Lutfen acil bakin

Edinilen mal yok maalesef. Araba bile babasinin ustune ustunde hic bise birakmamis birinci evliliginden sonra
Dayiniz kurtulun da parası onda kalsin diye sizin icin en kestirmesini düşünüyor ama siz hakkiniz olani bile onlara birakirsaniz bugün size yapilani yarin baska bir kadina yaparlar yazık olur
Siz de tabii ki cok inatlasmayin ama hakkiniz olani da almak icin ugrasin
Düğünde takilanlar videoda görünüyordur özellikle belirtin bana sadece bu ikisi verildi digerleri elimden alındı ve bunlari da istediler ve verdigime dair imza atmam icin baski yaptilar zaten vermedim diye cekismeli olarak ciktik karsiniza dersiniz mahkemede hakime
Videoyu da kanit olarak sunun ve benden alinanlari istiyorum ayrıca beni maddi manevi yordular ailecek, kendimi elinden zor kurtardım darp raporu almak bile aklima gelmedi ama siddet de gördüm nafaka talep ediyorum dersiniz
Vermezse icra yoluyla bile vermek zorunda
Ayrica hayati tehlikenizi de söyleyin uzaklastirma verirler belki size yaklasamasin
Evlendikten sonra borc ödediniz mi?
Yani mesela babasi üzerine olan arabanin taksidi ya da baska bir kredi?

Yapmak istemiyrm degil . Blöf yapcam aklimakoydm. Hic degilse korkarlar belki. Yeter bukdrida fazla ben sorun cikmasin. Kafam daha fazla dagilmasn diye istemiyrm dedm ama boyle yaparlarsa isticem gerekirse ugrascam. Onlar altindan vazgecerse sorun dwgl zaten. Nafakalari onlarin olsun pis paralari
Aynen blöf yap. Altınları da alicam nafakami da alicam de.

Dayiniz kurtulun da parası onda kalsin diye sizin icin en kestirmesini düşünüyor ama siz hakkiniz olani bile onlara birakirsaniz bugün size yapilani yarin baska bir kadina yaparlar yazık olur
Siz de tabii ki cok inatlasmayin ama hakkiniz olani da almak icin ugrasin
Düğünde takilanlar videoda görünüyordur özellikle belirtin bana sadece bu ikisi verildi digerleri elimden alındı ve bunlari da istediler ve verdigime dair imza atmam icin baski yaptilar zaten vermedim diye cekismeli olarak ciktik karsiniza dersiniz mahkemede hakime
Videoyu da kanit olarak sunun ve benden alinanlari istiyorum ayrıca beni maddi manevi yordular ailecek, kendimi elinden zor kurtardım darp raporu almak bile aklima gelmedi ama siddet de gördüm nafaka talep ediyorum dersiniz
Vermezse icra yoluyla bile vermek zorunda
Ayrica hayati tehlikenizi de söyleyin uzaklastirma verirler belki size yaklasamasin
Evlendikten sonra borc ödediniz mi?
Yani mesela babasi üzerine olan arabanin taksidi ya da baska bir kredi?
Evet odedik. Ama babasinin ustune olan biseyi odedik. Esim 3bin tl gonderiyodu babasina her ay.
Dayimda evet ugrasma bosver diyo ama benimdeniyetm ugrasmamak zaten oyoluna ben yoluma.

Ama demiceklermi simdi niye aliyosun once alsaydn diye
Diyemez kimse bisey
Hakim hic demez sonucta evliyken esiniz vereceğim diye oyalamis ve siz de esinize güvendiğiniz icin beklemiş olabilirsiniz
Ayrıca sizin butcenizden disari.odeme varsa bu da banka kayitlariyla ispat edilebilir bir sey
Etrafınızdaki aile fertlerinin sözünü tutup susmak yerine bence kendinizi savunun ve haklarınızı öğrenin
Bir avukatla görüşmenizi tavsiye ederim
Ispat edilebilir seylerde hakkınızı arayin

Diyemez kimse bisey
Hakim hic demez sonucta evliyken esiniz vereceğim diye oyalamis ve siz de esinize güvendiğiniz icin beklemiş olabilirsiniz
Ayrıca sizin butcenizden disari.odeme varsa bu da banka kayitlariyla ispat edilebilir bir sey
Etrafınızdaki aile fertlerinin sözünü tutup susmak yerine bence kendinizi savunun ve haklarınızı öğrenin
Bir avukatla görüşmenizi tavsiye ederim
Ispat edilebilir seylerde hakkınızı arayin
Ailem karismaz istedimi yaparm ama benim okdr psikolojimi bozdularki. Ben ugrasmak istemiyrm adliye yuzu gormek istemiyrm. Onlarin lanet paralarini istemiyrm aylarca onun soy ismini tasimak istemiyrm.biran once bu isden siyrilip hayatimi duzene sokmak istiyrm. Eden bulur Allah kimsenin yanina koymaz

Back
X