Lutfen acıl bana fıkır verebılır mısınız ? Vaz mı geçmelııyım ?

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Uzun zamandır hoslandıgım hatta hergun aklımdan cıkmayan bıırı var.Lısede goruyodum karsı sınıftaydı .4 kez gorudm toplam.Ama laf olur soz olur dıye sesımı cıkarmadım lıse bıttı ekledım faceden konusmaya basladık.Cok guzeldı muhabbetımız sonra ben fınans bolumu kazandım o ıse denız astsubaylıgı kazandı.Gıttı okuyo orda suan.1cı sınıfız ıkımızde.15 tatılde geldı konusuyoduk sureklı gulduruyodu esprııler yapıyodu dogum gunumu kutlamak ıcın yıne faceden mesaj attı saat 12 de ılk o attı cok sasırmıstım.neyse 1 ay once gerı dondu okuluna.orada telefon ve net yasak.Zaman bulursa gırebılıyo. zamanı kısıtlıymış.Yaza dogru gırerım dedı.Ondan hoslandıgımı hıç soylemedım.4 gece once dayanamadım.Olacaksa olsun olmayacaksa bende yoluma gıderım nıyetıyle tam olarak hoslandgımı soylemeden ona sunları yazdım " Kendını cok ozlettın.Senınle sohbetlerımız cok keyıflıydı.Keske daha once tanısaydım dıyorum bazen:)" dıye bır mesaj attım. fakat bugun gırmış hatta mayısta yurtdısı seyırlerı varmıs onunla ılgılı gemının fotosunu atmıs ustunede gıdeceklerı ulkeyı yazmıs.Ben gırdıgımde onlıne degıldı ama bu fotoyu koydugunu gordum.Pekı mesajımı gorunce neden cevap vermemiş olabılır? Vazmı geçmelıyım ? Fikirlerinizi lütfen yazın benım ıcın onemlı..

Ondan hoşlandığını ifade etmişsin o mesajla.
Anlamış çocuk.
Ama o aynı şeyi sana hissetmiyor olsa gerek.
"Neden" sorusunun cevabı oldukça açık.
4 gün olmuş. Vazgeç.
Ayrıca uzaklık çoooookkk büyük sorundur zaten.

Haklısın vazgeçmek en dogrusu sanırım.ama ınsan en azından hoslanmasa bıle bır cevap yazar oyle degıl mı ? cevap vermemek adam yerıne konulmamaktır bence.Sılsem mı faceden sılmeyı dusunuyorum.

Haklısın vazgeçmek en dogrusu sanırım.ama ınsan en azından hoslanmasa bıle bır cevap yazar oyle degıl mı ? cevap vermemek adam yerıne konulmamaktır bence.Sılsem mı faceden sılmeyı dusunuyorum.

Silme.
Ofkeyle hareket etme...
Umursamiyormus gibi davranmalisin ve umursamamalisin da. Ilerde silersin. Hic silme demiyorum ama suan silersen resmen sana cevap vermedigi icin triplere girmis bir kiz gibi goruneceksin. Ayrica o yazdigin mesajdan ben, benden hoslandigin anlamini cikarmazdim veya direk hoslandigini belirtmek icin yazmis demezdim cunku benimde arkadasca gorustugum erkek arkadaslarim var. Arada ben de yazarim nerelerdesin ozledim muhabbetlerimizi falan diye. Ama cevap gelsin diye gun saymam. Ha onun disinda, siz normalde arkadas degilken, face uzerinden arkadas olup, senin sayende konusmaya baslamanizla zaten basindan beri senin ona ilgi duydugunun farkinda olmasi gerekir. Eger o da sana ayni sekilde ilgi duyuyor olsaydi bu yaptiklarinin hic birini yapmak zorunda kalmazdin cunku iliski konusunda erkekler kadinlardan daha sabirsiz oluyorlar. Sanirim bir baskasinin gelip elinden alacagi korkusunu yasiyorlar..

Ben derim ki simdilik silme. aradan biraz zaman gecsin, ofken dinsin, saglam kafayla dusun oyle sileceksen sil.

Haklısın sımdılık dursun.Belkı gercektende gormemiştir. bilemiyorum. cok karısık ayda yılda bır gırebılen bırı oldugu ıcın bılemıyorum.neyse sımdılık dursun yaza dogru sılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…