Lütfen acil bakın yalvarıyorum 🙁

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Sizce gebelik mi var bir saat sonra 2.çizgi belirdi 😢
Geçen ay olumsuz sonuçlanan 3.aşılamam

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 90
Tabi ki canım canım diyorum yarın bi test yaptırsam adetimde gecıktı geçen ay gonal f kullandım acaba onun için etkisinden mi 😢
kaç gün gecikme var suan ? aslında gecikme varsa diğer testte de çıkar. onda da bişiy çıkarsa bence direk kana gidersin🍀 bu tarz ilaçlar bazen erken bazen geç döngüye sebep olabiliyor çünkü.

Geçen ay 17 sinde oldum ama benim hep geçiyor zaten hiç gününde olmuyor 😥

kaç gün gecikme var suan ? aslında gecikme varsa diğer testte de çıkar. onda da bişiy çıkarsa bence direk kana gidersin🍀 bu tarz ilaçlar bazen erken bazen geç döngüye sebep olabiliyor çünkü.
Canım bu sabah tekrar test yaptım tam 2 saat olmadan yine çizgi çıktı ama hemen çıkmıyor 2 saat sonra . Kuruma çizgisi desem geçen ay yaptığım testte bir gün bekledim yine bir şey yoktu ama bunda belli çıktı 😢

fotoğraf ekleyebilirsen bakalım 🥲
Canım bu sabah tekrar test yaptım tam 2 saat olmadan yine çizgi çıktı ama hemen çıkmıyor 2 saat sonra . Kuruma çizgisi desem geçen ay yaptığım testte bir gün bekledim yine bir şey yoktu ama bunda belli çıktı 😢

2 saat sonra değil hemen çıkıyor kuzum bu yanlış olabilir eğer 1 veya 2 dk sonra çıktıysa gebesin

Back
X