakat daha ortada bişey yok...hala emziriyorum bebegimi...tekrar hamile olmaktan korkuyorum test yaptım sonuc negatif cıktı.. ben almanyada yaşadıgim icin burda randevusuz doktora gidemiyorsum oda 1 ay sonraya verdi ancak....benim gibi olan varmı. Emzirirken gecikmesi normalmi

Normal canım. Ben hala olmadım süt geri çekiyor.

Normal cnm telaşlanma benim 20 gün gecikmişti kesin var diye düşündük hatta evde yaptığım tahlilde de pozitif çıktı doktora gittim kan verdim ve temiz çıkmıştı doktor emziren annelerde gecikme olabiliyor demişti

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Hamile kalırsanız da korunuyordum demeyin yani.

Cnm sende adet olmusmuydun dogumdan sonra düzenli

Gecikmenin emzirmeyle bi alakası yok canım ama yeni doğum yaptın iyice hormonlar düzene girene kadar aksamalar normal bende 11 ay oldu doğum yapalı normalde çok düzenli adet olurum ama aksamalar hala devam ediyo bekle biraz daha ayrıca geri çekme öyle sağlam bi korunma yöntemi değil eşini kondom kullanmaya ikna etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…